correcte en voldoende aandacht

goede en persoonlijke behandeling en aflevering

Prima advies en begeleiding in de aankoop van een duofiets

Fijn om een bedrijf met kennis en levering van een duofiets van Van Raam in de regio te hebben, Friese nuchterheid en kennis van zaken, daar houden wij van. Altijd bereikbaar, vriendelijk, servicegericht. Bij aflevering kregen we nog een heerlijke 'sûkerbôle' en Jan Tibbesma wierp zich ook nog op als fotograaf om de overdracht vast te leggen.

uitstekend

Kwaliteitsrijke producten. Vriendelijke persoonsgerichte mensen. Top.

prima dienstverlening

Duofiets is geleverd op de afgesproken datum en tijd. Bij navraag of ik nog iets moest weten over de duofiets, werd er vluchtig uitgelegd waar de rem zat en hoe ik de cliëntenstoel kon draaien. Verder kon ik alles lezen in het bijgeleverde boekje.

Onze duofiets aangeschaft via Jan Tibbesma vab Care4More. Fijn contact, en super service! En heerlijk se sukerbôle!! Wij gaan heel veel plezier aan deze mooie fiets beleven !

Men neemt de tijd voor de klant, is geduldig en eerlijk

Na wat zoeken naar een 'Easy Rider' kwamen wij bij Care4More uit. Na het maken van een afspraak werden wij hartelijk welkom geheten door een medewerker. Geduldig luisterde hij naar de wensen gaf advies over de modellen (ook de nadelen van elke model!). Daarna buiten op eigen terrein rustig tijdje proef gereden. Ook hierbij werd geduldig de opgedane ervaring aangehoord, de fiets ter plekke aangepast (stuur, zadel etc) opdat alles naar wens stond want, zo gaf men aan, het gaat om de gebruikservaring. Dat is belangrijk! Na het proeffietsen een goede bak koffie en nog wat napraten een offerte gevraagd. Deze konden wij volledig digitaal (en daar heb je als klant helemaal geen diepgaande kennis voor nodig!!) tekenen en accorderen. Supergemakkelijk! Na een besteltijd van 6 weken + 1 week uitloop ivm drukte bij Van Raam (kan gebeuren) werden wij keurig via mail op de hoogte gesteld van het arriveren van de fiets en konden wij een afspraak voor afleveren van de fiets maken. Ook bij de aflevering werd ruimschoots tijd en geduld meegebracht zodat de fiets optimaal ingesteld kon worden. Super allemaal!

het is prima gegaan bij de aflevering ,corona proef

Ik kon de vragen stellen die ik wou ,u nam rustig de tijd wat ik erg belangrijk vind. Heb al fijn gefietst moet nog wennen .Groetjes ankie

nog geen ervaring opgedaan,

we wachten nog even met reactie,omdat de fiets pas een halve dag in ons bezit is, maar de eerste indruk is goed.

Prima uitleg.

En een heerlijk suikerbrood gekregen.

Prima zaak, duidelijk advies

Wij hebben Jan leren kennen als iemand met verstand van zaken, duidelijk advies en eerlijk. Keurig onze duofiets afgeleverd voor onze autistische zoon met als extra Fries suikerbrood !

Super fiets

Ik ga er nog een tochtje op fietsen ik kan daar nu niks over schrijven.

Service goed en klantvriendelijkheid ook.

DUIDELIJKE PRODUCTINFORMATIE, LEVERTIJD VOLGENS OFFERTE

Heb hier niets aan toe te voegen

klantvriendelijk

Onze ervaring is dat er tijd was, en gericht op ons, wat wij wilden. Heel persoonlijk. Heel goed advies en uitstekende service.

Het is een geweldige fiets, licht, wendbaar en reuze mooi

Dat was het. Ik zou niet weten wat ik er verder over moet zeggen. Ik ben geheel tevreden

prima geholpen

begrijpelijk,maar jammer dat de levertijd vrij lang is. men wil graag snel weer actief zijn in aangepaste vorm.

Geweldig geholpen

Eerlijke en deskundige mening en advies ..

Helemaal top.

Ik had een speciale fiets nodig en die zijn duur en het reizen naar de dealer is voor mij lastig. Over beide punten hebben we uitstekende afspraken gemaakt en de eerste ervaringen met de fiets zijn geweldig.

De fiets is geweldig, de service van de leverancier kort.

Ik ben bij u in de zaak in Drachten gekomen, op eigen initiatief en heb mijn keuze voor de Easy Rider (fiets) kenbaar gemaakt. Toen heb ik op de Easy Rider en een andere (hoge) driewieler een paar proef ronden gemaakt. Nadat de koop gesloten was werd er gezegd dat er 5 tot 6 weken levertijd op de fiets zat. Na 5 weken heb ik gebeld om naar de levering van de fiets te vragen. Toen kreeg te horen dat het week 31 werd. (7 weken levertijd) In week 30 heb ik op vrijdag gebeld met de vraag of de fiets ook werkelijk in week 31 geleverd zou worden. In dat telefoon gesprek vroeg Jan Tibbesma of ik de fiets al betaald had ( vond ik een nare vraag), nadat ik bevestigend had geantwoord zou hij mij terugbellen met informatie over de levering. Ik heb toen 's middags ( om 15.00 uur) zelf gebeld voor de uitslag. Het werd donderdagmiddag 30 juli. De aflevering ging als volgt: De fiets werd gebracht, we kregen een lekker suikerbrood en dat was het. Het was erg druk met de verkoop en Jan was zo weer weg, zonder enige uitleg. Ja, de gebruiksaanwijzing werd erbij geleverd. Nu vraagt u aan mij of ik tevreden ben. Over de fiets ben ik zeer tevreden, alleen ik heb de stoel iets in afstand t.o.v. de trappers verzet en daarvoor zitten 4 vleugels onder de stoel, echter als ik 20 km. of meer gefietst heb, verschuiven die vleugels vanzelf en moet ik ze weer vastdraaien. Ik zal dat aan de servicemonteur, die nog langs komt (ik weet nog niet wanneer) voorleggen. In de aanbevelen vraag kun je alleen met Ja/Nee antwoorden, een andere meer genuanceerde keuze is er niet. U ziet welke keuze ik gemaakt heb. Waarom belt u zelf niet om een klantvriendelijk gesprekje te houden, over hoe de fiets bevalt Naar aanleiding van mijn opmerkingen, ben ik dinsdag door Harold gebeld met vragen over mijn opmerkingen. Ik heb duidelijk verteld wat ik vond van de manier van afleveren en service van "Care4 More". Hij heeft mij beloofd dat de problemen zijn doorgesproken binnen zijn bedrijf. En toen was de type ruimte op

Goede duidelijke snelle afhandeling

De ervaring met dit bedrijf is zeer positief, kreeg goede uitleg over bestelde materialen en met eventuele vragen kreeg ik per mail zeer snel antwoord, de aflevering verliep positief er werd goede uitleg gegeven over het gebruik van het materiaal.

kwalitatief goede service en een mooie nieuwsbrief

Geweldige service maar vooral een zeer persoonlijke benadering

Gisteren de Fun2Go Duofiets in ontvangst mogen nemen. Er werd ruim de tijd voor de uitleg genomen en als kers op de taart ook nog een aardige attentie gekregen in de vorm van een echte “Fryske Sukerbolle” Zeker een aanrader!

Pascallaan 2

9207 JS Drachten

Over Care4More

Care4More brengt ouderen en mensen met een beperking in beweging met innovatieve producten. Bij ons kun je duofietsen, rolstoelfietsen, driewielfietsen en vele andere beweegproducten kopen, leasen of uitproberen. Samen vinden we de beste oplossing.