Keurig op tijd volgens afspraak.

Snelle levering. Aangenaam aanbod

Aanbod in verschllende prijs categorieën, aangenaam voor zowel startende als gepassioneerde sporters. Snelle levering en duidelijk aanbod, aan te raden.

Top materiaal en altijd behulpzaam!!!!

Correct

Perfect passende boksbroeken

Ik heb twee boksbroeken van Fairtex gekocht, rood en blauw. Deze zijn inderdaad snel geleverd, binnen een dag. Deze broeken passen perfect, lekker ruim en geven daarbij veel bewegingsvrijheid. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik ben er zeer tevreden mee. De afhandeling is goed en correct.

Alles werd vlot en netjes verstuurd. Retour was met vertraging en na telefonisch contact perfect in orde gebracht.

Correct in hun bestelling..

Alles prima

Juiste maat net zoals op de foto

Zeer klantvriendelijk!

Klantvriendelijke en snelle service

Je vind er zowat alles voor de vechtsporter

Voor mij ( kick- en thaiboksen ) is sepai de ideale partner voor coaching en training . In combinatie met hun collega’s in Eindhoven waan je je in Willy wonka wonder land !

weet niet wanneer mijn bestelling toekomt

ik heb een pakket gekocht van een bokszak en de ophanging , ik werd telefonisch verwittigd dat dit in 2 zendingen ging gebeuren , volledig geen probleem mee , voor de eerste zending had ik een track en trace , voor de 2e niet dit ging maandag toekomen , hele dag thuisgeweest niet gezien , email gestuurd deze zou dinsdag toekomen , hele dag thuis niets gezien , moest ik nu eens 2 track en trace gehad hebben dan was dit een vele betere score , en tot nu toe nog altijd geen bokszak :(

Super snelle levering

Vlotte levering en goed verpakt. Wel jammer dat je voor omruiling enkel in de winkel terecht kan en het niet online kan regelen.

Eenvoudig besteld en snel in huis.

Afmetingen short

De afmetingen van de short waren eigenlijk echt teleurstellend, de band van de short spant zeer hard maar de maat rond de billen is immens groot waardoor de short niet mooi past en duidelijk toch veel te groot (breed) is.

Slecht

Heb het product meer dan een week geleden besteld en nog niet binnen. Kan het nergens vinden en krijg geen mailtje of iets.

Tevreden zoals altijd

Altijd snel geleverd, en het beste aanbod in België!

Netjes geleverd, goede producten

Eenvoudig on line te bestellen. Enkele dagen reeds bij mij thuis geleverd. Top

Mooi product voor een mooie prijs

Vlotte levering

Zeer vriendelijk.zeer snel levering en als er iets niet goed is bevoordeeld verkeerde maat..je krijg geld terug zonder problemen...TOP..

Uitstekende service

Uitstekende service. Vriendelijk en behulpzaam bij bestellen.

uitstekend

de hulp op mijn vraag was perfect. dochtertje is zeer tevreden.

Prima afhandeling.

Goede ervaring. Wel had ik nog graag een bevestiging van versturing van de bezorgdienst willen ontvangen.

Aanrader!

Zeer snelle verzending, kan ik niets op aanmerken.

Teleurgesteld

Teleurgesteld... niet over het product maar over de keuze van transport. Wie beloofd zijn klant levering de dag nadien en werkt dan samen met BPost? Dat kan toch helemaal niet?! BPost heeft tegenwoordig 7- 10 dagen nodig voor het leveren van een gewone brief. Het bestelde pakket was 4 dagen onderweg ipv beleoofde 1 dag. Hierdoor was het artikel te laat. Het artikel op zich is top maar, aub, verander van transporteur.

Ruim assortiment en mooie aanbiedingen. Ik had mijn bestellingen na een paar dagen al in huis. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen!

Hutten 4

2400 Mol

0032(0)14322507

Over Sepai Sports

Sepai Sports is de nummer 1 speciaalzaak voor al jouw vechtsportartikelen en sportvoeding. Bent u op zoek naar karatepakken, judopakken, jiu jitsu pakken, bjj pakken of ben je actief in de ringsporten en zoek je bokshandschoenen, scheenbescherming, bandages, kruisbescherming (tok), mondbescherming, hoofdbescherming, ... wij hebben het allemaal en leveren alles meteen uit onze eigen voorraad. Daarnaast kunt u bij Sepai Sports ook terecht voor bokszakken, trapkussens, armpadsm handpads, judomaten en nog veel meer. Bij ons vindt u de beste merken ter wereld zoals Adidas, Arawaza, Venum, Twins Special, King Pro Boxing, Booster, Topfighter, Ringhorns en nog veel meer.