Top fiets en service

Mooie Sensa fiets besteld en netjes thuis afgeleverd. Zadel en stuur goed afgesteld. Blij mee!

Super snel, vriendelijk contact en levering volgens aanvraag!

Elektrische fiets. Vriendelijk te woord gestaan. Direct gekeken naar beschikbare voorraad. Levering volgend planning, en zelfs nog sneller. Voor de deur afgezet, zelfs binnen gebracht. Uitleg van fiets. Erg goed bevallen!

Geweldige fiets, goede service

Hele fijne electrische fiets gekocht van Gazelle. De prijs was competetatief, service was heel goed. Alles was snel en netjes geregeld zoals bezorging en verzekering. Dus zeer tevreden!

's Maandags contact opgenomen, besteld en donderdags in huis. Hele mooie fiets in goede staat!

Vriendelijk geholpen door medewerker met kennis van het product

Medewerker had voldoende tijd om ons te woord te staan. Mooie producten in goede prijs / kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Top, lekker makkelijk en netjes thuis afgeleverd

Top, lekker makkelijk en netjes thuis afgeleverd

All went fine, both online ordering and delivery but bike was delivered unpackaged

I thought that Gazelle bikes should be delivered packed/ covered by cartoon etc. At least that was my experience with my previous bike. The bike has some tiny scratches. That's not big deal for me but can be for stricter customer. So this could be improved. Anyway I am satisfied with my new Gazelle :)

Klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding zijn goed.

We zijn goed geholpen. Konden de fiets uitproberen en hadden hem snel in ons bezit.

Goede fiets, service en vriendelijk

De fiets die we op het oog hadden was nog niet beschikbaar. We hebben gebeld en zijn heel vriendelijk geholpen. Ze konden zeggen wanneer de fiets er weer zou zijn, maar keken ook mee naar mogelijke andere opties die nu al beschikbaar waren. Zo zijn we uitgekomen op de prachtige groene gazelle die we nu hebben. Uiteindelijke was dit nog mooier dan de zwarte versie de we op het oog hadden. Ook werd de fiets snel geleverd en konden we er die avond meteen van genieten.

hele goede en snelle service

ik zocht een fiets met terugtraprem met versnellingen, ik had de Puurnl van Gazelle in gedachte, maar ws overal uitverkocht, behalve bij fiets-exclusief en voor een deugdelijke prijs en snel leverbaar, afgemonteerd en wel. Helemaal top!

Zeer fijne en kundige winkel. Super snelle service, een aanrader!

Nieuwe fiets gekocht, binnen een uur na bellen rijklaar gemaakt. Vakkundige uitleg en tips.

Een goede service! Mijn fiets stond op de afgesproken tijd voor de deur. Netjes in elkaar gezet!

Super vriendelijk en meedenkend! Kan niet beter!

Al vanaf het eerste telefonische contact heel fijn geholpen. Er wordt tijd genomen om met je mee te denken. Ook flexibel om me tegemoet te komen. Het bezorgen van de fietsen ging ook perfect volgens afspraak en hier ook erg geduldig en tijd genomen om vragen te beantwoorden en te helpen. Vriendelijke medewerkers!

Goede hulp, netjes geleverd

Top, zeer goede ervaring. Net geholpen in drwinkel ook.

Hier moet je een fiets kopen

Een betere prijs als de concurrentie, een snelle levering en keurig op tijd gratis afgeleverd. Alles is volgens afspraak verlopen

Goede fietsenwinkel

Goed geholpen. Klantvriendelijk. Goed advies. Veel keuze. Fiets snel rijklaar Alleen geen korting mogelijk bij de aankoop van 2 fietsen. Fietsen bij een andere winkel goedkoper.

Fijn advies gekregen

Er wordt goed geluisterd naar wat de wensen zijn en welke fiets daarbij past.

Fantastische fietskoopervaring

Everyone at Fiets Exlusief definitely cares about their customers. They helped me find what I wanted quickly. Erik even re boxed my bicycle (for the flight back to America) and helped me carry it to the train platform. Heel hartelijk bedankt!

Prima levering, voor een goede prijs.

Prima levering, voor een goede prijs

Mooi fiets

De fiets is geweldig, licht, de schokdempers in het voorwiel doen hun werk :) Ik raad hem aan.

Goede service!

Ik had een fiets besteld 2 maanden voor de verjaardag van mijn dochter. Als afleverdatum koos is 3 dagen voor haar verjaardag. De volgende werkdag kreeg ik al een telefoontje om te checken of ik hem pas over een paar weken wilde hebben - dat was geen probleem. Ook toen ik hem toch nog een dag eerder wilde hebben, werd dit probleemloos aangepast. Afgeleverd op de afgesproken datum en binnen het tijdvak dat ik 24u van tevoren kreeg. Top!

Super !

Deze winkel had de laagste prijs En de fiets werd ook nog keurig netjes gratis thuisbezorgd

Heldere, overzichtelijke website met klantvriendelijke levering

Helemaal blij met de snelle levering van een prima fiets tegen een aantrekkelijke prijs. Prettig dat je bij bestelling al de dag van levering kunt kiezen!

Gebeld voor een proefrit op een Gazelle Ami C7 werd meteen in elkaar gezet en zonder enige verplichting geheel op mijn hoogte en wensen afgesteld. Zeer goede en duidelijke uitleg en ook nog gratis thuis bezorgd. Ben erg tevreden.

Snelle levering duidelijke communicatie

H Kamerlingh Onnesweg 12