TOP service

mijn stofzuiger werd beschadigd geleverd en na contact met TOPSTORE gewoon vervangen, zonder discussie. Dit is service zoals het hoort te zijn !!!!

Goede filterpomp met UV-lamp

De pomp is prima inclusief de UV-lamp. Helaas zaten er geen slang en slangenklemmen bij. Zou handig zijn als op jullie web-site dit aangegeven wordt inclusief een verwijzing naar de passende artikelen. Dus even snel installeren ging niet en moest ik alsnog naar een bouwmarkt voor de aanvullende noodzakelijke slangen en klemmen

goed product uitstekende service

goed product duidelijke communicatie levering volgens afspraak fijn/bedankt

Snel en duidelijk

Product prima in orde en snel geleverd

Snelle en goede levering

Goede kwaliteit

Snel en goed

Snel en goed

top

top .snelle levering

Overzichtelijke site

Voor het eerst op deze site besteld. Overzichtelijke website, veel keus en goed te vinden wat je zoekt

Topproduct en levering

2 de maal iets besteld en zeer vlot bezorgd

Snelle verzending!

Goed en snel!

Heel prettig

Fijn dat je je waardes van de test kunt invullen op de site en dan een advies krijgt. Verder super snelle verzending. De hoeveelheid plastic in het pakket mag wel minder.

Snelle keurige levering

Al meerdere malen hondenvoer besteld bij topscore. Altijd snelle, keurige levering. De prijs is altijd scherp. Mails worden snel beantwoord en de papieren zien er altijd verzorgd uit.

top

Besteld en de dag erna al in huis . Thx voor de snelle service Mvg

zeer snel

Ze worden snel geleverd

Zoals het moet

Snelle levering en goede prijs Alles stevig verpakt, TOP

Schermen prijzen, correcte en snelle levering

Deze wbwinkel werk aan zeer concurentiële prijzen. De verzending verloot correct en snel.

Top bedrijf. Snelle service. Duidelijke site

Snelle duidelijke levering. Top service. Goede prijzen.

Goede prijs. Snelle levering.

Goede prijs. Snelle levering.

Snelle bediening

Mijn bestelling werd savonds rond 18u30 gedaan en sanderendaags voor 12uur reeds geleverd door post nl

Perfect en snel geleverd. Top.

Leveringen blijven soms achter en beschrijvingen mogen iets beter

Levering en beschrijvingen mogen iets beter

Zeer tevreden en snelle levering

Zeer tevreden goed beschermd aangekomen en zeer snel geleverd

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!