Laden reviews...
Scherm van IPhone 11 vervangen, kost een paar cent maar ook goed
28 September 2023
Gerrit Jan
Daarlerveen
Goede service. De afgesproken reparatie was binnen de afgesproken tijd afgerond. Kosten waren voorafgaand duidelijk gecommuniceerd.
10 January 2023
G
Vriezenveen
In de loop der jaren meerdere reparatie hier laten uitvoeren altijd top voor elkaar.
7 January 2023
Martijn
Notter
Vriendelijke verkoper, goede service alles werkmethode geregeld
15 November 2022
Jannet
Vroomshoop
Telefonisch goed bereikbaar en kunnen de mogelijkheden uitleggen. Service zoals aangeboden
10 November 2022
Ollie
Vroomshoop
Vriendelijk personeel, Goed en persoonlijk advies, goede service, betrouwbaar, komen de gemaakte afspraken na.
10 June 2022
Bert
Vriezenveen
Bij aankomst bleek nog achterkant defect van mobiel gelukkig hadden ze die ook nog op voorraad, dus gelijk maar laten vervangen. Snel gereed motto klaar terwijl u wacht is zeker waar.
2 June 2022
Dennis Nijen Twilhaar
Hellendoorn
Had een probleem met mijn Iphone, de medewerker gaf aan dat dit aan de batterij lag. Nieuw batterij terplekke geplaatst, kopje koffie voor het wachten. Probleem was hierna opgelost, prima service!
2 June 2022
Bert
Zuidwolde
Dezelfde middag de telefoon weer helemaal in orde (frontscreen vervangen)
5 April 2022
E.J
Goed advies, snelle service
5 April 2022
M
Vriezenveen
Super goede en kwalitatieve zorg voor uw telefoon of tablet
10 March 2022
Bennie
Vriezenveen
Binnen een dag de iPad weer als nieuw, top
Bram
Vriezenveen
Goede communicatie reparatie 's El en keurig volgens afspraak.
Ben
Nijverdal
Direct duidelijkheid.
Henk de Lange
Vriezenveen
Door de medewerkers netjes te woord gestaan. Ik had 2 iPhones met een probleem en met vakkundige kennis is eerst gekeken of er zonder reparatie maar door schoonmaken een probleem kon worden verholpen. Dus niet direct geld willen verdienen maar nog echt service verlenen. De andere telefoon was een gebarsten scherm en ook die is netjes en snel (kon er op wachten) gerepareerd.
28 November 2021
Joffrey
Ootmarsum
Ondanks dat Oneplus mobieltjes geen dagelijkse kost zijn, toch gewoon de accu vervangen van mijn 3 jaar oude OP6T (accuduur is weer als vanouds). Vooraf duidelijk gecommuniceerd over de duur en kosten van de reparatie.
24 November 2021
Dennis
Vriezenveen
Hele snelle en goede service.
Rijna Klok
Vriezenveen
Accu goed en vakkundig vervangen. Ook overzetten van gegevens van oud naar nieuw toestel is vakkundig gedaan.
Rieanka
Vriezenveen
Zeer goede klantenservice!! Zeker 5 sterren verdient! Ga zo door!
M. Wouda
Vriezenveen
Als de nood aan de man is er mobiel service centrum. Binnen twee uur een scherm gerepareerd, echt super, niet goedkoop maar dat lag meer aan het het merk van de telefoon
Alexander
8 August 2021
Alex
Daarle
Werd goed geholpen.
8 August 2021
John
Vriezenveen
Snel en goed goed geholpen. Mijn scherm was binnen uurtje klaar.
5 July 2021
Henk
29 June 2021
W. G.
Wierden
Mobiel Service Centrum is de specialist in telefoon en tablet reparatie
Voor de reparatie van uw telefoon of tablet, bent u bij Mobiel Service Centrum aan het juiste adres. Of het nu gaat om een reparatie van een telefoon of tablet scherm of om het vervangen van een telefoon batterij of accu, wij staan altijd voor u klaar.
Wij repareren mobiele telefoons van de volgende merken:
- Apple
- Samsung Galaxy
- Huawei Reparatie
Daarnaast verkopen wij ook nieuwe en refurbished telefoontoestellen en kunnen wij u voorzien van het juiste abonnement dat past bij uw behoefte en gebruik.
Nieuwe Daarlerveenseweg 3 A
7671SK Vriezenveen