Laden reviews...
30 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. De meeste ervaringen prijzen betrouwbare verzending en duidelijke communicatie. Enkele opmerkingen gaan over beperkte openingstijden en retourprocedures, maar deze kwesties wegen niet zwaar op de positieve indruk. De algehele ervaring is positief en duidelijk gericht op gemak en kwaliteit.
goede keuzes en snelle afhandeling
4 June 2025
Dienand
Ossendrecht
N
31 May 2025
EJ
Deurne
Mam heeft dementie en ernstig behoefte aan een radio, waaruit stemmen van mensen komen, die muziek maken. Waar ze naar kan luisteren. Maar dan wel uit een makkelijk bedienbaar apparaat. En dat is deze radio. Inclusief de uitleg op papier die erbij geleverd wordt. Met kleurtjes. Met duidelijke teksten. De radio zelf? Super makkelijk te bedienen. Een apparaat dat overal kan staan. Dat ook nog een leuke uitstraling heeft. Met grote bedieningsknoppen. Feitelijk 4. Meer heeft mam echt niet nodig. En dus is ze er zeer gelukkig mee! En dus wij ook! Een lach op je gezicht van je demente moeder, dat is goud waard. En daar is deze radio debet aan! Dus heel veel dank van ons alle 3!
radio
31 May 2025
Inge
Den Haag
Drempelhulp
28 May 2025
Winschoten
De nieuwe wielen draaien soms verkeerd. Dat is verveeld en moet niet. Moeten worden vervangend
Nieuwe juisten wielen
24 May 2025
Margreet
Etten-Leur
Beste Margreet,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u problemen ervaart met de wielen van de rollator.
Graag willen we toelichten dat het draaien van de voorwielen afhankelijk is van de stand van de rollator en de richting waarin deze wordt bewogen. Dit is normaal bij zwenkwielen en zorgt juist voor wendbaarheid. Het lijkt dus niet te gaan om een defect.
Nieuwe wielen zijn in dit geval niet nodig, maar we helpen u uiteraard graag verder als u twijfels heeft over het gebruik of als er iets niet goed aanvoelt. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen even mee.
Team Hulpmiddelen voor Ouderen
Ik ervaar dat de producten goed afgeleverd worden
24 May 2025
G
Den bosch
Supersnel geleverd dank jullie wel
20 May 2025
Irma
Amsterdam
hte bovenste deel van de stok heeft (net als zoveel andere uit gebrobeerde stokken) te veel ruimte en daardoor is de stok niet helemaal stabiel. Bij het lopen is er daardoor steeds een extra 'knikje' la je de stok neerzet. valt tegen!!!
PR30120-BKS
17 May 2025
Br.
friesland
Beste Br,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de wandelstok niet aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat een instabiel gevoel bij het gebruik erg storend kan zijn.
Op basis van uw beschrijving is het voor ons niet helemaal duidelijk wat u precies bedoelt met "te veel ruimte" en het extra 'knikje' bij het neerzetten van de stok. We helpen u hier uiteraard graag mee verder.
Zou u contact met ons willen opnemen via e-mail of telefoon, eventueel met een foto of korte toelichting? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Team Hulpmiddelen voor Ouderen
Goed geholpen met vragen, prima advies
Tenenspreider
14 May 2025
Ben
Schijndel
Goede en nette verzorging in de winkel
Looprek
Toiletverhoger
27 April 2025
Liesbeth
Zoetermeer
Het in en uitklappen gaat zeer moeizaam heel veel kracht voor nodig
26 April 2025
Overdinkel
Fijne mensen daar
Brace
22 April 2025
Peter
Rotterdam
Prima service, er was vertraging opgetreden bij de levering, hier werd direct actie op ondernomen en ik werd hiervan op de hoogte gehouden.
Verrijdbare po douchestoel
18 April 2025
Clarine
Brielle
prima product makkelijk in gebruik en goed geluid
radio
16 April 2025
Marian
eindhoven
Kan nu al niet meer zonder.
Verstelbare wandelstok
12 April 2025
K.
Hoogezand
Radio gaat terug. Slechte ontvangst in huis met bestaand antennetje. Geen aansluiting voor externe.
Radio
26 March 2025
Frans
Wijchen
Beste Frans,
Bedankt voor uw recensie. Wat vervelend om te horen dat de Bbrain radio bij u niet de noodzakelijke ontvangst geeft.
In sommige gevallen kan, met name bij nieuwbouwwoningen of recent verbouwde huizen, het radiosignaal verstoord worden door bijvoorbeeld dikke muren of isolatiematerialen. Dit kan helaas invloed hebben op de ontvangst van bepaalde apparaten zoals de BBrain radio.
We denken graag met u mee om te kijken of er een oplossing mogelijk is, zoals het verplaatsen van de radio of het gebruik van een externe antenne. Neem gerust contact met ons op, en kijk dan samen wat het beste werkt in uw situatie.
Team Hulpmiddelen-voor-Ouderen
Het bestelde artikel was snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen
rollator
Degeljke uitvoering
17 March 2025
MARC
GEEL
Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. We hebben al jaren goede ervaring me t exact dezelfde bloeddrukmeter van Beurer, dus hier besteld. De volgende dag werd het pakketje al bezorgd. Top!!
Bloeddrukmeter Beurer
16 March 2025
Carla
Weert
één opmerking : maar valbroeken kan je niet opgeven bij bestelling moet steeds met mail achteraf gebeuren
valbroeken
12 March 2025
OCMW
lier
gewoon goed
11 March 2025
Johan
Bornerbroek
Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden.
www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.
Molenstraat 24
5751 LD Deurne