De fiets is geweldig, de service van de leverancier kort.
Ik ben bij u in de zaak in Drachten gekomen, op eigen initiatief en heb mijn keuze voor de Easy Rider (fiets) kenbaar gemaakt.
Toen heb ik op de Easy Rider en een andere (hoge) driewieler een paar proef ronden gemaakt. Nadat de koop gesloten was werd er gezegd dat er 5 tot 6 weken levertijd op de fiets zat. Na 5 weken heb ik gebeld om naar de levering van de fiets te vragen. Toen kreeg te horen dat het week 31 werd. (7 weken levertijd) In week 30 heb ik op vrijdag gebeld met de vraag of de fiets ook werkelijk in week 31 geleverd zou worden. In dat telefoon gesprek vroeg Jan Tibbesma of ik de fiets al betaald had ( vond ik een nare vraag), nadat ik bevestigend had geantwoord zou hij mij terugbellen met informatie over de levering. Ik heb toen 's middags ( om 15.00 uur) zelf gebeld voor de uitslag. Het werd donderdagmiddag 30 juli.
De aflevering ging als volgt: De fiets werd gebracht, we kregen een lekker suikerbrood en dat was het. Het was erg druk met de verkoop en Jan was zo weer weg, zonder enige uitleg. Ja, de gebruiksaanwijzing werd erbij geleverd.
Nu vraagt u aan mij of ik tevreden ben. Over de fiets ben ik zeer tevreden, alleen ik heb de stoel iets in afstand t.o.v. de trappers verzet en daarvoor zitten 4 vleugels onder de stoel, echter als ik 20 km. of meer gefietst heb, verschuiven die vleugels vanzelf en moet ik ze weer vastdraaien. Ik zal dat aan de servicemonteur, die nog langs komt (ik weet nog niet wanneer) voorleggen.
In de aanbevelen vraag kun je alleen met Ja/Nee antwoorden, een andere meer genuanceerde keuze is er niet. U ziet welke keuze ik gemaakt heb. Waarom belt u zelf niet om een klantvriendelijk gesprekje te houden, over hoe de fiets bevalt Naar aanleiding van mijn opmerkingen, ben ik dinsdag door Harold gebeld met vragen over mijn opmerkingen. Ik heb duidelijk verteld wat ik vond van de manier van afleveren en service van "Care4 More". Hij heeft mij beloofd dat de problemen zijn doorgesproken binnen zijn bedrijf. En toen was de type ruimte op