Snel besteld en geleverd. Top

Snel besteld en geleverd. Top

Goed product en een redelijke prijs

Goede webshop

Snel en correct geleverd

Goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces

Super fijne winkel

Hele fijne winkel, vriendelijk personeel en altijd bereid om te helpen als we vragen hebben! Dikke aanrader en een super aanwinst voor Deurne

Snelle en prettige bestelling

2 verloopstukken besteld, zeer snel geleverd. Kwaliteit is top! Verkopen net wat andere dingen dan bij de gewone bouwmarkt. Zal hier zeker vaker bestellen!

Prima product tegen mooie prijs

En snelle levering

Goede prijs, snelle levering.

Snelle aflevering met ern goede prijs.

Vlekkeloos

Zeer goede ervaring ook al was het in de kerstvakantie.

Snelle en perfecte af levering

Nvt

Product zoals verwacht, ZEER snel en goed geleverd. Gewoon top service

zo besteld en zo binnen gekregen

heb alles netjes binnen gekregen en heb zo weer voorraad voor mijn hondjes, maar zal zeker nog eens bestellen.

onderdeel defect en geen reactie op mail

wij hadden een flexibele verloopstuk van 40x32 besteld. Toen we deze wilde installeren bleek de rubber gescheurd te zijn. We hebben hiervoor gemaild en proberen bellen maar tot heden nog geen reactie mogen ontvangen en dus bij gevolg kunnen we niet verder met onze werken. ondertussen hebben we reactie gehad en krijgen we vervangen. Blijft echter wel raar dat ze hele tijd niet telefonisch bereikbaar waren.

Heel goede prijzen en snelle levering

Geweldig bedrijf

Bestelling geplaatst en binnen drie dagen geleverd top.

Er was vertraging op onze bestelling vanwege de leverancier van het product. Topstore heeft verschillende mogelijkheden geboden waar we gebruik van konden maken. Dat was erg fijn! We hebben gekozen om te wachten en vervolgens is het product op de afgesproken datum geleverd. Top van Topstore!

Door een aanbieding zeer goede prijs en snel geleverd

Door een aanbieding via een koi vereniging een nog betere prijs. Normaal is Topstore al goed met de prijzen van de producten, maar was het nog beter;) Werd snel en correct geleverd.

top geregeld

snel en op tijd geleverd !

Snelle en goede levering

Duidelijke communicatie en snelle en goede levering keer op keer. Super!

Zeer tevreden en netjes verpakt

Top winkel

Super geholpen

Alles goed verlopen

Alles goed en snel verlopen

Snelle correcte levering

Prima snelle levering van de brokken.

Gewoon top

Duidelijke informatie bij de producten en snel geleverd en als het iets langer duurt dan krijg je netjes een mailtje. Je kan hier met een gerust hart bestellen.

Levering

De levertijd van het koi voer was erg vlug. Ook naar België

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!