Correcte bezorger, prima uitleg!

Correcte bezorger, prima uitleg! Mooie fiets :)

Is niet mogelijk.

Direkt contact, niet een onpersoonlijk keuze menu. Afspraak maken was snel geregeld Er wordt ruimschoots tijd genomen voor de uitleg en om de fiets uit te proberen.Dat kan indoor ,wat ik wel fijn vond omdat de buitentemperatuur ongeveer 30 was. Eventueel kun je buiten op het parkeerterrein of als dat nog nodig is " een blokje om" om je vertrouwd te maken met ,in mijn geval de easyrider. De afhandeling was snel geregeld de fiets is op voorraad gelukkig geen lange wachtijd. Het is niet zo dat de fiets de andere dag afgeleverd kan worden ,er moet nog een en ander aan gebeuren.Geduld is een schone zaak zegt men wel ,het werd niet lang op de proef gesteld.Vanmorgen de 22e van Augustus werd mijn Easyrider keurig op tijd afgeleverd.Onder het genot van een kopje koffie is nog een keer het gebruik van de fiets uitgelegd .Als verrassing kreeg ik nog een " echte Friesche "lekkernij. Dat wordt gewaardeerd. Ik hoop veel en langdurig gebruik te maken van mijn nieuwe fiets wat overigens wel een slimme is.Je kunt de Van Raam App downloden op je smartfone .Je hebt dan een luxe fietscomputer , fietsinstellingen kun je zelf wijzigen,maar ook niet geheel onbelangrijk je kunt als je onderweg problemen zou krijgen een SOS- bericht met GPS- locatie versturen naar een zelf gekozen nr. Dit is eigenlijk een opwaardering voor de fiets. Hierbij bedank ik Care4More (Jan Tibbesma) voor de geweldige service en natuurlijk voor het thuis afleveren van de fiets. Met vriendelijke groet, Rennie Tel.

Deskundige leverancier!

Deskundige advisering mbt de aankoop en een keurige aflevering bij onze zorg-instelling!

Care4More maakt dromen waar!

De persoonlijke aandacht is bijzonder prettig. Je voelt je direct op je gemak bij het team van Care4You. Duidelijke voorlichting gekregen over de mogelijkheden die aansloten bij mijn persoonlijke situatie. Bij het uittesten van de fiets van mijn keuze was het ook erg fijn dat ik eerst in de binnenruimte kon wennen voordat we buiten verder gingen. Wat een bijzondere ervaring, zo kan ik na 15 jaar weer fietsen! Met alle zorg en aandacht werd mijn mooie fiets thuisbezorgd. Ook hier hebben we die persoonlijke benadering weer als erg prettig ervaren. Voldoende ruimte voor vragen en uitleg. Inmiddels zitten de eerste fietsritjes erop. Samen met mijn man op mijn eigen fiets de mooie natuur in kunnen, Care4You maakte die droom waar! Bedankt!

Het geheel was prima verzorgd

We waren helemaal tevreden over het hele contact.

prettig, invoelend, ter zake kundig

Marcel heeft (ondanks het hete weer....) met mij de schaduw in de naastliggende straat opgezocht en me op mijn gemak gesteld. Alles in nog onwennig en spannend, en daar heeft hij goed rekening mee gehouden. Ook het inparkeren en manoeuvreren in onze blokhut/tuinhuis was prettig om samen uit te vogelen. Ik zal nog wel op mijn gemak alles moeten laten indalen, maar ik weet de weg en het telefoonnummer :) Inmiddels heb ik al 2x flink geoefend. Een steile betonnen straatband af en dan meteen rechts... is nog een kunst... Maar ik ga het onder de knie krijgen. En ik heb al huppeltjes van vreugde "ik kan weer fietsen!" gehad Bedankt tot zover. Vriendelijke groet, Betty Smit-Engelse, Oosterwolde

zie onderstaande

heel vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg.

Bedankt voor de topservice.

Heb vanmiddag bij Marcel de Colibrie opgehaald. Alles top geregeld en een hartelijk ontvangst met koffie en een praatje. Al even gereden, even wennen i.p.v. 3 nu 4 wielen e.d. maar rijdt super Wens u een fijn weekend.

De monteur was geduldig en met aandacht

Positief en fantastisch op tijd. Een heel prettig contact.

Care4More doet zijn/haar naam eer aan.

Alle tijd en aandacht voor de klant. Vakkundige mensen, die met jou meedenken bij de aanschaf van een fiets, in mijn geval de Easy Rider. Aflevering van de fiets ging ook prima. Ook alle tijd en aandacht. Moet nog het een en ander bijgesteld worden aan de fiets? Geen probleem. Kortom, ik ben heel tevreden. Service en kwaliteit en vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Dat is Care4More!

Geweldig!

Zeer professioneel bedrijf, met vakkundig personeel! Zeer tevreden over de uitleg.

Kwaliteit en een blije dochter

Kundig personeel Goede uitleg Mooie kwaliteit fietsen Veel keuze Goede prijs kwaliteit Afspraken keurig nagekomen

Een goede en vriendelijke medewerkers.

Heel goede en vriendelijke uitleg van mijn nieuwe fiets gehad. Ik ben heel tevreden. Ook nog een lekkere sukerbole gehad.

Vriendelijk met aandacht voor de mens

We zijn goed geholpen bij de aanschaf van een driewieler voor mijn schoonvader. Er was ruim voldoende tijd voor uitleg en testen van de fiets.

goede ontvangst en prima service bij ontvangst van de duofiets.

hartelijk dank.!

Goeie aflevering

Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en de tijd genomen voor een goede uitleg.Gorie

Geweldige service en alles goed geregeld

Voor onze zoon de duo fiets geleverd gekregen. Alles was heel netjes gegaan, we kregen duidelijke instructie. Ze kwamen keurig op tijd volgens afspraak. Ze komen na wat ze zeggen. Bij aflevering kregen wij zelfs als cadeau een Friese suikerbrood. Echt heel attent. Ik heb niet anders als lof voor deze firma.

Vriendelijke , kundige jongeman , die heel goed aanvoelde waar wij behoefte aan hadden.

Eerst buiten alles uitgelegd,toen de sturen bijgesteld op onze hoogte. Verder geassisteerd met het parkeren in de stalling.

Heel klantvriendelijk

Vriendelijke en rustige verkoper

Wil je weer mobiel zijn, dan moet je hier wezen

Zeer prettig en deskundig geholpen ondanks dat we vantevoren geen telefonische afspraak hadden gemaakt.

De fiets is helaas geen succes voor mijn vrouw, maar dit is erg goed opgelost

Door de trilling in het stuur op oneffenheden in de weg, heeft mijn vrouw helaas angst ontwikkeld, waardoor zij niet meer op de fiets durft te fietsen. Daarom hebben wij contact gezocht met de leverancier om te bespreken welke opties er zijn. Zij hebben ons een aanbod gedaan waar we erg blij mee zijn. Het contact met de leverancier en de collega in de winkel hebben we als fijn ervaren.

Uitstekende service, keuze mogelijkheden en meedenken in oplossingen

Fijne persoonlijke service. Alle tijd nemen om het uit te leggen. De fiets uit te proberen. Ook bij levering een prettige geduldige overdracht.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed. Richtingaanwijzer gaat niet automatisch terug na de bocht.

vrijheid!

De duo-fiets wordt bijna dagelijks gebruikt om met de bewoners van en naar de dagelijkse activiteiten te fietsen en daarnaast kunnen we nu met de bewoners lekker op de fiets naar de tandarts-, dokters afspraken fietsen zonder rekening te hoeven houden met taxi tijden. Onze bewoners vinden het geweldig om even lekker door de stad te fietsen of gewoon even lekker op de fiets van de natuur, rondom de stad te genieten. wat ze anders hadden moeten missen omdat ze niet mobiel genoeg zijn. Kortom: lekker in beweging, genieten van alles om ons heen en meer tijd voor de bewoners. In 1 woord GE-WEL-DIG! Dank jullie wel

Alles is goed uitgelegd. Ik heb nu een keer of 5 een afstand gefietst. In het begin ontspoorde ik nogal eens, in de straat bij ons zitten nogal wat oneffenheden en dan wil de fiets zijn eigen gang gaan, je moet dan wat tegen stuur geven, dat is ook bij een weg die scheef ligt. Goed in de richting kijken waar je naar toe wilt en niet te krampachtig. Het is nog niet zo dat ik vol gas ga. Met vriendelijke groet, Jaap Bos

Pascallaan 2

9207 JS Drachten

Over Care4More

Care4More brengt ouderen en mensen met een beperking in beweging met innovatieve producten. Bij ons kun je duofietsen, rolstoelfietsen, driewielfietsen en vele andere beweegproducten kopen, leasen of uitproberen. Samen vinden we de beste oplossing.