Prima en snel

Netjes en snel aangesloten. Prima service

Mijn vaatwasser is netjes geleverd. Mooie apparaat voor een mooie prijs. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

Gweldig

Goede service en uitleg van chauffeur Klant vriendelijk Snelle levering

Zeer tevreden over het laatst gekocht product

Nadat ik mijn bestelling geplaatst heb, heb ik netjes een email gekregen wanneer mijn order geleverd zou worden. Het gekochte vaatwasser is zeker een aanrader met een zeer giede service.. Bedankt

op tijd, vriendelijk, vakman

Snel

Nadat ik mijn bestelling geplaats heb, heb ik een bevestiging ontvangen wanneer mijn vaatwasser bezorgd zou worden. Alles ging netjes zoals gepland. Vaatwasser is netjes en schoon ontvangen. Goede ervaring. Bedankt

Geen vuiltje aan de lucht.

Goede website. Contact was goed. Levering binnen aangegeven termijn. Als ik wat nodig ben, koop ik er zo weer.

Goede service tevreden

Mooie nette combi oven gekocht. Netjes op tijd geleverd. Goede service ben tevreden

Klantvriendelijk

Top service, goede prijs voor een mooie machine

Mooie jonge combimagnetron!

Ik heb een combimagnetron bij de Witgoed Koning gekocht. Deze was schoon en was bijna nieuw. Hij doet zijn werk uitstekend. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Top geregeld!

Top geregeld! Net binnen het tijdsslot van drie uur.

Zeer positief

Droger is binnen 1 week geleverd en werd door de bezorger op de door mij gewenste plek gezet. Hij heeft mij mondeling goede uitleg gegeven over het product en ik heb hem vanmiddag voor het eerst gebruikt. (Advies was 24 uur even op de plek laten staan wegens gas in het apparaat) was was goed droog! Mocht mijn was machine het begeven dan ga ik zéker bij witgoedkoning bestellen.

Prima service, aardige bezorger

Fast delivery

Arrived in promised day and time

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes

Heel prettig

Bezorger was uiterst behulpzaam

Voldoende

Ik had er iets meer van verwacht maar de machine werkt in ieder geval. Ik weet dat het een gebruikte machine is maar even schoonmaken (al is het maar een doekje erover) had toch wel gekund voor dat geld? De knoppen zijn niet helemaal duidelijk meer dus het was even raden hoe die werkt. Ben benieuwd hoe lang die mee mag gaan.

Super aardige behulzame mensen. Hele snelle service

Bezorging goed.jammer dar er geen telefonisch contact mogelijk is. Machine nog niet geprobeerd.vriendelijke uitleg.

Word geleverd maar wel veel later dan......

Op de website staat. Mits voor een bepaalde tijd besteld en betaald dat het de volgende dag geleverd word. Ons toestel werd echter7 dagen later pas geleverd. Echter over het geleverde toestel zijn wij wel tevreden. Alleen jammer dat het zo laat was en dat er ook niet tijdig over werd gecommuniceerd dat er vertraging in de levering was ontstaan.

Online staat dat de winkel 11:00u geopend is. Echter was de verkoper er pas tegen half 12. Prima uitleg gehad in de winkel. In de winkel de aankoop online geregeld ivm betaling. De verkoper gaf aan de machine wel snel te kunnen leveren ivm dat de woonplaats dichtbij was. Hij sprak zelfs over de volgende dag of na het weekend. Echter duurde de levering toch 5 dagen. Geprobeerd de verkoper telefonisch en via het contactformulier te bereiken. Hier geen reactie op gekregen. Wasmachine afgeleverd en aangesloten.

Je wordt netjes geholpen

Het mag alleen duidelijker vermeld worden als het 2e hands is. Ik had het niet gelezen en kwam er pas achter toen we de droger naar boven gingen brengen.

Meer bereikbaar zijn naar klanten

Een vaatwasser wasmachine gekocht. Net de eerste was gedraaid en tot nu toe werkt alles prima. En keurig netjes schoon geworden. Enige punt waar ik dus mee zit is. Ik had dus een mailtje gestuurd of jullie nog meer apparaten moesten hebben bij het terug name van de oude vaatwasser maar helaas kreeg ik daar geen antwoord op dus alles staat hier nog. Is niet erg want dan breng ik het wel naar de stort. Maar al met al tot nu toe werkt het nieuwe prima

Gewoon top

Wij kochten een wasdroger. Ruime keuze en goede machines. We bestelden op vrijdagavond en kregen maandag gelijk bericht dat de machine woensdag geleverd werd. Wasdroger ziet er hardstikke netjes uit en werkt perfect. De was komt er droog en fris uit. De meneer gaf bij levering duidelijke uitleg en hielp mee de droger waterpas te zetten. Wij zijn er heel erg blij mee en raadden het bedrijf zeker aan!

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer