Werkt naar behoren

Enig misverstand over bezorgtijd( tussen 11 en 14 uur) en verwijderen oude machine,, kwam rond 15 uur dan toch nog de bezorging. De gekochte droger werkt vooralsnog naar behoren. Door enkele slechte reviews ging ik me toch wel wat zorgen maken.

Contact waardeloos

Januari waren we nog zo te spreken over contact en levering van ons bestelling wasmachine en droger. Echter eind februari de wasmachine stuk. Er zit al 3 weken was in de machine die we er niet uit krijgen. Contact is waardeloos. Reageren niet op mail, als je geluk heb wordt telefoon opgepakt en dan helpen ze nog niet verder. Word van kastje naar muur gestuurd

Klantvriendelijk...goede kwaliteit ..perfecte afleverservice

Snelle service, aardige bezorgers

Super snel geregeld en netjes van te voren nog gebeld door de bezorgers!!!

Netjes bezorgd vriendelijke en goed

Uitstekend service!

Een heel professioneel bedrijf en vriendelijke verkoper!

Matig

Droger besteld, zou 1 tot 5 werkdagen levertijd zijn, na 2 weken zelf gebeld en toen zeiden ze dat die niet bezorgd kon worden dus zouden we het geld terug krijgen, na 2 weken nog geen geld terug en er wordt ook niet meer opgenomen en gereageerd. Op een duur aangifte gedaan, en daarna is alles netjes onderling opgelost. Misschien wel handig om op de site te zetten dat er in heel zeeland niet bezorgd kan worden.

Zeer tevreden.

Een aanrader

Uitstekende service

Afgelopen woensdag een wasmachine en een vaatwasser besteld gisterenavond geleverd. 3 wasjes gedraaid. Contact liep uitstekend. Werd een uur van te voren gebeld door de bezorgers. Zeer tevreden!

Slecht bereikbaar en afspraken worden niet nagekomen.

Dinsdag 19 januari een bestelling geplaatst. Op woensdag 20 januari zou de wasmachine geleverd worden, aan het eind van de dag niemand gezien, contact opgenomen, eigenaar vertelde dat ze met pech langs de weg stonden en er vandaag geen levering plaats kon vinden, kan gebeuren, dus andere afspraak gemaakt voor de volgende dag Levering zou plaats vinden volgende dag op donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur 21 januari, ik had een Miele wasmachine besteld 7kg 1400 toeren. 1,5 uur voor levering werd ik gebeld of het een 6kg en 1600 toeren mag zijn, omdat ze chauffeur de wasmachine die ik besteld had bij een ander adres afgeleverd is, vreemd maar oke, ik had echt een wasmachine nodig. Machine geleverd en aangesloten, eerste testwas, de trommel van de machine draaide amper, hij haperde, er was zichtbaar is defect. Waarna de machine direct een technische storing aangaf, waardoor de machine niet gebruikt kon worden. Dagen gingen voorbij voordat de eigenaar reactie gaf. Mails, apps, contactformulier, storingformulier, voicemail. Maar geen reactie. Dit heeft in totaal dagen geduurd voordat eigenaar contact met ons opnam. Nadien heeft de eigenaar laten weten een monteur langs te sturen op vrijdag 29 januari tussen 17.00 en 19.00. Je raad het al.. geen monteur gezien of tegen bericht ontvangen dat er geen monteur langs zou komen. Wederom is de eigenaar niet te bereiken en zijn wij 10 dagen verder. Daarbij staat op de website van Witgoed Koning dat ze geen erkende onteurs in dienst hebben. Maar eigenaar wist mij via de telefoon zonder wat gezien te hebben dat het aan de motor zou liggen.Of we een nieuwe motor in onze wasmachine wilde, wij hebben bedankt, en maakte aanspraak op onze retourrecht. Want als consument heb je recht hierop. Na weer een aantal dagen geen contact te kunnen krijgen op wat voor manier dan ook met dit bedrijf, aangegeven dat we de machine retour willen doen en ons geld terug willen. Vandaag op 18 februari eindelijk ons geld terug gekregen. Een maand verder

dat was een tegenvaller!

Het bestel- en betaalproces ging razend snel. De uitlevering liet iets op zich wachten, maar dat is zo erg niet. Ik heb er eerst een wasmachine gekocht en 2 weken later ook nog een vaatwasmachine. De afspraak was afleveren, aansluiten én de oude machine meenemen. De plek vrijgemaakt. de man kon er direct bij, gereedschap lag klaar. Eerst de wasmachine: toen ik thuiskwam stond die op zijn plaats met het stroomdraad en waterslang los, dus niet aangesloten. Bij navraag kreeg ik excuus en het zou nooit weer gebeuren. Nou, toen ik de vaatwasser had afgerekend werd deze sneller bezorgd dan da wasmachine, punt voor Witgoedkoning, maar deze werd zo in de keuken geplemd, de man wist niet hoe hij moest aansluiten en "vergat" ook maar even de oude vaatwasser mee te nemen. Nadat mijn vrouw eerst gebeld had werd ze verzekerd dat hij per ongeluk is vergeten aan te sluiten en de oude mee te nemen. ja daar hebben we wat aan. Affijn, een maand later is de machine nog niet opgehaald, zelfs niet nadat er is beloofd dat wel te doen. op berichtjes en telefoontjes is verder niet meer gereageerd. Erg fijn geregeld dit, nu maar hopen dat de machines het langer blijven doen dan 6 maanden want van de garantie verwacht ik al helemaal niets. DIKKE VETTE FAIL VOOR DE WITGOED KONING!! Als je een service aanbiedt zoals aansluiten en oude machines meenemen, doe dit dan ook gewoon en maak je niet af met een K**smoes

Geweldige service!

Super service, na een telefoontje kon er direct gehandeld worden.

Betere service bestaat niet.

Afgelooen woensdag heb ik mijn droger gekocht. En na drie dagen stonden ze voor mijn deur. Ze hanteren ook geen hoge vervoerskosten.

Echt waardeloos

Droger en wasmachine gekocht binnen een week beide apparaten kapot, contact krijg je niet. Uiteindelijk toch contact en tot heden geen oplossing en zijn al weer 14 dagen verder. Telkens monteur neemt contact op, u krijgt mail bla bla bla. Vervolgens geen mail geen monteur. Deze man moet per direct stoppen met het verkopen van witgoed. Wel geld aanpakken maar je daarna kapot laat vallen. Maar goed maar eens kijken juridisch dit aan te pakken. 1 woord voor deze ondernemer DROEFTOETER

Goede hulp

Ik heb een wasmachine bij witgoed koning besteld. Goede prijs, wel wat beschadigingen aan de zijkant maar dit had ik van te voren verwacht en was te zien op de foto’s op de website (vandaar dat de prijs ook lekker goedkoop was) Voordat de wasmachine bezorgd werd was ik nog gebeld met de exacte tijd dat de machine bezorgd zou worden. Ook top dat de levering gratis is! Mannen die de machine bezorgde kwamen vriendelijk over. Overlegde wel even in een taal die ik niet verstond, maar dit was niet storend en verder heb ik gewoon gezellig een praatje met ze gemaakt. Wasmachine werkt naar behoren, dus hoop dat hij nog een tijdje meegaat :) Tot nu toe niks te klagen over de service.

super apparaat

Het is echt een heel goede wasmachine. Wast schoon, snelle en makkelijke bediening en toch goede mogelijkheden om de programma's aan te passen

Fast and efficient

Very Nice people, good service and fast installation...

probleem netjes opgelost

Inmiddels contact gehad en alles wordt netjes opgelost. (storingen moeten via een storingsformulier worden doorgegeven en niet via 'contact')

Super kwaliteit en een super prijs !

Ik heb onlangs een aeg wasmachine besteld bij jullie, vrouw blij ik blij, happy wifey happy life, en de bezorgers waren heel behulpzaam, dankjullie wel heren top werk !

willen jullie contact met mij opnemen?

willen jullie contact met mij opnemen? ik heb gemaild, ge-appt en gebeld.

Vriendelijke verkopers

Goede ervaringen

Snelle levering. Goed product. Goede communicatie. Vriendelijk en keurig personeel bij aflevering.

Kwaliteit en super service!

Woensdagavond heb ik een bestelling geplaats en gelijk een e-mail ontvangen dat de levering Vrijdag plaatsvindt. Bezorgers hebben me ongeveer een uur van te voren gebeld dat ze er bijna waren. Mijn wasmachine is netjes aangesloten en waterpas gezet. Heren hebben uitleg gegeven en ze waren zeer klantvriendelijk. Vanaf begin tot eind zeer tevreden. Zeker een aanrader :)

Zeer tevreden met dit mooie apparaat!

Ik heb droger besteld Top apparaat! Werkt goed en het resultaat is geweldig! Maakt alle verwachtingen waar!

Van bestelling tot aan levering top service

Drie dagen na mijn bestelling kwam mijn Miele wasmachine binnen. Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en de bezorgers zelf waren uiterst behulpzaam en vriendelijk. Eergister mijn eerste was gedraaid en de machine werkt zoals het hoort. Ga zo door!

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer