Top super snelle levering

Top..store beveel ik aan

Snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle verzending

Goed op de hoogte gehouden en snel daarna de levering..... prima product....

Snel en netjes geleverd!!

Duidelijke website

Klantvriendelijk duidelijke website

Goede prijs en snelle levering

Erg blij met de snelle service en een goede prijs.

Snelle levering.

Na diverse aankopen ben ik blij dat iedere bestelling de volgende dag werd afgeleverd. Oftewel geen loze belofte, houden zo.

Kwaliteit

Altijd snelle levering en geen klachten over het product

De volgende dag bezorgd!

Gewoon zeer goed

Keurige en snelle levering

Keurige en snelle levering

Bestellen en verzenden gaat overzichtelijk.

Zeer tevreden over het bestelproces en het eindproduct. Fijn dat we goed op de hoogte werden gehouden toen de lampen niet op voorraad waren en dat er bewust is gekozen voor één zending. Wel een aandachtspunt: de verpakking. De UV-lampen in bubbeltjesplastic is logisch, maar de emmer met mineralen was onnodig volledig ingepakt en de doos was veel te groot en gevuld met overtollig plastic. Milieutechnisch zou hier kritisch naar gekeken mogen worden. Dan deel ik met plezier een 10 uit bij de volgende bestelling..

Heb 2 keer voor het eerste besteld alles verloopt zoals het hoort perfect.

Super!!

Klantvriendelijk

Geweldige shop

Duidelijk website mooie prijzen en snel geleverd

Goed bedrijf

Geweldig geregeld allemaal. Goede communicatie met bedrijf

Goede ervaring

Levering optijd gehad Een aanrader

Goede sevice

Goede prijzen, snelle verzending. Zeer blij met deze webwinkel

Snelle perfecte levering

Snelle perfecte levering

perfect

nadat de bestelling is gedaan verloopt alles verder professioneel en snel!

Vrijdagmiddag om 9 minuten voor 17u een pomp besteld die ik a la minuten bleek nodig te hebben. Hij kwam zaterdagmiddag binnen en binnen een half u draaide de nieuwe pomp.

De bestelling werd snel geleverd. Helaas was er iets stuk gegaan (waarschijnlijk tijdens het vervoer). De dag erop werd het direct opnieuw verstuurd. Keurig en snel opgelost.

TOP STORE

Snelle levering (België) !

Alles vlot en prima verlopen.

Alles verlopen zoals het hoort.

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!