Complimenten voor de bezorgers

Mijn Bosch wasdroger werd bezorgd en ben zeer tevreden over het bezorgen en de service voor het afleveren van de wasdroger. Bezorgers waren erg vriendelijk en correct echt top En natuurlijk ben ik ook erg blij met de wasdroger dus ook mijn complimenten voor de goede kwaliteit en uitzien van het apparaat echt klasse. Kort samengevat alles volledig naar wens gegaan!!!!

Snelle levering en goede service

Vandaag wasmachine binnen gekregen en geplaatst. wast toppie!

Prima service en levering. Met drie dagen de nieuwe vaatwasser in huis.

TOP!!!

Uitstekende service, erg goed geholpen.

Uitstekende/snelle service

Uitstekende/snelle service! Zeker aan te raden

Tevreden

Snel en tevreden

Netjes binnengebracht en aangesloten ..andere oude machine meegenomen...

Prima en snelle service wasdroger

Binnen een paar dagen geleverd, door enthousiaste mannen. Tot op de plek geplaatst. En de wasdroger doet het volledig naar wens.

Zeer goed, snel, en netjes

Goede service doen wat afgesproken is.

Uitstekende service

**********

Klacht uiteindelijk opgelost. Slecht bereikbaar

Aardige baas

Top spul direct geholpen met opladen

Super dankjewel vriendelijke snelle levering

Snelle service beleefde mannen

Makkelijk om te bestellen veel keuze goede service

Annulerings geld niet ontvangen na een maand.

Had een condensdroger besteld maar na +1week geen mail over de bezorging heb ik gebeld/gemaild om het te annuleren. Werd gebeld over de annulering en dat ze eigenlijk die week hadden gepland te bezorgen ivm zieke personeel was het druk waar ik begrip voor heb. Had gezegd dat ik al had elders had besteld en vroeg mijn geld terug. Dat laatste contact was +- 3 weken geleden na deze review.

Goede servive

Als er op de site staat dat de wasdroger schoon wordt gemaakt verwacht ik dat ook. Helaas was dit niet gedaan.

Vriendelijke mensen

Top ga er zeker weer heen ..moet binnenkort ook een wasmachine. Bestel ik ook bij ze..mooi en nette aperatuur

Lieve mensen en heel behulpzaam

Ik mocht apart langskomen, mijn machine werd heel zorgvuldig en voorzichtig in de auto geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Een bedrijf waar wij graag terug zullen komen voor goede apparaten met een sympathieke prijs !

Goed, snel en vriendelijk.

Klantvriendelijk

Netjes geleverd, zeer tevreden

Super bedrijf

Een super fijn bedrijf die snel reageren en netjes en correct alles afhandelen. Netjes aan huis bezorgen. Alles word goed terug gekoppeld naar de klant.

Prima en goede service.

Nette bezorging en prima geïnstalleerd

Goed werkende droger.

Fijne en snelle levering

Binnen een 2 dagen de wasmachine al in huis.

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer