snel

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? N.v.t.
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

Ik heb nog niets ontvangen vandaar 1 ster. Ik heb een andere gekocht inmiddels.

Ik heb helaas niets gehad daarom 1 ster. Ik heb inmiddels een andere gekocht. Helaas staat de rekening nog wel open.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Step

Geweldig hulpmiddel

Geweldig hulpmiddel

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Sokken hulp
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Ik heb geen bevestiging mail ontbangem.

Ik heb geen factuurbon ontvangen,ik moet factuurbon hebben!!!!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Hulpmiddel voor steunkous aantrekken

Snel en correct

Het bovenstaande omschrijft het

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Wandelstok voor slechtziende
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Bestelling werd vlot geleverd en voldeed.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Lees loep (LED Magnifier)

Goede ervaring

Product wordt duidelijk omschreven en is van goede kwaliteit en eenvoudig te monteren. Levering was snel.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Douchkruk
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Zeer snelle en goede levering

Had mijn bestelling de volgende dag in huis. Zeer snelle en correcte levering. Keurig verpakt en klaar voor gebruik.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Krukken

Afgehandeld volgens afspraak.

Aanvankelijk verkeerde artikel toegezonden. Binnen 2 dagen keurig afgewerkt.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Anti slib voor in de douchte
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Een adres om te onthouden

Al was een onderdeel niet op voorraad, was het wat later toch binnen en daarna snel naar mij op gestuurd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Stokhouder en rugband trust

Goed snel

Snelle accurate levering

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Dab radio
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Even wat onduidelijkheid met terug sturen

Voor mijn dementen schoonmoeder een Bbrain radio besteld. De radio werkt bij mij thuis prima, maar in het appartement van mijn schoonmoeder kan ik de zenders die zij wil ontvangen (2 regionale zenders) niet via DAB of FM ontvangen, dus helaas geen product voor ons. Met terugsturen ging er van alles mis, maar dat lag aan de vervoerder. Door hulpmiddelen voor ouders goed op gevangen Martine

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Bbrain radio

goed opgelost

goed opgelost

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Dementie radio dab+

De ergonomisch de beste!

Bij de zorgwinkel in ons dorp waren de krukken van een ander merk. Deze hadden we al eens geprobeerd, maar de handsteunen waren niet comfortabel. Via Medipoint maakten we kennis met dit model. We besloten direct deze zelf aan te schaffen. Alles klopte: Handleiding, waarschuwingen, certificaten, én.. een heleboel moeilijk te verwijderen stickers. Voor uitleen en verhuur snap ik dat wel, maar voor privé ontsiert het wel de mooie krukken in metallic blauw, die we hebben uit gezocht. Eén soort stikker gaf de meeste ergernis. Deze ontbrak namelijk. Een R en een L op de betreffende kruk. Als je als mantelzorger of buitenstaander iemand een kruk aanreikt wil direct de goede aangeven, Elke keer was het moeilijk om in één keer de goede te pakken. Zou er een grote R en L vanuit de kunnen worden geplakt boven de handgreep, en net zo moeilijk verwijderbaar als de andere stickers? Bij voorbaat dank.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Elleboogkrukken met gesloten armklem

snelle service, kwalitatief matig

Het bestelde hulpmiddel bleek niet zo stevig te zijn als op de foto weergaf. Het plastic is erg gammel en moet je zeer voorzichtig behandelen. Dat viel een beetje tegen in verhouding tot de prijs.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? vergrootglas op pootjes
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle en nette levering, goed klantcontact.

Alles naar behoren.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Enkel ondersteuning, wandelstok carbon.

Snel, goed bereikbaar

Een rolstoelkussen besteld. Levering was snel (dinsdag besteld, donderdag binnen) Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. Helaas bleek het kussen niet geschikt voor mijn dochter, dus retour gestuurd. Ook dit werd snel afgehandeld, binnen 1 dag ontving ik de credit factuur.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Rolstoelkussen

Teruggebeld

Ik belde, maar kon geen contact krijgen. Ik werd teruggebeld. Men had mijn telefoon nummer gezien.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Wandelstok
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Vlotte levering. Passende producten voor dementie

Binnen 24 uur geleverd product, helaas echter andere kleur dan besteld

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? BBrain radio

Snelle levering!

Mijn bestelling werd dezelfde dag nog netjes bezorgd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Bloeddrukmeter
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Uitleg product ok, vlotte verzending en telefonisch contact

Duidelijke uitleg product, vlotte verzending en ik ben netjes gebeld toen bleek dat kleur groen niet voorradig was.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? BBrain senioren Radio

Goed en snel geleverd

Alles goed regels en Nel geleverd

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Scootmobieltas
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Baseball cap ribcap gekocht voor 92 jarige vader die nog iedere dag fietst maar onlangs is gevallen. Met de baseball cap hopen wij groot letsel bij een val zo veel mogelijk te voorkomen. De baseball cap ziet er mooi uit en sluit naadloos op het hoofd. Een minpunt is dat er geen beschrijving is bijgevoegd hoe de bijgeleverde riempjes kunnen worden bevestigd. Na veel gepuzzel uiteindelijk gelukt. Wij raden aan hier aandacht aan te besteden. Een laatste minpunt is de hoge prijs.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Baseball cap ribcap
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Telefonische snel bereikbaar. Zelfde dag geleverd

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Radio voor ouderen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

De service die ze geven is geweldig

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? bedsloffen

Molenstraat 24

5751 LD Deurne

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.