Een goede ervaring om goede hulp te krijgen.

Ik werd snel en goed geholpen met de vraag en kreeg snel goede service van een goede monteur voor de servicebeurt van onze scootmobielen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? N.v.t.

GOED

en vriendelijk personeel

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? N.v.t.

Helemaal goed

Aanvankelijk werd er een deel van mijn bestelling geleverd. Een telefoontje was voldoende. Daags erna hadden we alles binnen. Prima service.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Postoperativief ondergoed

Gewoon zoals het hoort!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Radio
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

prima NB: ik wens verder geen mails te ontvangen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? gliding bord

Voldoet aan mijn wensen

Veilig gevoel in de douche cabine.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? anti slipmat voor douche

Uitstekend service.

Het apparaat is snel en goed aangekomen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Diatesse Xper bloedsuiker/ketones apparaat

Alles klopt.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Hielslof
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Bestelling en levering zijn goed geregeld

Bestelling was eenvoudig. Telefonisch toelichting over bestelling was correct en product werd snel en juist geleverd. Alles naar tevredenheid.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Scootmobiel

Zien er sjiek uit

Nog niet gebruikt. Operatie moet nog plaatsvinden.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Krukken

heel tevreden.

het product doet aan mijn verwachting. de service prima we hadden de bestelling heel snel in huis.KLASSE.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? hoofdsteun
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Goed geholpen, er wordt ruim de tijd genomen voor vragen etc

Prettig. zal zeker terug gaan.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Telefoon

Meedenkend / servicegericht

Ik werd persoonlijk gebeld om mijn adres te verifiëren en om duidelijk te krijgen of het wel de bedoeling was dat ik 2 dezelfde orders had geplaatst. Dat laatste was niet de bedoeling dus zonder probleem werd er 1 order geannuleerd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Handycup

Vlotte levering, goede service

De bestelling werd snel geleverd. Op een vraag die ik stelde per e-mail werd direct gereageerd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Radiotoestel

Super service

Fantastisch zoals het mogelijk was dezelfde dag nog mijn benodigde producten te leveren..begripvol meedenkend personeel !

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Naaldjes en strips voor glucosemeter
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Supersnelle levering en alles in orde

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Stappen hulp
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Product voldeed niet, webwinkel prima

Product voldeed niet, webwinkel prima. Retour netjes afgehandeld en geld snel terug (minus kosten voor retour sturen, dat was dan wel een beetje jammer).

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Douchestoel

geeft steun

De G Neo liessupport geeft steun aan de spieren van mijn bovenbeen, en houdt ze warm. Door de band om het bekken kan ik mijn been meer gebruiken. Samen met de bovenbeenband voelt alles warm en stevig aan. Het is geen wondermiddel, het haalt de pijn niet weg, maar een goede ondersteuning om toch voorzichtig te blijven bewegen

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Neo G liessupport
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Alles snel geleverd en vragen worden snel en netjes beantwoord

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Pantoffels
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Geleverd wat ik verwachtte Naam: hulpmiddelen voor ouderen volstaat niet. Ik ben niet oud maar wel in sneltreinvaart beperkt

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Transferplank kunststof

Zoals het hoort!

Levertijd nagekomen, juiste inhoud, helemaal goed!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? hielbeschermers
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

Goede service, pakketje snel geleverd.

Duidelijke uitleg over het product. Makkelijk te bestellen, geen ingewikkeld proces. Heldere communicatie over de levering van het pakket.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Buikband

Keurig netjes afgewerkt

Artikel voldeed niet aan mijn verwachting, weer ingeleverd in het filiaal in Deurne, en keurig netjes en snel afgehandeld. Chapeau !!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Loep

vlot en correct

goede site, vlot een bestelling te plaatsen (enkel de maat invullen bij medipants lukt nog niet; maar snel en makkelijk opgelost met een mailtje) alles wordt goed opgevolgd en snelle levering zeer tevreden

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? medipants
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snel een goed alternatief geboden voor een niet snel te leveren rollator

Levering ook snel en duidelijk te volgen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? rollator

Molenstraat 24

5751 LD Deurne

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.