Hele goede ervaring en goede service, klantvriendelijk

Super goede ervaring en hele goede service klantvriendelijk

Prima en goed verzorgd

Snelle en goede levering

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Trapleuningen

Goede snelle levering

Alles keurig netjes verpakt en snel thuis ontvangen

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Ergonomische messen en kaasschaaf

iWalk 3.0 Order - top service and response

I ordered the iWalk 3.0 and sent an email inquiry regarding whether the iWalk was in stock and expected the delivery time. I received a very quick response (within 2 hours) and placed my order. The iWalk was delivered much quicker than expected and it was already assembled and in perfect condition. Thank you!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? iWalk 3.0

Prima hulpmiddel

Ik heb in het verleden de 2.0 gehad. Deze 3.0 is duidelijk een verbetering

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? I-WALK 3.0
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle levering en mooie producten.

Bestellen gaat makkelijk en de levering is netjes en snel.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Appelschilmachine

Viel tegen

Het voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen. Het draaikussen is niet functioneel.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Handsteun voor de auto met een draaikussen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

De informatie was duidelijk en helder. Kortom, een aanrader

Na een aantal vragen was de informatie duidelijk en helder. De bestelling kwam goed aan. Kortom, een aanrader.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Een kussen ter ondersteuning van de lage rug

Helemaal prima.

Tevreden.

Goede prijs

Goede prijs en supersnelle levering.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Triangle greep
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Ze heeft het nog niet kunnen gebruiken !

Paar weekjes Wachten .

• Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

Vlotte aflevering en kwaliteit was zoals ik verwacht had.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Sleutelverdikker

goede ervaring

Heel prettig contact per telefoon gehad en goed advies.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? rolstoel

Snel en betrouwbaar!!

Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. Een vraag wordt snel beantwoord en de levering verloopt goed!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Handwringer

Super snelle service.

De antenne van de dementie vriendelijke radio was gebroken door een valpartij. Op mijn vraag of deze is na te bestellen ; Mijnheer we gaan het proberen. Ondanks de Paasdagen, na enkele dagen een nieuwe antenne in de bus. Gratis. Dank U wel voor de geweldige service. Mede namens mijn vrouw die heel blij is met de radio. Met vriendelijk groet, Cees van der Rijken.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Dementie vriendelijke radio

Fantastisch geholpen

Bij H.V.O. een bloeddrukmeter gekocht. Compleet met opberghoes en batterijen. Goed en correct geadviseerd. Snel geleverd en goede prijs. Ik ben zeer tevreden.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Bloeddrukmeter

Correct en snel

Het retourneren van het artikel was geen enkel probleem en werd snel afgewerkt.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? keukenkruk
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

bestelling werd geannuleerd - geen verder bericht

Heb een bestelling geplaats voor een badverkleinerer, betaling via Klarna. 2 dagen later ontvang ik via Klarna de informatie dat Hulpmiddelen voor ouderen de bestelling geannuleerd heeft.

• Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

Snel besteld en geleverd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Wigkussen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

perfect, net wat ik nodig had

ideaal , net wat we zochten en in feite reeds lang nodig hadden doch de aankoop werd steeds uitgesteld

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? metalen staaf om aan vast te houden

Is goed

Is goed, maar de naam hulpmiddelen voor ouderen? Het is niet alleen voor ouderen

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Meeknippende schaar

super

super

Ja gewoon netjes

Jammer dat er maandag geen telefoon op wordt genomen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Douchezak voor een been
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Iets duurder maar heel snelle levertijd vergeleken met andere aanbieders. Geen verzendkosten (ik kocht er twee).

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Harley rugsteun

Deskundige hulp

Ik ben snel en deskundig geholpen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Verzwaarde OXO lepel

Molenstraat 24

5751 LD Deurne

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.