Topper

Snelle en correcte levering Besteld matriaal topprodukten

Geweldig product

Het voldoet helemaal wat ik hoopte, dat wat was verteld ook waar zou zijn. Nou precies wat de uitleg was en zelfs meer als dat. Top bedrijf, Ferry Jacobs Barsingerhorn.

Naar gebruik van klei en oesterschelpen kraakhelder water gekregen

Snelle levering goede kwaliteit

super

etjes

Komen afspraken niet na!

Had propolisspray besteld pas een week later gekregen. Had ze gebeld waarom het zo lang duurde voordat het geleverd werd, zouden terug bellen maar niks gehoord. Andere dag terug gebeld van hoe of wat en waarom ze niet hadden teruggebeld. Uit leg was ze hadden het druk en de propolisspray was nog niet binnen.

Makkelijk bestellen, netjes afgeleverd.

Bestelling bij Topstore is goed verlopen.

Prettig

Dit was mijn eerste bestelling bij TOPSTORE en ik ben niet teleurgesteld. Besteld proces liep als een trein en ook de aflevering was prima. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo een snelle en professionele aflevering heb gehad. Klasse!

Correct en ook hulpvaardig

Goede service en bij een vraag een snel antwoord g

Uitstekend!

Zeer goede prijzen en serivce.

Erg goed

Ruime sortering, zaterdags besteld en maandag afgeleverd Super goed

Geweldig maakt niet uit wat je koopt allemaal topproducten

Alles snel binnen geweldig

Product zoals voorgesteld en snelle levering

Alles toppy

Snelle verzending

Goede communicatie

Snelle en corrected levering

Overzichtelijke site

Snel en correcte levering

top ervaring

Alles verliep vlot

De levering volgende dag in huis.

Op de site geeft u aan dat het bestelde, voor 22 uur, de volgende dan in huis is. Ik heb nu een aantal keren bij u besteld maar dit nog niet mee mogen maken.

Superproducten voor vijver

Ruime keuze aan topproducten voor vijver

Komen afspraken goed na

Prettig

Latere levering

Helaas was mijn bestelling niet meer op voorraad. Toch na een paar weken binnengekomen. Bedankt topstore voor tussentijds contact Kan altijd gebeuren, topstore thanks voor de levering

Erg goede webwinkel

Tot nu toe verassend goed

Ik had een pomp besteld die is helaas stuk geleverd.., ben de volgende dag gelijk telefonisch geholpen en kreeg een nieuwe pomp.

Bestelling geplaats en snel en goed verpakt geleverd

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!