prima product aan prima prijs

prima product aan prima prijs

Niet correct

Ik bestel speciaal bij jullie omdat jullie de oude rotor van aquaforte afbeelden de 3blads en die is ook duurder dan de nieuwe 5blads Heb ik dan ook geen probleem mee omdat ik die 3blads wil Maar krijg dan uiteindelijk toch een 5blads die ik zowel bij jullie op site als ergens anders goedkoper had kunnen kopen verschil 25€

Makkelijk bestellen snrl en goed geleverd

Uitstekend, netjes verpakt en snelle levering. Top

Prima opgelost

Er was iets fout gegaan bij Post.NL met mijn bestelling, na overleg is het prima opgelost. Mvg, John

Binnen de week geleverd .

Jammer dat er geen kortingen zijn vanaf meerdere grotere aankopen . ( bedrijven)

Goed verpakt en snel geleverd

Snelle en correcte levering ga zo door

Goedeprijs en levering vlgs afspraak

Thank you, good service

Snel geleverd en prima verpakt !

Keurig optijd geleverd!

De hond is er blij mee

Product werkt heel goed; de hond heeft er duidelijk baat bij en het werd razendsnel geleverd.

Top service, vroeger geleverd dan voorzien

Top service, vroeger geleverd dan voorzien

Heel goeie ervaring

Ik ben direct op de hoogte gebracht toen bleek dat mijn bestelde product niet direct voorradig was. Dus ik heb direct mijn bestelling kunnen wijzigen. Prima service! Nu heb ik op tijd mijn bestelling!

Levering

De aflevering duurde nogal lang maandag besteld vrijdag gekregen. Maar voor de rest was alles wel goed verpakt. Top

Tevreden klant

Zeer tevreden.

Besteld en reeds de volgende dag geleverd.Top

super

bestelling en levering liep vlot

Snel en correct

Goed volgens afspraak

Zeker een aan rader vlot geleverd

Kwaliteit en super service.

Bestelde vijverpomp werkte niet bij levering. Teruggestuurd en snel een nieuwe gekregen die het wel deed.

Snelle levering, goede kwaliteit

Motor besteld voor mijn red label trommel. Snel geleverd en top product. Zeer tevreden .

Goed en stevig verpakt,hier is aandacht aan besteed.

Netjes geleverd

Bestelling liep vlot en het zag er netjes uit.

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!