Bezorging volgens verwachting

Daar waar ik een eerste instantie nog bericht kreeg dat de bezorging 1 tot 2 weken zou duren werd het pakket uiteindelijk na 4 dagen al bezorgd. Dus al met al uiteindelijk toch nog erg tevreden.

Helemaal niks op aan te merken het ging allemaal goed

Makkelijk en snel bereikbaar met vragen/problemen. Alles snel geleverd. 1 stuk was defect maar 2 dagen later al een nieuwe aan de deur geleverd. Top firma! Bedankt

Zo hoort een webshop te zijn!!!

Mooie webshop, snelle verzending en ook nog eens een aardige persoon bij de klantenservice. Super!

Alles zoals beloofd

Prima product

Goede prijs

Goede communicatie, zeer goed verpakt. Super gewoon

Op tijd verwittigd dat het wat langer ging duren. Ik had de keuze maar geen moment spijt dat ik de bestelling liet doorgaan. Supergoed verpakt.

Niet tevreden

Voer voor onze honden besteld en helaas vertraging. Moet nu elders een extra bestelling doen om dit te over bruggen.

Goede, snelle service

Snelle levering. Degelijk verpakt. Dik in orde!

Top, netjes geleverd en afgewerkt

Top, netjes geleverd. Helaas paste 1 artikel niet, dus retour gestuurd en dan netjes verder afgehandeld.

Perfect!

Perfecte levering van gekend goede producten !

Ik gebruik het in de vijver Ik kan geen duur koi eten betalen Daarom koos ik het bij jullie

Gewoonweg goed

De juiste mensen op de juiste plaats.

Top !

Goede ervaring en correcte prijs / kwaliteit

Prima partij! Prima producten. Snelle levering.

Nooit problemen ervaren bij het bestellen. Nooit klachten over de producten. Snelle levering. Prima partij om mee samen te werken.

Vlotte communicatie en aflevering

Prijs + Snelheid

Competitieve prijzen en snelle levering.

Correct en snelle levering

Top service en snelle levering.

Kwartsglas gesloopt met onderhoud, gebeld of die op voorraad was en dat was het geval. Bestelling geplaatst en onwijs snel de bevestiging dat hij verzonden werd ontvangen. Binnen 24u was hij binnen.

Ok

Goed, maar helaas geen reactie op mail

Goed product en super snelle levering.

Prima koi voer en super snelle levering. Dik tevreden.

Bonne comme à chaque fois

Le délai de livraison est toujours très rapide, la qualité des produits au rendez-vous par contre le seul problème est que le service de livraison "POST NL" ne prends jamais la peine de sonner à la porte et dépose les colis n'importe où voir même parfois au mauvais numéro de maison.

Goed product en prima service

Zocht een onderdeel voor waterstofzuiger. Na contact met een medewerker de juiste gevonden. Top!

Alles perfect geregeld, van bestelling tot levering en opvolging

Kan niet beter zijn. Hartelijk dank voor de service.

Goede service en kostprijzen zijn realistisch.

Tijdige levering en goede service. goede berichtgeving.

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!