Heb een wasmachine besteld. Enkele dagen later kreeg ik een telefoontje dat ze er over 3 kwartier waren. Wasmachine is netjes op zijn plek gezet en aangesloten. Erg tevreden!
Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Wij stellen de belangstelling die u voor ons bedrijf heeft getoond zeer op prijs en wensen u veel plezier met uw aankoop. Mvg team Witgoed Koning.
Kon ze niet telefonisch bereiken. Maar ivm corona was alles blijkbaar op afspraak. Zijn toch nog even snel geholpen. Bakje koffie gekregen zodat hun de droger even aan het schoonmaken waren. Kon hem gelukkig gelijk meenemen. Super service en niet duur. Toppie
Vriendelijke medewerkers!
Ik ben langs geweest en mijn wensen doorgegeven. Beste verkoper heeft mij informatie gegeven en de wasmachine geadviseerd die ik moet hebben:) Belangrijk was dat het een super stille wasmachine moest zijn. Omdat mijn vertrouwen meerdere malen bij sommige bedrijven verdwenen was, en dat ik gebruik moest maken van trillende en schommelende wasmachines. Werd de wasmachine voor mijn ogen op een korte programma van 15 minuten getest. Eindelijk een goede koop! Ik ben jullie dankbaar voor jullie geduld en eerlijkheid. Ogh nog bedankt voor de heerlijke koffie :)
Prima levering
Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen , super vriendelijke bezorgers , en keurig op tijd bezorgd,apparaat netjes geïnstalleerd korte uitleg super tevreden
Duidelijke communicatie en de kleine probleempjes zijn prima opgelost
Goede service, vriendelijk
De wasmachine is top. Maar de aflevering helemaal niet ik zou een uur van te voren worden gebeld. Dat is niet gebeurt tevens zetten ze me de droger voren aan de deur en rijden zo maar weg. Gelukkig was de buurman thuis. Het enige wat de chauffeur zei ik heb geen tijd ik heb haast. Dit mag toch niet gebeuren voor hetzelfde hadden ze me de droger gestolen en dan….maar de buurman heeft me gelijk wat laten weten ik was mijn zoontje van school aan het halen. Heb een e-mail gestuurd dat ik dit geen service vind maar nooit meer wat vernomen
Beste Joyce, Voordat een levering plaatsvindt wordt dit een paar dagen van de voren via de mail gedaan. U dient dan ook thuis te zijn. I.v.m. drukte kunnen we helaas niet op speciale verzoek bestellingen leveren. Met vriendelijke groet, Team Witgoed Koning
1 kleine fout maar netjes opgelost ! Super vriendelijke mensen ! Zeker aan te raden
Zeer goed, reageren snel op mail.
Als je een aankoop doet verwacht je snel een leverafspraak te plannen. Die afspraak kreeg ik de dag voor de laatste leveringsdag per mail. Op een eerdere mail en voicemail van mij kreeg ik geen reactie. Gelukkig was de service aan huis wel in orde en doet de wasmachine het goed.
Witgoed Koning kon in 1 dag leveren alleen kon ikzelf niet. Dag erna geleverd op afgesproken tijd. Vriendelijke mannen brachten hem boven en namen de oude mee. Helemaal top.
Uitstekende service! Bestelde apparaat in top conditie ontvangen. Geweldig binnen 3 dagen. Fijne mensen en betrouwbaar. Bedankt
Mooi apparaat geleverd, goede bezorg service werkt apparaat goed.
Ik kocht hier een wasdroger en een wasmachine van Miele. Netjes bezorgd, goede service. Helaas was de wasmachine niet goed, deed 4,5 uur over 1 wasprogramma. De wasdroger stonk, de nare lucht van kattepis was er niet uit te krijgen. Conform beleid op de eigen website direct, en dus binnen de gestelde termijn van 14 dagen mijn klacht via mail kenbaar gemaakt. Na 2 x mailen werd de eerste wasmachine omgeruild, op mijn klacht over de wasdroger werd niet gereageerd. Wasmachine 2 draaide de juiste programma’s, maar stonk helaas ook. Een nare schimmellucht die zich door mijn hele huis verspreidde en niet uit de machine te krijgen is. Dus opnieuw mailen: weer een klacht. Hierin tevens het probleem met de wasdroger opnieuw genoemd. 4 x gemaild, geen reactie. Contactformulier op de website ingevuld met verzoek met spoed contact op te nemen; geen reactie. Online een telefoonnummer gevonden, 3 dagen achter elkaar gebeld. “Sorry mevrouw, ik vraag mijn collega u terug te bellen” “sorry mevrouw, mijn collega is er nog niet aan toegekomen, hij belt u morgen”. “Sorry mevrouw, mijn collega belt echt morgen”. Morgen is vandaag; en vandaag wordt de telefoon helemaal niet meer opgenomen. Een kleine 600€ betaalde ik voor beide apparaten, die ik beide 2 x gebruikte en daarna niet meer. Want mijn was komt er stinkend uit: onbruikbaar dus. En vervolgens is witgoed-koning onbereikbaar voor mijn vraag om een goede oplossing. Zeer slechte service, nog nooit zo meegemaakt. Bedenk je dus voordat je hier iets koopt. Ik ben niet van de slechte reviews achter laten, maar aangezien dit bedrijf op mijn pogingen tot normaal communiceren niet reageert, heb ik nog een beetje hoop dat er nu iemand wakker wordt bij de witgoed-koning?
Beste Inge, Nadat onze collega's de wasmachine en de droger bij u opgehaald hebben, hebben onze monteurs gekeken wat de oorzaak is. De wasmachine had idd een kleine storing. Wat betreft de wasdroger mankeerde er niets. Toch hebben we beide apparaten omgeruild. We zijn heel voorzichtig geweest en de apparaten extra getest en nagekeken! Wat we ook gedaan hebben, hebben we u niet tevreden kunnen stellen. Met vriendelijke groet, Team Witgoed Koning
Deze mensen levereren topproducten. Zeer tevreden overigens over het gekochte product en daarbij ook goud eerlijke mensen. Bedankt heren!
goede service netjes op tijd wasmachine netjes afgeleverd hele aardige handige bezorger
Wij hebben in Februari een wasmachine gekocht en nu geeft hij stroomstoring. Aardlek vliegt er steeds uit. Heb gebeld,wordt niet opgenomen. Hebben gemaild,zijn Zaterdag er langs gegaan Is er gezegd,als je de storingsformulier invult dan heb je Dinsdag uiterlijk Woensdag een bericht terug. Helemaal niks gehoord ,geen telefoontje geen mailtje. Hebben inmiddels een afspraak staan voor omruiling. Maar het cijfer wordt niet veel hoger
Originele beoordeling
Mijn bestelling netjes geleverd,machine ziet er keurig uit en werkt perfect dank u wel witgoed koning.
Beste Miguel, We hebben contact met u gehad en het probleem is al opgelost. De wasmachine is door ons omgeruild. Uit onze administratie blijkt dat u 3 maanden gebruik gemaakt heeft van de wasmachine. Onze monteur heeft de wasmachine nagekeken en de trommel is kapot gegaan. We kunnen natuurlijk niet weten hoe u met de wasmachine bent omgegaan. Dit kan door volle ladingen gebeuren. Dit valt normaal gesproken niet onder onze garantievoorwaarden maar toch hebben we hier geen probleem van gemaakt. We vinden het jammer voor deze boordeling, Met vriendelijke groet, Team Witgoed Koning
Originele beoordeling
Let op dit zijn professionele ***. Koop niks van hun. Heb aangifte gedaan bij politie.
Zeer goede kwaliteit. De medewerkers waren zeer behulpzaam uitstekend!! Aanrader
Schoon en net bedrijf vriendelijke mensen, top. Daar 1 condensdroger gekocht!
Wat een lieve mannen die me de wasmachine in de kelder zetten Was ff lastig maar ze lieten zich niet kisten Deze knapperds Heel Erg bedankt Ook een supermooie machine
Staverenstraat 9 C
7418CJ Deventer