Mijn mobiel was in no time gerepareerd!
29 May 2021
D
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 109 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Mijn mobiel was in no time gerepareerd!
29 May 2021
D
Vriezenveen
Erg goed geholpen alleen hadden geen kabelhaspel van 30 meter telefoonkabel voor de rest erg prettige winkel
28 May 2021
paul
Uitstekend geholpen
3 May 2021
GJ
Vriezenveen
Ik werd heel snel geholpen en ze hebben zelfs wat extra’s gerepareerd wat niet helemaal goed was aan mijn mobiel! Super goede service en ik raad ze zeker aan.
30 April 2021
Rianne de Lange
We zijn goed geholpen.
29 April 2021
Germa
Westerhaar-Vriezenveensewijk
'S ochtends gebeld, ik kon direct terecht. Binnen een uur was mijn scherm gemaakt en ik ben duidelijk geïnformeerd over de garantie. Wel prijzig
30 March 2021
Michelle Heidelberg
Bergentheim
Reparatie mooi snel gedaan, klaar terwijl u wacht...super en de prijs was ook okay!!
3 March 2021
JHG Weerink
Geesteren
Nieuwe batterij laten monteren in mijn samsung galaxys7 edge. Heel netjes uitgevoerd.
Arie
De Pollen
Goede service van begin tot eind !
Edwin
Daarlerveen
Een nieuwe batterij binnen 1 uur in mijn iPhone
A.g.leus
Geesteren
Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. Kon mijn mobiel snel weer ophalen. Keurig en goed bedrijf.
27 February 2021
mies
Vriezenveen
Op zeer prettige wijze geholpen met overstappen naar nieuw abonnement / provider alsmede aanschaf van ander toestel .
René
Vriezenveen
Ze waren erg vriendelijk hebben netjes werk verricht. En ook nog eens een snelle service! Ik ben zeer tevreden.
Marscha
Geesteren
Via WhatsApp vlot de afspraak gemaakt voor reparatie ter plekke. Na een half uur en een bak koffie was de achterkant van mijn Huawei weer als nieuw.
Henk de de Ruiter
DALFSEN
Om 10.30 uur gebeld. Om 11.00 uur telefoon gebracht. Om 12.00 uur weer opgehaald. Keurig en snel
Ron
Vriezenveen
Vanmorgen een reparatie ingediend en werd vrij snel gebeld. Kon er vandaag al terecht. Microfoon na gekeken en doet het weer perfect. Snelle service kon erop wachten en zeer klantvriendelijk ontvangen door de beide heren in de winkel. Advies gevraagt en die ook gekregen dus top winkel ondanks de corona. Ben weer blij dat de microfoon weer beter doet dan voorheen. Super tevreden. Mijn dank aan de heren.
16 January 2021
Anja bonte
Denham
goed bevalen
3 January 2021
f kampherbeek
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
Netje en super geholpen. Heel behulpzaam en nemen alle tijd .
18 December 2020
Ceciel Braakhuis
Hengelo
De vragen zijn over de vervanging van I pads geweest. Naar tevredenheid beantwoord wat resulteerde in de aankoop van 2 ipads 2020.
8 December 2020
10+
5 December 2020
Gert
Kloosterhaar
Ik ben zeeer goed en prettig geholpen.
Hennie
Goede service.
martine
Vriezenveen
Snel geholpen en mijn telefoon weer gemaakt.
Kim
Helemaal tevreden!
Hans
Vroomshoop
Mobiel Service Centrum is de specialist in telefoon en tablet reparatie
Voor de reparatie van uw telefoon of tablet, bent u bij Mobiel Service Centrum aan het juiste adres. Of het nu gaat om een reparatie van een telefoon of tablet scherm of om het vervangen van een telefoon batterij of accu, wij staan altijd voor u klaar.
Wij repareren mobiele telefoons van de volgende merken:
- Apple
- Samsung Galaxy
- Huawei Reparatie
Daarnaast verkopen wij ook nieuwe en refurbished telefoontoestellen en kunnen wij u voorzien van het juiste abonnement dat past bij uw behoefte en gebruik.
Nieuwe Daarlerveenseweg 3 A
7671SK Vriezenveen