Op afgesproken tijd is fiets geleverd met de fietstassen erop gemonteerd door zeer kundig en vriendelijke chauffeur/monteur.
Snelle levering!!
Ik kwam naar de winkel om een proefrit te maken op de fiets die ik graag wilde kopen. Ik heb daarom niet de hele winkel bekeken maar ik kan wel vertellen dat het een nette en overzichtelijke winkel is met een heel groot aanbod in verschillende fietsen. De fiets die ik graag wilde testen stond al netjes klaar en ik kreeg alle tijd om de fiets uit te proberen. Daarna werd ik goed geïnformeerd over de fiets en de voor en nadelen. Ook werd gekeken of de fiets wel goed bij me paste. Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen. De medewerker nam de tijd voor me, stelde vragen en gaf een duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik voelde me niet opgejaagd of gedwongen om een aankoop te doen. Ik zou deze winkel zeker aanraden.
Een fijne ervaring in het experience center van deze winkel. Met een aantal wensen naar binnen en goed advies ontvangen over fietsen die zij daar hadden staan. Uiteindelijk nog een moeilijke keuze geweest maar met gedegen afwegingen een hele goede keus kunnen maken. Enig puntje is dat de notificatie over het gereed staan van de gekochte fiets niet goed doorgekomen was. Maar met een telefoontje snel opgelost en de fiets opgehaald.
Komen netjes hun afspraken na.
De winkel is ruim opgezet en ziet er van binnen heel mooi uit. Ik wist al welke fiets ik wilde hebben. (Heb er anderhalf uur voor gereden) De verkoper heeft me voorzien van goed advies en gekeken of de fiets bij me paste. Hij nam alle tijd voor me en heeft alles goed uitgelegd over het gebruik van de electrische fiets. Ik had een hele fijne koop ervaring. Ik zou deze winkel zeker aanraden.
Van eerste ontvangst tot proefrit, bestelling, aflevering en service: Alles om de klant een goede keuze te laten maken en met een topproduct op weg te gaan.
H Kamerlingh Onnesweg 12
2408 AW Alphen aan den rijn