Helemaal goed

Fiets kunnen vinden voor een goede prijs, snelle levering (de fiets was op voorraad) en een supervriendelijke bezorger die alles heeft uitgelegd over de fiets.

Prettig geholpen en goede service

Alles goed

Duidelijk site en fiets werd snel geleverd. Goede weergave van de voorraad tijdens het bestellen.

Snel en goed

Fiets in goede staat ontvangen. Duidelijke heldere communicatie. Snel bezorgd volgens afspraak.

Alles goed

Was even zoeken, maar fiets exclusief is overgenomen van Aanbiedingsfiets. En die hadden ook prima reviews. Fiets netjes op tijd bezorgd, kon er zo op wegfietsen.

Goede ervaring

Ruime keuze Goed advies Lekkere koffie ;) Als je op zoek bent naar een e-bike kan ik deze winkel van harte aanbevelen. Veel keuze, snelle levertijd

Fijn geholpen, komen na wat ze zeggen

Vorige week fiets besteld,, een van dijck e bike, vanmiddag afgeleverd , kon zo wegrijden. Zelf de accu was volgeladen, goede uitleg over hoe te gebruiken.

Top winkel.

Vanmorgen langs geweest om proef te rijden op diverse Ebikes. Als laatste heb ik op een Ebike van het merk van Dijck gereden. Dit was voor mij de absolute topper. Onder het genot van een kop heerlijke koffie besloot ik om voor deze fiets te gaan. Ik heb deze vanmorgen besteld en deze vanmiddag al ophalen. SUPER SERVICE VAN DIT BEDRIJF. EEN ECHTE AANRADER EN ONDERSCHEID ZICH ZO VAN ALLE FIETS BEDRIJVEN DOOR HUN SNELLE LEVERING. Gelukkig geen lange levertijd van dit merk.

Top service!

Uitstekend geholpen en voldeed aan al mijn verwachtingen.

Ruim assortiment in een mooie winkel

Na lang twijfelen en zoeken ben goed geslaagd. Na meerdere fietsen geprobeerd te hebben een mooie nieuwe Gazelle elektrische fiets gekocht. Veel mooie fietsen, ruim aanbod en vriendelijk personeel.

Fijne winkel, goede service

Veel aanbod goede fietsen. Na overleg fiets uitgezocht welke snel en netjes geleverd werd. Fijne service

Goed geregeld

Werd netjes op de hoogte gehouden en de fiets werd op de afgesproken dag en tijd bezorgd.

Tevreden

De bestelde fiets was op voorraad en werd snel geleverd. Ik hoefde zelf alleen het zadel op de goede hoogte te plaatsen.

Goede service en mooie fietsenwinkel

In Leiden langs geweest om een nieuwe elektrische fiets uit te zoeken. Goed geholpen door John en een mooie elektrische Gazelle gekocht.

Langsgeweest in Alphen aan den Rijn en goeg geholpen. Geen opdringerige verkoop en goed advies gekregen. Aanrader!

Goede Service!

Laatst een Gazelle E-bike gekocht. Snel geleverd en uitstekende service.

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den rijn