Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering en goede productkwaliteit. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam gezien en de communicatie is duidelijk. Enkele reviews noemen kleine vertragingen, maar het algehele beeld is positief en betrouwbaar. De winkel scoort consequent hoog op service en assortiment.
Snelle en goede levering van een top artikel.
16 September 2025
Mike
Noukens
Doe zo verder wij zijn zeer tevreden
15 September 2025
Marcel
Hasselt
2 September 2025
David
Genk
Telkens ik iets bestel zijn ze altijd vriendelijk,en kan zelfs telefonisch bestellen geen enkel probleem bij sepai sports
31 August 2025
jack van bladel
beerse
Was niet de eerste aankoop. Dus dat zegt al genoeg.
27 August 2025
Kurt
Antwerpen
Snelle levering en top producten !!
4 August 2025
Jim
Hamont-Achel
23 July 2025
Stef
Vosselaar
Ik heb mijn hijab van Arawaza niet gekregen en daar ben ik heel boos voor
Beveelt niet aan
16 July 2025
Nargesse
Brussel
Dag Nargesse,
Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet heeft voldaan aan de verwachtingen. We zien dat uw bestelling op 9 juli ’s avonds is geplaatst, vervolgens op 10 juli verzonden en dat deze op 11 juli bij u thuis is afgeleverd.
Tot op heden hebben wij echter geen bericht van u ontvangen waarin u aangeeft dat er iets niet goed was met uw bestelling. In plaats daarvan ontvingen we een beoordeling van slechts 2/10 — zonder dat we de kans hebben gehad om dit vóór of na levering voor u op te lossen.
Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Zou u zo vriendelijk willen zijn ons te contacteren via WhatsApp of per e‑mail op [email protected]? Wij staan uiteraard klaar om samen te bekijken hoe we dit alsnog naar tevredenheid kunnen oplossen.
Met vriendelijke groet,
Tim van Sepai Sports
Materiaal heel goed
11 July 2025
Tamara
Schaffen
Duidelijke site voor keuzes, goede informatie omtrent de levering, goede verpakking
10 July 2025
Johan
Diest
Van bestelling tot levering alles perfect
10 July 2025
verwachting volledig ingelost
9 July 2025
pieter
outgaarden
Sepai zorgt goed voor zijn klanten.... Kwaliteitsmateriaal.
5 July 2025
Benny
Schilde
Snelle levering, en mijn artikel in perfecte hoedanigheid toegestuurd gekregen. Ik koop hier in de toekomst absoluut nog!
5 July 2025
Kurt
KOZEN
Alles netjes verpakt en snel geleverd. Top
26 June 2025
Marc
Pelt
De kettlebell van 16 kg was stevig verpakt in een dubbele doos. De bezorging was snel en de postbode kreeg meteen ook een workout!
24 June 2025
Stieven
ROTSELAAR
Al jarenlang klant bij Sepai Sports, en nog steeds een correcte en vlotte service, altijd bereid om informatie en uitleg te verschaffen, en een grote kennis en know-how! Top!!!
21 June 2025
Jurgen
Westmeerbeek
kwaliteit en service in één
3 June 2025
Benny
kaulille
Ik nam contact op met de winkel voor beschermers. Ik kreeg deskundig advies en raad. Na bestellen ontving ik snel mijn pakket via een vlotte levering.
2 June 2025
Sylvester
Hove
Correcte levering, vlot.
28 May 2025
Davy
Oostrozebeke
Als ik telefonisch bestel krijg ik altijd goede feedback en tijdige leveringen
28 May 2025
jack van bladel
beerse
Vlotte bestelling en levering! Vriendelijke communicatie En de allermooiste bokshandschoenen ever!
19 May 2025
Elsa
Grimbergen
Ik had een bokszak besteld en beugel van an de muur. Bokszak was perfect en de beugel was een klein stukje kapot maar hebben ze direct rechtgezet. Zeker een aanrader
30 April 2025
Jannik van schil
Antwerpen
Snelle levering en en goede en snelle communicatie via mail.
2 April 2025
J.
Kets
Sepai Sports is de nummer 1 speciaalzaak voor al jouw vechtsportartikelen en sportvoeding. Bent u op zoek naar karatepakken, judopakken, jiu jitsu pakken, bjj pakken of ben je actief in de ringsporten en zoek je bokshandschoenen, scheenbescherming, bandages, kruisbescherming (tok), mondbescherming, hoofdbescherming, ... wij hebben het allemaal en leveren alles meteen uit onze eigen voorraad.
Daarnaast kunt u bij Sepai Sports ook terecht voor bokszakken, trapkussens, armpadsm handpads, judomaten en nog veel meer.
Bij ons vindt u de beste merken ter wereld zoals Adidas, Arawaza, Venum, Twins Special, King Pro Boxing, Booster, Topfighter, Ringhorns en nog veel meer.
Hutten 4
2400 Mol