Geweldige service en goede kwaliteit fiets

We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van care4more. Met name het geduld wat ze met ons hebben gehad. De uitleg bij de aflevering van de duo fiets wat duidelijk was. En het suikerbrood was heerlijk, een echte traktatie!

Afspraak is afspraak

Prettige service

Zeer mooie fiets.

Helaas nog geen gelegenheid gehad om uitgebreid te oefenen. Ga ik beslist eerst doen voor ik grote tochten maak. Maar deze fiets geeft me de vrijheid van het fietsen weer terug.

Heel tevreden over de duidelijke uitleg van de nieuwe fiets

Wat een fijne uitleg over de nieuwe fiets, er werd alle tijd genomen en we kregen er nog een heerlijk suikerbrood bij. Dik tevreden!

professioneel en deskundig.

Prima voorlichting en transparantie over de kostenopbouw van de duofiets. Aflevering correct en alle tijd voor uitleg . Dus tot op heden zeer tevreden over Care4More en gaan ervan uit dat de aftersales ook naar alle tevredenheid zal zijn.

duidduidelijke informatie bij uitproberen en bij aflevering

Zie boven Verder houd ik niet van vragen om persoonsgegevens. Ik heb daar fictieve antwoorden gegeven.

uitstekend

xx

Duidelijk uitleg, waar de tijd voor genomen werd. Ruimte voor vragen. Prima!

Geweldig behandeld en te woord gestaan en geholpen.

Ik ben in eerste instantie wezen kijken en ben heel goed ingelicht en te woord gestaan, De fiets die voor mij van toepassing was kon ik proberen en heb daarna besloten om de fiets aan te schaffen. Ik ben op een fijne manier behandeld en ben erg tevreden over de service.

klantvriendelijk en deskundig

nemen de tijd en sturen je door als blijkt dat er n gespecialiseerd advies nodig is. prettig in de omgang

Plezierige ontmoeting met de heer Renkema.

Prettig persoon, de zaak van aflevering goed afgesloten.

Helemaal tevreden, dank jullie wel

Vriendelijk, goede hulp, snelle levering. Top. En ook bedankt voor het smakelijke cadeautje die we erbij gekregen hebben. Vriendelijke groet Mevr N Buikema Tevreden klant

Prima fietsenzaak

Goede voorlichting. Fiets volgens afspraak prima op tijd geleverd. Uitstekend bedrijf voor u fiets.

Vriendelijke en deskundige mensen en de Friese sûkerbolle die ik kreeg, is heerlijk!

Ik heb al een rondje Warns gereden. De ondersteuning is prima, zelfs het Reade Klif nam ik met gemak.

Voelde me totaal gehoord

Vanaf het eerste contact heb ik een vertrouwd gevoel gehad met Care4More en werd ik steeds correct te woord gestaan. Er was steeds een sfeer van service met een grote S. Dat kwam ook tot uiting in de levering van de duo fiets: er werd ruim de tijd genomen om uitgebreid de werking uit te leggen en te demonstreren. Daarbij werd niet nagelaten om op de mogelijkheid van de na-service te attenderen in het geval dat er nog vragen waren. Kortom: ik voelde me gehoord. Fijne ervaring

Duidelijk, gemoedelijk, vertrouwend

Alles goed uitgelegd op een gemoedelijke manier. Voelde vertrouwd en begrepen.

Duidelijk uitgelegd hoe de fiets rijklaar is

Ik ben zeer tevreden hoe alles is gegaan De uitleg was goed en begrijpbaar Er werdt veel tijd aanbesteed en de man was vriendelijk

De Joiny is gearriveerd, hoera.

De Joiny is er. Nog wel even weed wennen. Duidelijke uitleg en fijn om een goed hangslot er bij te krijgen. En bedankt voor het suikerbrood, dan weet je dat het uit Friesland komt. Hoe de Joiny achter in de auto moet moet komen, dat zoeken we nog uit. Had Martin voor zijn stok een aparte klem aan de zijkant? Ik hoop veel plezier te beleven aan de Joiny en beloof dat we vanuit Portugal (volgend jaar) een paar leuke foto's kunnen sturen. Misschien dit jaar al vanaf Ameland. Groetjes Peter en Annelies.

Ik ben enorm geholpen

Mijn eerste kennismaking met VanRaam-fietsen was via internet. Fijn dat er in Drachten een gelegenheid is om te kijken en proef te rijden. De ontvangst bij Care4More was vriendelijk en voorkomend, prettig. De proefritten maakten me blij. Ik heb nog een andere fiets geprobeerd, maar de VanRaam Balance bleek veruit beter. De hele afhandeling, de aflevering en verdere begeleiding zijn uitstekend geregeld. Ik kan weer fietsen.

Hele goede service

Rustige uitleg, wordt alle tijd voor je genomen. En een prima fiets!!

voldoet goed

Het moest even wennen maar ik ben goed te vreden . alhoewel de vering me tegen valt op een klinkerweg. ps. Ik heb dit bericht al eerder in gevuld en verstuurd vr gr. Jacob

Geweldig vanaf het eerste moment dat we in Drachten bij care for more binnenliepen.

Goed, duidelijk en zeer vriendelijk geholpen. Hulde! Onze zoon Frank is heel erg blij met z'n prachtig groene Easy Rider! Bedankt! En ook voor de lekkere traktatie! Hij heeft het gedeeld met z'n woongroep.

De uitleg was heel rustig en heepl goed uit gelegd ben heel tervreden

Heel persoonlijk geholpen

Contact met medewerkers was heel prettig, meedenkend en adviezen gericht op onze situatie.

In verband met instabiliteit werd ik genoodzaakt mijn tweewieler te verkopen. Na intensieve vestibulaire therapie werd het weer mogelijk om de weg op te gaan door aanschaf van de Easy Rider Compact. Nu is het weer mogelijk mijn leefgebied te vergroten, en ik mijn geluk niet onder woorden kan brengen. Dank aan het care4more team in Drachten die hun professionele kennis met mij deelden!!

Pascallaan 2

9207 JS Drachten

Over Care4More

Care4More brengt ouderen en mensen met een beperking in beweging met innovatieve producten. Bij ons kun je duofietsen, rolstoelfietsen, driewielfietsen en vele andere beweegproducten kopen, leasen of uitproberen. Samen vinden we de beste oplossing.