Een mooi bedrijf dat een fantastische fiets heeft geleverd.

Wij zijn prettig ontvangen en hebben goede voorlichting gekregen. De aflevering van de fiets was op de afgesproken tijd en er volgde een goede uitleg voor het gebruik.

Goede uitleg

Prettige, duidelijke en rustige uitleg.

Alles werd goed uitgelegd

Volgens afspraak geleverd!

Ingesteld en vragen beantwoord met veel geduld!

Goede, eerlijke en duidelijke uitleg naar de klanten

Ik voelde mij serieus genomen en geluisterd naar de klant zijn lichamelijk probleem en wensen. Ze nemen de tijd met jou om de driewiel fiets uit te leggen en uit te proberen en steeds bij te stellen tot ze tot een goed resultaat komen met jou als klant.

uit de kunst

Afspraak nagekomen bij afleveren zeer goede uitleg maar bovenal lekker rustig en niet gehaast

Ik ben zeer tevreden en nog veel dank voor het heerlijke suikerbrood

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor het afleveren van de fiets, ik ben zeer tevreden en nog veel dank voor het heerlijke suikerbrood, prettig geholpen door jullie.

Vanaf de fiets uitzoeken tot de aflevering . Zeer goed!!

Marcel heeft alles heel duidelijk uitgelegd qua bediening. Wat ik ook heel prettig vond, dat Marcel meeging toen lk mijn eerste rondje ging fietsen. En mij hierbij hele nuttige tips heeft gegeven. Ik heb mijn eerste 10 km. op de teller staan. Een tevreden klant.

Fijne manier om een fiets aan te schaffen

In de hal kun je goed oefenen met een 3 wieler. De begeleiding is goed. Na aanschaf wordt de fiets geleverd, ook daar wordt alle tijd voor genomen en alles duidelijk uitgelegd. Mijn tip zou zijn...maak wat hobbeltjes in het testparcours in de hal. Het voelt heel onwennig als je de eerste keer de straat op gaat. Maar hopelijk gaat dit snel wennen.

Bijzonder fijne ervaring met dit bedrijf.

Zeer behulpzame mensen die met je meedenken en met kennis van zaken uitleg geven. To the piont, geduldig en vriendelijk. Het product (sitgo) is van uitstekende kwaliteit en perfect voor sportieve mensen die wat lichamelijke gebreken hebben.

okee

okee dus

Top uitleg en een super geweldige Easy Rider Compact

Een hele duidelijke uitleg over hoe de Easy Rider Compact werkt. De fiets is ontzettend fijn en ik zit er relaxed op. Fietsen met beleid, de Easy Rider compact is erg goed handelbaar. Ik ben er superrrrr blij mee. Met twee woorden: Top Geweldig.

Goed geholpen

leuke mensen en duidelijke uitleg.

4morecare kom ik-indien nodig-graag terug bij care4more:)

Vriendelijk ontvangen , persoonlijke benadering. Zeer vlotte levering en bij levering nogmaals grondig gebruiksaanwijzingen en weetjes doorgenomen. Daarna werd er nog ruim de tijd genomen om (onder begeleiding) in eigen omgeving te oefenen. Zeer tevreden.

kan beter

er zou wat meer aandacht besteed moeten worden , aan de persoon op de fiets kijken of het lukt met de trappers,zo niet advies geven wat we er aan kunnen verbetern kijken of alles goed ,afgesteld is ,stuur zadel daar is niet naar gekeken lijkt me een goede zaak om na een week contact op te nemen om te vragen of het allemaal goed is in het begin weet je dat nog niet ,maar door ervaring met fietsen merk je het ,goed of niet verder we zijn erg blij met de fiets vr groet Anton en Sietske

Goede uitleg

Vriendelijk behulpzaam betrokken

Correcte bezorger ,goede uitleg en zeer vriendelijk

Snelle levering en duidelijke uitleg

We zijn goed geholpen in de showroom, duidelijke uitleg, nam rustig de tijd. we kwamen voor een tweewieler. Deze bleek niet goed te zijn voor mijn moeder. We hebben na aanraden de driewieler geprobeerd en uiteindelijk gekocht. Binnen een week is hij al geleverd. Ook bij de levering een duidelijke uitleg.

Uitstekend, vriendelijk en hulpvaardig

Heel goed geholpen bij het uitzoeken van een driewieler. Duidelijke instructie voor gebruik.

Prettige en professionele Service

Bij onze afspraak voor advies en proefrijden zijn we heel vriendelijk ontvangen en werd er ruim de tijd genomen voor een persoonlijk advies en uitleg over de verschillende vervoersmiddelen. Na de nodige uitleg en proefritten zijn we op een driewiel fiets uitgekomen die aan onze wensen en mogelijkheden voldoet. Levering kon vrij snel (binnen 2 weken). Ook was er weer duidelijke uitleg bij de levering, met veel ruimte voor vragen. De fiets is keurig afgesteld en werd zelfs nog even een proefrondje begeleid. Tot nu toe zeer tevreden

Goed geholpen met afstellen en uitleggen.

Op de afgesproken tijd aanwezig en goed geholpen met afstellen en uitleggen. Kreeg ook nog een Fryske Sukerbolle. Werd erg op prijs gesteld. Bedankt.

De Easy Rider Compact betekent voor....BEWEGEN!!

Vanaf het eerste moment toen ik op de Easy Rider Compact zat in de hal, het gevoel: "Ik kan vrij om mijn heen kijken". Met mijn huidige extra hoge orthopedische schoenen, beweegbaarheid nihil, durfde ik niet meer te fietsen op een tweewieler. Vorig jaar droeg ik bij het fietsen nog oude schoenen, en dat paar heb ik niet meer. Bij het opstappen was ik alleen maar bezig met vaart maken, wat er om mij heen gebeurde, daar kreeg ik niets van mee. Een praatje in de taxi, erover praten met de fysiotherapeut "Doen, Susan...bewegen, niet alleen lopen met de rollator maar ook weer kunnen fietsen". Nu eerst oefenen, ervaren...Lijteplein, het dorp, buiten het dorp..." Mij weer veilig voelen in het verkeer!! VRIJHEID!!

Punctueel en duidelijk

Aflevering volgens afspraak. Uitleg heel geduldig en duidelijk, zodat ook mijn moeder (93) het goed kon volgen en zelf de uitgelegde stappen kon uitvoeren.

Mijn ervaring moet nog leren.

Ik moetweer lerenfietsen. Maar dat gaat mij wel aardig af.Mijn vrouw heeft dat nog niet zo gauw onder de knie. Maar we hebben al samen gefietst.We fietsen samen in de straat daar is het rustig.Ik denk dat we het wel zal lukken. We moeten niet te hard van stapel lopen

We werden vriendelijk te woord gestaan.

Goede en professionele benadering. Afspraken werden nagekomen. We werden vriendelijk te woord gestaan.

Pascallaan 2

9207 JS Drachten

Over Care4More

Care4More brengt ouderen en mensen met een beperking in beweging met innovatieve producten. Bij ons kun je duofietsen, rolstoelfietsen, driewielfietsen en vele andere beweegproducten kopen, leasen of uitproberen. Samen vinden we de beste oplossing.