Snelle service met kwaliteit!

De wasmachine werkt prima, is snel geleverd met goede service!

Netjes geleverd

Gebruikte droger gekocht maar zag er zeer netjes en schoon uit. Uitleg gekregen over de werking en ook op zn plek gezet.

optimaal

snel, effectief, komen afspraken na, geinstalleerd in minder dan 10 seconden, product werkt prima, naar behoren. helemaal happy =)

snel geleverd en volgens afgesproken tijd

de droger nog niet in gebruik maar qua afspraken levering is alles keurig uitgevoerd, uitleg gekregen over de droger en oude droger is meegenomen

Super en klantvriendelijk

Heb in de winkel een fornuis uitgezocht en heel netjes en vakkundig geholpen. Binnen een week had ik het fornuis netjes geplaatst en aangesloten staan en kon ik gaan koken en bakken.

Makkelijk te bestellen

Snel en mooie prijs

Op Zaterdag een warmtepompdroger gekocht, op woensdag geleverd! Ondanks dat het geen nieuwe is, zag ie er echt top uit! Hoop dat ik er lang plezier van mag hebben.

volgens afspraak

Snelle levering van een mooie condensdroger. . En op zolder geplaatst. En oude machines mee terug genomen. Super service.

Goeie service

Aardig

Goede snelle service

Een mooie gereviseerde waterpompdroger snel geleverd, keurig naar zolder gebracht en uitleg gekregen. Fijn dat service nog bestaat!

Snelle levering, goede service en een mooie wasmachine op z'n plek.

Witgoed Koning heeft een ruim aanbod aan refurbished wasmachines van goede merken. Dus toen onze wasmachine kapot ging vonden we snel een vervanging tegen een scherpe prijs. De machine werd snel geleverd en door de behendige, sterke mannen zo op z'n plek gezet. Ook onze oude, kapotte machine hebben ze meegenomen. Super fijn! Wij zijn blij met een super nette, mooie wasmachine die geruisloos draait en onze wasjes weer lekker fris en schoon maakt!

Erg goed

Netjes afgeleverd en oude machine retour

Alles goed in orde

Zeer te vreden met de service. Wasmachine is aangesloten en heb een goede uitleg gekregen.

Snel geholpen

Beschikbaarheid van een medewerker in de winkel was belabberd, maar toen ik eenmaal iemand had gevonden ben ik super geholpen. Binnen 2 dagen was mijn vriezer al geleverd. Dat verliep allemaal heel netjes en heel prettig. Ik zou zeker terug gaan

Wat later geleverd dan gehoopt maar netjes bezorgd en werkt goed

We hadden onze wasmachine wat eerder verwacht en de eerste leverdatum werd niet gehaald door sterfgeval kennis eigenaar. Daar natuurlijk zeker altijd begrip voor, maar wel jammer dat we er zelf achteraan moesten om die informatie te krijgen. Wasmachine is netjes geleverd, naar boven gedragen en aangesloten, en ziet er goed uit, weinig tot geen gebruikssporen (refurbished). Oude wasmachine netjes meegenomen.

Klantcommunicatie moet aan gewerkt worden.

De communicatie is goed bedoeld, maar is niet professioneel. Helaas was mij niet bekend dat een warmtecondensdroger op een warme plaats ( min. 16 graden) moet staan. Hij stond bij mij in de schuur en droogde daarom niet goed. Omdat hij niet goed droogde en er onwetendheid was, was de gedachte dat het aan het apparaat lag. Ik wilde de koop ongedaan maken, maar moest €50.- aan tetourkosten betalen. Jammer, dat het zo moest lopen. Ik had ivm het milieu graag een 2e hands willen aanschaffen. Ik las de plaatsingsinformatie 2 dagen later in de consumentengids.

Wij zijn super goed geholpen . Vriendelijke mensen. Ik ga zeker mijn volgende aankoop ook hier doen .

Slecht

7 werkdagen levertijd en het weekend zat er ook nog tussen, veel te lang dus. Machine was duidelijk niet schoongemaakt. Vieze randen bij de overgang van de kappen en ventilator vol met stof en vuil, ook behoorlijk wat schade aan zij en voorkant van de machine. Hij doet het wel prima maar volgende keer gewoon ff doorsparen voor een nieuwe dus.

Zoals vermeld op site

Net product, netjes geleverd zoals afgesproken.

Ruim een maand geleden een Mieke droger besteld en deze werd binnen 1 week geleverd en aangesloten. Bij in gebruik name werd duidelijk dat de aandrijfband? Aanliep en de was werd ook niet droog. Na twee e-mails gestuurd te hebben is de droger deze week omgeruild voor een zelfde exemplaar. Deze voldoet wel aan de eisen wat betreft drogen, maar heeft aan de buitenkant duidelijke schade sporen. Ik ben tevreden over de omruil service en de droog resultaten, iets minder over het uiterlijk,

Goede wasmachine tegen scherpe prijs

Mijn wasmachine was stuk dus ging ik opzoek naar een nieuwe. Maar dan ben je voor een gerenommeerd meek al snel 800 euro kwijt. Bij Witgoed Koning kwam ik een mooie Siemens tegen voor 300 euro. Hij is gebruikt, maar ziet er nog top uit en het belangrijkste, hij werkt fantastisch.

Fast and helpful

De droger was er binnen twee weken, maar ik zou de communicatie na het moment van bestellen verbeteren. Ik was enige dagen in afwachting wanneer het zou komen. Een indicatie van het aantal leverdag direct na bestellen zou wenselijk zijn.

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer