Netjes en goed afgeleverd en duidelijke uitleg

Duidelijke afleverafspraak , netjes op tijd geleverd . Wasdroger netjes en in orde afgeleverd Goede uitleg over aansluiting en werking

prima aankoop

wasdroger gekocht. Even online vergeleken en dit leek een prima aanbieding. Ook gratis thuis bezorgd. Bestellen loopt prima, een bevestiging in de mail. Daarna per sms een bezorgaankondiging. De machine werd netjes afgeleverd en voldeed aan de verwachtingen. Wel een beschadiging aan de voorkant bij het display. Maar dat vind ik bij een gebruikte machine ook niet zo gek. Grote vraag is natuurlijk hoe goed zo'n nagekeken machine dan is. Hoe lang gaat hij het volhouden? Dat zal de tijd leren.

Fijne service

Goede uitleg en service en klant vriendelijkheid.

Zeer netjes

Super goed

Zeer goede service, snel & goede kennis en kwaliteit!

Zeer goede service, snel & goede kennis en kwaliteit!

Uitstekend!

Ik ben zeer tevreden met de service van Witgoed Koning. Mijn wasmachine is snel geleverd en aangesloten.

...

In mei een droger besteld, bestelling en bezorging ging netjes.. Sinds oktober doet de droger het niet meer.. meerdere keren gebeld, geappt en contact formulier ingevuld zonder resultaat..

Super goede service met vriendelijke mensen helpen je heel graag

Ik heb nog nooit zo'n service meegemaakt wat een fantastische ervaring vriendelijke mensen Ik zal hier altijd blijven kopen

Fijne service via chat en telefoon. Erg aardige chauffeur die toch meehielp (tegen betaling uiteraard) met het dragen van de droger al was dat niet gepland. Goed advies erbij gekregen en de droger werkt naar behoren. Erg tevreden!

Niet tevreden

Ik heb gebelt en ingesproken of ze mij terug konden bellen ik wacht al 3dagen en heb nog niets vernomen ik heb een droger bestelt maar het is in het duits dus daar snap ik niets van en er zaten geen papieren bij met de garantie en ook geen beschrijving hoe ik hem moet gebruiken en er stond nergens bij dat hij al gebruik was wand er liep water uit op mijn parket waar ik nu een bol stuk heb en de wateropvang bak was vies

**********

Onze droogtrommel ging snel kapot.het was moeilijk on contact te krijgen met hun.het heeft een maand geduurd maar toch uiteindelijk een nieuwe gekregen. Ze hebben hun excuses aangeboden en een klein cadeautje meegenomen.

Top bedrijf

Gisteren hebben we een wasmachine besteld en vandaag binnen gekregen. Heren hebben vooraf gebeld en netjes doorgegeven hoelaat ze er precies waren. Heb inmiddels 2 wasjes gedraaid en hij doet het hartstikke goed. Heren bedankt voor de goede service

Erg tevreden met een extra pluspunt!

Super product, uitstekend en snelle levering. De monteur was ook erg vriendelijk en vroeg of hij het gebruik nog moest toelichten. Toen ik ja zei heeft hij mij heel vriendelijk uitgelegd hoe het apparaat werkt! Heel fijn :)

Alles naar wens!

Korte lijntjes, bereikbaar, toegankelijk. Bezorging zeer attent en vriendelijk. De droger heb ik nog niet getest...

Dat t een goede zaak is en goede service en kwaliteit en ook de prijs is goed.

Uitstekende service Top apparaat Super prijs kwaliteit Heel vriendelijke medewerkers Altijd weer Aanrader

Goede service. Snel geleverd. Ook op zondag. Was helemaal verbaasd. Vond het super. Goed contact. Gewoon super fijn en vertrouwd bestellen hier. Ik zeg top

Snelle levering en vriendelijk personeel

werd van te voren op de dag van brengen gebeld dat ze er bijna waren. Goede levering en netjes. Vriendelijk personeel.

Top bedrijf goede service. Een droger gekocht voor een super prijs ,was iets niet goed gegaan n de winkel maar meteen werd ik gebeld met een oplossing van de witgoed koning met een super alternatief De bezorging was netjes en de bezorger alleen maar lof over te schrijven heel behulpzaam. Bedrijf zeker aan te bevelen.

Super goede en snelle service, wel kreeg ik achteraf enigszins twijfels over mijn aankoop na het lezen van de kleine letters achter op de factuur. Maar tot nu toe functioneert de droger naar behoren dus hopelijk is die brief niet van belang.

Goed apparaat

Ze zijn vriendelijke

Duidelijk en heel vriendeljjk

Snel keuze gemaakt.. goede service..

De mannen hebben zeer snel de wasmachine aangesloten en hebben duidelijk laten zien hoe het werkte. Ze waren ook erg vriendelijk! Helemaal top!

Perfecte service!

Wij zijn erg blij met onze tweedehands droger. De afleverservice was perfect: netjes van tevoren laten weten dat ze langs kwamen, op de plek gezet, en zelfs onze oude droger weer mee genomen!

Super snelle levering

Vriendelijk personeel, snelle levering en een goede kwaliteit. Ik ben een tevreden klant!

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer