Werd direct gebeld dat een artikel niet leverbaar was en dit ook bij betaling achteraf direct gecorrigeerd dmv creditfactuur!Vind wel verzendkosten vrij hoog!

Positief

Goede communicatie en snelle levering!

Snel besteld, snel in huis, apparaat naar wens.

Snel besteld, snel in huis, apparaat naar wens.

HET IS EEN GEWELDIGE AANKOOP VOOR ONZE 47JARIGE SLECHTZIENDE GEESTELIJK GEHANDICAPTE ZOON.

DE EENVOUD WAAR ONZE ZOON PRIMA MEE OM KAN GAAN, WAS EEN GEWELDIG KADO VOOR ZIJN VERJAARDAG.

Mijn eerdere slechte beoordeling was niet juist en onterecht. Verdient betere beoordeling.

Na mijn review werd snel contact opgenomen. Niet ontvangen mail berust op misverstand van mijn kant, was wel verzonden zat in spam box. Bedrijf komt betrokken over en hecht veel waarde aan goede naam en service. Goede communicatie over verloop en status van bestelling. Levering volgens afspraak. Prima afhandeling.

voor de eerste maal is alles prima gegaan

Producten en levering voldoet aan mijn verwachting.

Duidelijke website en snelle levering.

Product werkt zoals is beschreven en makkelijk te gebruiken.

Snelle bezorging

Verpakking was stuk, inhoud niet beschadigd

Veiliger geworden.

Het is een stuk veiliger en meer zekerheid gekregen.

Mooi muziek toestel: OER

Snelle levering en een mooi apparaat dat mijn moeder van 86 probleemloos kan bedienen :-)

Goede snelle service!

Snelle levering en super service

Bestelling ging soepel, gebracht op de afgesproken dag en tijd.

Het bestelde item voldoet aan de verwachtingen,

Mijn ervaring met het bestellen was goed , alleen achteraf bleek de foto die bij bestellen had gezien niet helemaal te voldoen met de werkelijke producten.

Super snelle levering, zeer tevreden

Dit is prima.

Een keurig hekwerk. Simpel te plaatsen. Je kan niet naast je bed hangen. Geweldige hulp met opstaan. Je moet wel in het bezit zijn, van een fatsoenlijke matras.

Snelle levering. Goed product. Prima informatie over levering.

Snelle levering van goede producten.

Duidelijk klok met goede mogelijkheden

De klok is besteld voor onze moeder. We waren eerst sceptisch over hoe ze zou reageren en dat was helemaal niet nodig geweest. Ze was er heel blij mee, vooral de foto mogelijkheid vond ze heel fijn. Oude foto’s van dierbaren erop gezet en ze genoot er erg van. Ook de agenda functie is een uitkomst. Voor mijn zus die verder af woont kan zo alles meekrijgen en zelf beslissen wat een goede tijd is om aan te komen bij mams Heel blij dat we deze keuze gemaakt hebben. Ook de levertijd en levering verliepen goed.

Zie bovenstaande.

goed behandeld

goede contacten. Pakje goed aangekomen. Het product bevalt goed. Alleen moet ik nog een extra steun aan het bad maken Ik ben zeer tevreden. met vriendelijke groet Peter van den Bos

Goede behandeling

Ondanks een foute adres van mij toch , zeer aduquat ingegrepen Door u,Bedankt daarvooor

in een woord : prima

niet naar complimentjes vissen.

snel en correcte afhandeling

prima apparaat is makkelijk te bedienen.

Ik heb bij H.V.O een pill box reminder besteld. Deze werd snel geleverd, maar helaas bleek dit apparaat niet te werken. Na telefonisch contact werd mij verteld dat een nieuw exemplaar zou worden opgestuurd. Inmiddels heb ik dit exemplaar ontvangen, ik vind het netjes hoe dit snel en zonder verdere rompslomp is opgelost.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.