prettige en snelle service.

Op de website uitgezocht. Zeer duidelijk wat je besteld. Daarna binnen een dag ontvangen, conform gestelde en specs op site. Perfect.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? douchekruk
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle levering en netjes verpakt

Makkelijk besteld en snel geleverd

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Dementie radio

Teweinig geleverd.

Had 5 valbroeken besteld voor mijn en deze ook betaald. Gekregen 4 dus contact op genomen ze ging kijken wat er fout was gegaan of dat er nog een levering na zou komen (dit staat niet vermeld in de pakbon.) Er zou die dag nog terug gebeld worden. zit nog steeds te wachten op het telefoontje. Dus maar weer contact opnemen. Dit vind ik zo jammer. Dat een afspraak niet nagekomen word Mocht er een levering na komen vermeld dit dan in de brief. Hierdoor wordt mijn vertrouwen wel erg onzeker.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Val broeken voor ouderen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte JHT van den Hombergh, Hartelijk dank voor de beoordeling aan ons. Zoals u inmiddels weet staat er inderdaad 1 valbroek in nalevering. Helaas is het door de drukte niet eerder gelukt om u terug te bellen. We zullen alles in werking zetten om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelen Voor Ouderen

Duidelijke communicatie

De producten werden in goede staat geleverd. We kregen wel veel mails wat de verzending betrof. Goede prijs

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? optrekbeugel voor bed

Prima service!

Duidelijke website. Bestelling en levering ging soepel en vlot.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Radio

Was snel geleverd

Ik had hem even nodig voor mijn enkelbreuk. Wat een geweldige step. Was echt een fijne uitkomst.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Step

Fijne ervaring

Heel goed, betrouwbaar. Fijne club

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Sloffen

Goed en betrouwbaar

Ervaren en vriendelijke , behulpzame verkopers. Het product is eveneens zeer goed.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Pantoffels
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle service en goeie kwaliteit

Zie eerste opmerking

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Pols-duim brace

Goef

Ythyy

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Bedpapegaai
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Verschillende hulpmiddelen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Fijne steeklaken. Gemakkelijk in gebruik. Ook voor mantelzorgers en thuiszorg.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Glij steeklaken

Miskoop

Ik had er echt meer van verwacht voor 40,00. Maar helaas goedkope troep voor een hoop geld. En mijn schoonmoeder van 86 heeft er niks aan. Het vervormt teveel. Je moet er echt recht boven zitten voor het beste resultaat. Dat is vaak bij ouderen een probleem. Miskoop dus!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Vergrootglas met licht met pootjes
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte Sylvia, Bedankt voor het invullen van een beoordeling. Wat jammer om te lezen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Helaas hebben we van u geen terugkoppeling gehad mbt het artikel. Het klopt wat u zegt dat een vergrootglas gemaakt van acryl alleen goed werkzaam is als er recht doorheen gekeken wordt. Mochten wij nog iets kunnen betekenen voor u dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelen voor Ouderen

Klantvriendelijk en goede artikelen.

Ik heb de firma leren kennen als zeer behulpzaam en met grote bereidheid om de klant tevreden te stellen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Radio voor dementerende

eenvoudige hulp

als het wat moeilijker wordt is dit een goede hulp

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? grijstok

vlotte levering, mooi apparaat

Voor mijn moeder een BBrain dementievriendelijke radio/muziekspeler aangeschaft. De levering was vlot en goed geregeld. Het apparaat is niet goedkoop, maar echt super. Muziek geeft mijn moeder zoveel plezier! Op een usb-stick hebben we herkenbare muziek gezet en het apparaat voor haar op een heel simpele stand gezet. Fantastisch dat je dat kunt instellen door knoppen weg te draaien. Nu kan ze hem zelf aan en uit zetten en harder of zachter.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? BBrain radio/muziekspeler
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle service en zo nodig persoonlijk contact.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? N.v.t.

Prima snelle levering

Netjes op tijd geleverd

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Rollator
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Wat ik besteld heb bij jullie in eEn woord fantastisch

Super breukband geleverd door jullie

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Breukband voor de lies

Fantastisch hulpmiddel

Ik heb de iwalk 3.0 alvast gekocht om te oefenen voor straks na mijn voet operatie. Wist niet of dat ik er mee overweg zou kunnen. Ik heb nu mijn handenvrij, van een kruk krijg je zere handen en oksels. Wel een stok in het begin even erbij.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Iwalk 3.0
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle levering en makkelijk te monteren.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Trapladder voor bed

Geheel volgens verachting. Keurig

Keurig.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Dab radio

Was heel goed..

Alleen die post.nl Vanaf maandags bericht gehad.Dat hij zou komen. en iedere keer we halen het niet. Wachten en wachten. En hem vrijdags pas gekregen. Ik snap zeker.Zoiets ligt niet aan jullie. Maar ik heb hem gekregen. Dank je ervoor. Het is een super product. Wens jullie een fijne weekend. Groetjes Marij.Penders.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Vierpoot wandelstok op wielen Wheeleo

Snelle Service

Oer-radio is prima product, snel geleverd

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Oer radio

Geweldige service

Direct antwoord op mijn mail en daarna snelle levering.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Rollator tas

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.