Geachte JHT van den Hombergh, Hartelijk dank voor de beoordeling aan ons. Zoals u inmiddels weet staat er inderdaad 1 valbroek in nalevering. Helaas is het door de drukte niet eerder gelukt om u terug te bellen. We zullen alles in werking zetten om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelen Voor Ouderen
Geachte Sylvia, Bedankt voor het invullen van een beoordeling. Wat jammer om te lezen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Helaas hebben we van u geen terugkoppeling gehad mbt het artikel. Het klopt wat u zegt dat een vergrootglas gemaakt van acryl alleen goed werkzaam is als er recht doorheen gekeken wordt. Mochten wij nog iets kunnen betekenen voor u dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelen voor Ouderen
Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.