Je krijgt goede uitleg Snel geleverd Goed matriaal

Perfecte service

Correcte afhandeling.

Zeer goede service

Ik werd online zeer snel geholpen met oog voor wat ik nodig had! Zeer tevreden van de service die ze bieden!

Correcte service

Al wat goed materiaal besteld en tevreden van de service. Ook nu bij foutjes in een product snel en correct een oplossing aangeboden.

top

ik ben goed geholpen door een medewerker in eerste instantie was ik aan het kijken naar een ander product maar door goeie hulp en de juiste adviezen heb ik product genomen dat beter bij mij past en top kwaliteit is

Super goede service!

Top ervaring

Ultra snelle levering! Top!

Voormiddag besteld, dag nadien mooi verpakt geleverd. Uitstekend. Dikke aanrader.

Top winkel en medewrkers!

Doe zo verder!!

Goede communicatie - ik wacht nog op mijn bokszak

Ondanks dat ik mijn item nog niet heb gekregen, werd ik direct duidelijk geïnformeerd. Ik heb dus vertrouwen in dat Sepai Sports een betrouwbare winkel is. Over mijn aankoop kan ik dus nog niets zeggen.

SUPER

Super, zeker aan te bevelen op tijd geleverd en super verpakt!

Netjes en snelle levering

Ook ondanks de Coronamaatregelen was de levering heel snel. Zaterdag besteld donderdag in huis...(Pinkstermaandag zat er tussen) Netjes verpakt. Aanrader!

Goeie service

Ik heb hele goeie ervaringen met dit bedrijf. De producten van Topfighter zijn betaalbaar en perfecte kwaliteit. En de verkoper weet waar hij het over heeft :)

Heb het pakketje nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

Kwaliteit en 100% vertrouwen!

De zaakvoerder handelt met kennis van zaken en heel veel ervaring. Verkoop is zowel online als in de winkel zelf. Online krijg je snel feedback en in de winkel neemt hij alle tijd voor u. Mijn volledige basisuitrusting heb ik in de winkel gekocht volledig afgestemd op mijn maat en behoeften. Sepai Sports heeft ook een eigen merk van vechtsportmateriaal. Ik raad Sepai Sports vaak aan vrienden en kennissen aan en krijg enkel positieve reacties.

Snelle, correcte service

Snelle, correctie service. Goed verpakt bij online bestellingen. Snelle levering.

Mooie spullen , goede kwaliteit, Perfecte communicatie

De spullen zijn van hele goede kwaliteit, voor zover ik nu in kan schatten. de communicatie met de verkoper was uitstekend, dit omdat GLS er een beetje langer over deed dan normaal om te leveren.

klantvriendelijk + topmateriaal!

Al meerdere aankopen gedaan bij Sepai Sports. Dit via verschillende kanalen. In de winkel en via mail kreeg ik steeds een volledige en juiste uitleg/aanbeveling inzake de producten. Online is alles vlot te vinden op een overzichtelijke site. Snel en duidelijk contact om de nodige praktische afspraken te maken. En dan alles tot in de puntje, en op de afgesproken tijdstippen afgeleverd. Eén woord: topservice!

Aangename beleving in een toffe winkel.

Vriendelijke kerel die een volledig gamma correct en op een eerlijke manier aanprijst. Weet waarover hij praat (was of is een goede beoefenaar van vechtsporten).

Ik had op korte tijd materieel nodig en gewoon na telefonisch contact werd alles snel thuis geleverd! Correct en simpel!

Altijd vriendelijk en uitstekende materialen

Beste winkel voor vechtsportmaterialen!

Correcte prijzen en snelle levering

Correcte prijzen en snelle levering, Ook de retour en terugbetaling liep perfect! Tevreden vaste klant !

Compleet aanbod in-real-life!

Het doet goed om af en toe eens naar een échte winkel te kunnen gaan waar men effectief de spullen heeft voor alle vechtsporten. Altijd leuk en ontspannen winkelen daar.

Must go voor fight gear

Ik ga hier al jaren om al mijn spullen te kopen. Super vriendelijk! Vind steeds alles naar mij goesting en hele goede service.

Uitstekend!

Zeer goede service en topkwaliteit met de glimlach. Ruime keuze en wat ze niet in de winkel hebben kunnen ze vaak aan komen nog. Een aanrader!

Beste van België

Top winkel heb hier meerderen producten gekocht en zeker de beste vechtsport winkel van België

Hutten 4

2400 Mol

0032(0)14322507

Over Sepai Sports

Sepai Sports is de nummer 1 speciaalzaak voor al jouw vechtsportartikelen en sportvoeding. Bent u op zoek naar karatepakken, judopakken, jiu jitsu pakken, bjj pakken of ben je actief in de ringsporten en zoek je bokshandschoenen, scheenbescherming, bandages, kruisbescherming (tok), mondbescherming, hoofdbescherming, ... wij hebben het allemaal en leveren alles meteen uit onze eigen voorraad. Daarnaast kunt u bij Sepai Sports ook terecht voor bokszakken, trapkussens, armpadsm handpads, judomaten en nog veel meer. Bij ons vindt u de beste merken ter wereld zoals Adidas, Arawaza, Venum, Twins Special, King Pro Boxing, Booster, Topfighter, Ringhorns en nog veel meer.