Goede en snelle service

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Severo slikgel
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Vorige week een valhelm besteld. Snel ontvangen, goed verpakt en zit heel goed. Heel fijn dat het een valhelm is die nauwelijks tot niet herkenbaar is als valhelm. Zeer tevreden mee!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Ribcap

Goed geholpen

Goede uitleg en vertrouwen in ons. Rekening meegekregen en toen pas betaald!!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Rolstoel
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle afhandeling en prima product!

Geweldige radio!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Radio oer

Goed geholpen

Vriendelijk behulpzaam personeel

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Valhelm
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Handig minder moeite met eten

Het morsen is veel minder Voel me beter aan tafel

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Bestek en drinkbeker

Prima site en artikelen.

Een bestelling geplaatst na een artikel uitgezocht te hebben op de duidelijke site. Werd snel en netjes verpakt geleverd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Badmat
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

het eindresultaat was goed.

De wheeleo is uiteindelijk goed aangekomen. Verrassend en een beetje verwarrend was dat DHL me een track and track stuurde en me ook op de hoogte hield van de komst en me op dinsdag om 4 over 2 mailde dat de wheeleo bij me thuis was bezorgd. Dat was niet het geval. (DHL stuurde zelfs een formulier waar op de plaats van de handtekening voor ontvangst "LL" was geschreven.) Ik heb naar DHL gemaild en kreeg als reactie dat ik eerst een dag moest wachten. Ze kregen gelijk: De volgende dag werd de wheeleo door PostNL bezorgd. (!)

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Wheeleo
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Prima website om hulpmiddelen te bestellen

Ik was op zoek naar een leesloup voor mijn tante. Snel de juiste loup gevonden. Bestel- en leverproces verliepen goed. Op de website stond wel een klein foutje in de tekst, waardoor ik in de war raakte. Er stonden twee loups met een vergroting van 3x, alleen de ene was de helft goedkoper. Bij het lezen van de detailinformatie bleek de goedkopere variant 1,5x te vergroten. Dus ik moest helaas toch voor de duurdere loup kiezen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Leesloup

Goede service.

Zie boven.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Trapspilleuning

Topservice

Super fijne winkel, goede communicatie en erg behulpzaam en vriendelijk.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Hoog laag bed
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Wederom snelle en goede service

Wanneer je dan toch hulpmiddelen nodig hebt, dan is het fijn dat het assortiment zo ruim is, er altijd naar een oplossing gezocht wordt en binnen no time zijn de voorradige dingen binnen. Compliment,ik kom graag weer terug.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? N.v.t.

ik ben dankbaar

Ik heb onlangs een vierpoot hier besteld. Niet alleen ging dat heel makkelijk, maar de vierpot was ook nog eens goedkoperd dan op een andere websites. Ik mijn vierpoot snel en goed verpakt ontvangen. Het is van uitstekende kwaliteit en ik maak er dankbaar gebruik van. HHier zal ik dus vaker blijven bestellen

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? vierpoot wandelstok
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Alles volgens afspraak op tijd geleverd.

Door drukte bij klantenservice kon ik op voicemail een bericht achterlaten en werd later dezelfde dag nog terug gebeld.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Scootmobiel.
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Goed product en vlotte levering!!

Dit is voor mij de eerste levering en dit is mij heel goed bevallen!!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Buikbrace

Super snelle levering

Levering dag erna al ontvangen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Compressie bh

snelle levering, goed product

Een goede webshop. Product volgens beschrijving, snelle levering.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Armsteunen toilet en bad

veilig, stevig.

Mijn leeftijd: 87 jaar. Kan nu weer zelfstandig uit bed komen. Rekje is stevig en veilig. Prijs: dubbel en dwars waard.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? bedrekje

product valt enorm tegen

Mijn moeder kon er moeilijk beter mee lezen en zelf kon ik het ook niet goed boven een krant hangen en bewegen. Ik heb het meegenomen, helaas is de termijn van 2 weken verstreken om het te kunnen ruilen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? leesloupe
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Nee

Volledig positief!!

Zeer correct levering. Snel en goed. Artikel kon helaas een dag later geleverd worden omdat de ophaaldienst reeds geweest was. Keurig telefoontje om dat te vertellen. Helemaal correct.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? rollator
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Betrouwbaar, snel en zeer klantvriendelijk

Voor mijn moeder Verbandschoenen besteld. Na een goed advies aan de telefoon hoe alles moest, had ik de bestelling de volgende dag al binnen. Maat bleek achteraf niet goed en ik moest ruilen. Na een telefoontje hierover kon ik retourzending doen en kreeg ik fijn advies over een andere mogelijkheid. Ik ben zeer tevreden. In deze tijden van drukte en arbeidskracht- tekorten is het een verademing om zo geholpen en bedient te worden!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Verbandschoenen en later comfortschoenen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snel flexibel en goed advies

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Douchezitje
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

U heeft een voor velen onmisbaar item in uw collectie. Uw dienstverlening was excellent.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Dienblad voor eenhandig gebruik.

Niet tevreden product

Niet tevreden Product niet naar wens

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Loep
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Ik kan het product nog niet beoordelen. Helaas niet de juiste maat dus geretourneerd om te ruilen voor een matje groter Met vriendelijke groet Marcia van de Braak

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Schouderimmobilisator

Molenstraat 24

5751 LD Deurne

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.