Perfect!

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede communicatie en keurige tijdige (volgens planning) aflevering. En direct helemaal rijklaar. Zeker aan te bevelen!

Snel en goed geholpen volgens afspraak.

Goed geholpen.

Geweldige klantenservice!

Helaas door een aanrijding is mijn elektrische fiets total los verklaard. De fiets is opgehaald voor taxatie door fiets-exclusief. Aantoonbaar was dat het een flinke klap was die ik heb gemaakt met de fiets. Helaas genoeg duurde het erg lang (lees: bijna een jaar) voordat de tegenpartij via de aansprakelijkheid verzekering uitbetaalde. Een nieuwe e-fiets zat er niet in omdat ik best geschrokken ben. Ik mag van geluk spreken dat ik geen blijvende schade heb op gelopen. Ik heb afgelopen week een nieuwe transport fiets gekocht en hopelijk ik hier veel plezier van. Aan de service zal het niet liggen.

snelle levering en prima service

snelle levering en prima service

Top winkel

Al voor de derde keer terug geweest om een nieuwe fiets te kopen. Vriendelijk en deskundig personeel. Kom zeker terug mochten we weer een fiets gaan aanschaffen.

Supersnelle levering

Maandagmiddag besteld, woensdagochtend geleverd!

Goed! Goede prijs:kwaliteit verhouding.

Fiets online gekocht bij fietsexclusief. Goede prijs en snelle service. Fiets wordt rijklaar geleverd. Ik was wel even aan het zoeken of mijn fietsstoeljes er wel of niet op pasten. Dan mis je toch even de fysieke fietsenwinkel met advies..

Ik fiets exclusief weer met plezier

Goed geholpen. Duidelijk en goede informatie gehad. De juiste gazelle fiets samen gevonden.

Afspraken nakomen, goede communicatie en bereikbaar

Heldere communicatie, direct bereikbaar per telefoon en flexible in levering. Aanrader.

Goede prijs en service

Gazelle fiets gekocht voor een scherpe prijs en bezorgen was goed gecommuniceerd. Heel tevreden.

Totaal verrast dat de fiets afgemonteerd werd geleverd!

De voor onze pleegdochter bestelde fiets werd op tijd en zelfs afgemonteerd geleverd. Ook de doos werd weer meegenomen. Goede service, pleegdochter kon er direct mee op pad. Ze is er erg blij mee.

Levering ging overleg, op tijd gebracht door de koerier. Fiets rijklaar afgeleverd, uitleg erbij gekregen. Over de fiets zeer tevreden. Ik rij er nu een week mee. Kortom, top service!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de hele bestelling. Werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan. De fiets werd super snel en keurig geleverd. Kortom. Ik ben een zeer blije klant!

Goed geadviseerd bij het aanschaffen van mijn 1e elektrische fiets

Goede uitleg en advies, proefritjes kunnen rijden, de verkoper nam alle tijd voor ons. Uiteindelijk een keuze gemaakt en aan het eind van de dag de fiets al op kunnen halen. Kijk, daar hou ik van.

Geweldig top winkel

Er word goed naar je geluisterd als klant.Goede keuze aan fietsen.Goede uitleg over de fiets.Proefrit ook goed nemen de tijd voor je Snelle levering de volgende dag al. Dus echt een aanrader

Super geholpen

Heel goed advies gekregen. Fiets is superrrr

Precies de goede fiets gevonden.

Op zoek naar zo'n beetje de laatste Gazelle Orange die we zochten kwamen we (voor de 2e keer) uit bij Fiets exclusief. Makkelijk bestellen, en een duidelijke instructie over wanneer de levering zou zijn. Bleek een dag eerder al geleverd te kunnen worden, goed gecommuniceerd en vriendelijke bezorger.

snel en goed

Prima bedrijf al diverse keren een fiets besteld en altijd tevreden.

Prettig en professioneel

Fijne benadering, er werd alle tijd genomen voor uitleg en proefritje op diverse fietsen.

Aandacht en vakkundigheid hielpen mij bij mijn keuze.

Ik vond het zeer sympathiek dat er drie door mij gekozen fietsen klaar stonden om mee proef te fietsen, zodat ik mijn keuze goed onderbouwd kon maken.

Heldere website, zeer snelle levering

Eerste levermoment op de site was twee dagen later. De volgende ochtend werd ik gebeld of ik de fiets ook eerder kon ontvangen. Fiets dus binnen 24 uur thuis bezorgd en volledig rijklaar.

Deskundig en vriendelijk advisering. Gemotiveerde medewerkers en snel per telefoon/email bereikbaar.

Top winkel!

Mijn volgende fiets bestel ik weer bij jullie!

De bestelde fiets was bijna nergens meer in voorraad, wel bij Fiets Exclusief. Bestellen ging makkelijk, ik kon zelfs kiezen op welke dag de fiets geleverd zou worden. Op dag van levering belde koerier hoe laat hij verwachtte te leveren. Fiets werd uitgepakt en afgesteld. In één woord: SUPER!!

Top, goede en snelle service

Vriendelijk personeel en snelle service aan huis!

Top! dienstverlening

Eenvoudig besteld. Ik werd gebeld of de fiets nog eerder dan verwacht geleverd kon worden. Keurig helemaal pico bello afgeleverd. Kortom Top!

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den rijn