heel fijn en praktisch in gebruik

het is absoluut veilig ivm uitglijden in de douchebak en bevalt tot nu toe heel goed

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? antislip douche mat

Vriendelijk en snel geholpen

we kregen , na overleg, een vervangend artikel. heel voorkomend dat er zo goed werd meegedacht. En....snel en correct geleverd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? stoelleestafel
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Fijn direct contact, snelle reactie en service.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? een tas voor de rollator

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? N.v.t.
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

Een telefoontje was genoeg. Vriendelijk en behulpzaam geadviseerd. Besteld en de volgende dag in huis. Perfect hulpmiddel wat veel veiligheid geeft.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Handgreep
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Zeer goede klantgerichte service!

Er was iets mis gegaan in het post sorteercentrum waardoor het bestelde product niet was geleverd. Toen ik contact heb opgenomen, werd ik vriendelijk geholpen en zonder problemen werd het bestelde product meteen geleverd. Het product zelf voldoet geheel aan de verwachtingen en is praktisch in gebruik. Aanrader!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Looprek

Goede oplossing

Nadat bestelling niet binnenkwam, hebben ze ervoor gezorgd dat deze alsnog werd opgestuurd. Dat hebben zij met service opgelost

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Nagelknipper op blok

Gebruikersvriendelijke radio

Makkelijk en zeer gebruiksvriendelijke radio. Alleen de levering in de avond was onprettig. Wij adviseren mijn moeder altijd om 's avonds de deur niet te openen voor vreemden. De bezorging ging via Red je pakketje en die bezorgen alleen in de avond. Voor ouderen dus niet veilig.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Radio voor dementerende ouderen

correcte snelle levering

vlotte verzending we zijn goed op de hoogte gehouden qa levering.

Snelle levering en kwaliteit

De rugzak werd snel geleverd en was van goede kwaliteit.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? rugzak voor scootmobiel

UItstekend.

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Op vraag over het product werd ik op deskundige wijze te woord gestaan. Product de volgende dag ontvangen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Badzitje Slatted 30,5 cm
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

goed en degelijk produkt.

goed produkt en snelle levering.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? losse triangel voor een bed papagaai.
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Goede producten en prima service!

Erg blij met de bestelling, kwalitatief goede producten en ook nog eens een prima service. Bestelling zou volgende dag al geleverd worden, maar helaas had de koerier vertraging. Contact opgenomen met Hulpmiddelen voor ouderen en ik werd vriendelijk te woord gestaan, er werd zelfs naar een oplossing gekeken tijdens de kerst om de bestelling op een andere manier te kunnen leveren. Er werd met me meegedacht. Dit waardeer ik enorm. De fout lag in deze bij de koerier Red mijn pakketje. Over de snelheid van de koerier ben ik minder te spreken, maar over Hulpmiddelen voor ouderen ben ik zeer zeker goed te spreken en ik zou er zo nogmaals bestellen. Een aanrader dus!!!!!

Snelle levering, goed product

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Hielbeschermer
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle levering gemakkelijke bestel procedure. Alleen jammer dat ik bpj het proberen van het kopen van wwn rollator wn wandelstok ter waarde van 269.00 Euro geen mogelijkheid heb voor gespreid betalen. Mensen met een pensioentje en een aow uitkering kunnen dit nooit cash kopen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? hielbeschermers

Snel geregeld en bezorgd

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Douche stoel
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Lever tijd is langer en geen contact met Klantenservice

Er wordt gezegd dat er de volgende dag geleverd wordt, dit was niet het geval. Heb 3dgn er op moeten wachten. Uiteindelijk is de BB brain geleverd en bleek niet te werken. Geprobeerd de klantenservice te bereiken maar krijg geen contact met hun.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? BB Brain
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Nee

vlotte bezorging

PRIMA

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? toilet-frame

Goed geholpen

Beste, Na overleg met de medewerker heb ik het bestelde artikel, beensteun, teruggestuurd, omdat het artikel niet past op de rolstoel die ik heb. Helaas voor mij, maar ik ben vriendelijk geholpen en dat is ook wat waard..

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Beensteun voor rolstoel
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

prima survice

ruime keus ,goed contact snelle levering

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? doppen voor stokken

prima geholpen

prima geholpen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Tafellamp

Stok voldoet aan eisen

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Wandelstok voor slechtzienden
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Houden zich aan afspraken.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Beurer Voetmassage EMS FM250
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Doen wat er gezegd wordt. Misschien wat #duidelijker over verzendzijd. Produkt prima.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Valhelm/hoedje

Top ervaring

Snelle en goede levering en product (toetsenbord) voldeed geheel aan mijn verwachtingen. En was heel makkelijk aan te sluiten.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Toetsenbord

Molenstraat 24

5751 LD Deurne

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.