Vlotte afhandeling!

Goede communicatie, snelle service. Jammer genoeg geen levering tot België.

Vriendelijk en soepel

Meedenken voor klant

Ondanks grote afstand tot fysieke winkel alle bereidheid te zoeken naar de goede service.

Na levering wat kleine afstellingen nodig. Waren in de gelegenheid onderweg even langs te komen. Namen alle tijd om alles even goed na te zien. Supertevreden.

Vlotte en nette service

Mooie fiets, vlot geleverd met nette uitleg bij het bezorgen. Top.

Super fiets en super snelle levering

Fiets besteld die bij de leeftijd stond vermeld op de site , de maat is precies goed , en fiets is top Gazelle esprit

Hele fijne service

Ik heb hier onlangs een elektrische fiets gekocht. Ik had best veel vragen en er werd uitgebreid de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Er is veel keuze, mogelijkheid om een proefrit te fietsen en de medewerkers weten heel goed waar ze het over hebben. Er werd heel goed meegedacht en ik werd elke keer heel vriendelijk te woord gestaan.

Ruime keus aan goede fietsmerken en we werden fijn geholpen.

Prettige ontvangst en ruime keus en goede voorlichting.

Snelle en correcte levering

Fiets binnen 4 dagen geleverden vriendelijke uitleg door chauffeur

Snelle levering, nette prijs, eerlijk over voorraad.

Fietsen binnen 3 dagen geleverd met hun eigen vervoer. Zelfs bij het afleveren nam men nog de moeite om uitleg te geven en de fiets af te stellen.

Snel, makkelijk en vriendelijk

Ik heb mijn Ebike online besteld. De website werk makkelijk en overzichtelijk en ik had mijn bestelling zo gedaan. De diverse betaalopties gaf een betrouwbaar gevoel. Na bestelling snel.en goed mail bevestiging en contact en voor de levering ben ik telefonisch benaderd en heb ik een afspraak gemaakt.

Uitmuntend

Goede service Mooie fietsen Echt aanrader!!!

Fietsklaar en op tijd geleverd.

Korte communicatielijnen, snel geleverd en met uitleg na aflevering. Het handige toolsetje was gratis en die gaat mee tijdens het fietsen om eventueel nog wat af te stellen.

Zeer goed geregeld,

Vanaf bestelling van de fiets tot afleveren van de fiets, keurig geregeld. het gehele proces verliep vlekkeloos! Met name de aflevering. De fiets werd keurig rijklaar afgeleverd door de chauffeur. Hulde!

Top geregeld allemaal

Duidelijk en adequaat

Geweldige fiets en ook aanbieding. Wel iets te ver weg voor reparatie en onderhoud. Niet handig

Prima fiets. Mooie prijs ook. Super website. Aflevering ging ook goed. Zeer aardige chauffeur. Echter is afstand wel een probleem. Zo schakelde de voor-derailleur niet optimaal. Het voorblad pakte niet. Lokaal opgelost bij bevriende fiets knutselaar. Voorvelg was minimaal beschadigd. Inmiddels met koerier vervangen. Service beurt wordt ook uitdaging gezien de afstand. Uiteindelijk ben ik natuurlijk blij met de Sensa Ultralite Disc fiets. Groet Arie Stroobant.

Goede service online, bestelling snel ontvangen

Goede communicatie en snelle levering.

Duidelijke communicatie over de huidige voorraad. Bovendien erg fijn dat de fiets snel thuis afgeleverd kon worden. Bij het afleveren werd alles duidelijk over de fiets toegelicht.

Overzichtelijke site, snelle levering

Het was makkelijk om de juiste fiets te vinden met alle filters en opties. Vervolgens was de fiets snel bezorgd en de communicatie over de bezorging was goed.

Snelle levering.

Communicatie via e-mail kan beter. De "chat" werkte niet. Geen korting als je de fiets wil ophalen.

Super service

Erg vriendelijk personeel en deskundig om je te adviseren voor de juiste fiets.

Zo blij met mijn fiets. Zo'n mooie prijs. De goedkoopste op internet.n

Door omstandigheden kwam hij iets later. Je kan geen 4,5 ster geven. Maar voor mij een 9. Nette jongeman die hem kwam afleveren. Een hele goede ervaring.

Online shoppen met uitstekende service

Fiets exclusief heeft laten zien dat je online kan shoppen en de service van de winkel gewoon bij jou voor de deur kan krijgen.

Voor herhaling vatbaar

3 jaar geleden heb ik 3 elektrische fietsen aangeschaft bij aanbiedingsfietsen.nl dat later is overgenomen door fiets-exclusief. De eerder genoten service bleek bij fiets-exclusief van minimaal hetzelfde niveau. De garantie op de fietsen bleek ook bij hen gewaarborgd. Zo heb ik vorig jaar - zonder discussie - een nieuwe accu gekregen nadat de accu opeens de geest had gegeven. Afgelopen week bracht ik 2 fietsen langs voor onderhoud omdat bij een van de fietsen de accu niet meer werkte en dat ik dit wel gefikst wilde hebben voordat ik ze op marktplaats aanbood. Lang verhaal kort: accu bleek stuk, uit coulance een redelijke korting gekregen en toen bleek dat de oude acculader niet werkte bij de nieuwe accu, kreeg ik kosteloos een nieuwe lader. Het was wel een kleine investering, maar de vraagprijs die ik op marktplaats vroeg werd met een paar honderd overboden omdat ik een fiets met 1 jaar garantie (op de accu) aanbood die net een onderhoudsbeurt had gekregen. Van de zomer gaan we weer op zoek naar 2 sportieve fietsen in het hogere segment. Ook hiervoor ben je bij fiets exclusief aan het goede adres. Keep up the good work!

Hele goede service

Voor een proefrit wordt alle tijd genomen. Vriendelijk en kundig personeel. Mijn fiets werd keurig gratis thuis afgeleverd op het afgesproken moment en netjes afgesteld.

Uitstekende service, vriendelijk en betrouwbaar

Ik heb online een fiets besteld met kinderzitje en fietstassen. Ik kende het bedrijf niet. Na de bestelling werd ik gelijk gebeld of ik wist dat het zitje en de fietstassen niet tegelijk op de fiets konden. Later werd ik gebeld ivm het type kinderzitje en werd weer goed advies gegeven. De fiets werd met kinderzitje erop op de afgesproken dag en tijdstip afgeleverd en werd uitgebreid de tijd genomen voor uitleg over de fiets en de montage van het zitje. En het is ook nog een geweldige fiets.

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den rijn