Perfecte afhandeling van de aankoop.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

TOPSTORE = TOP SERVICE

Dag 1 besteld, dag 2 geleverd in Brugge (B)

koivoer

naar tevredenheid geleverd

Prima bedrijf

Scherpe prijzen zonder verzendkosten

Netjes

Op tijd en netjes verzorgd zou zeker aanraden.

Snel geleverd en goede site. Bestel zeker vaker hier

Goede ervaring

Geleverd wat ik besteld had aan zeer democratische prijzen, levering nam een paar dagen in beslag wat totaal geen probleem was

Prima product,

Voldoet prima, snel verzonden en de volgende dag gekregen. Zeker een aanrader

Prima en snelle levering

Precies volgens afspraak geleverd.

Perfecte levering en goede producten

Ik had een vijverpomp met accessoires besteld en het was prima op tijd ondanks dat het leek later leverbaar te zijn. Heel tevreden met de aquaforte 30000 pomp!

Snelle reactie en top service

Na een snel beantwoorde vraag mijn product besteld. deze was netjes binnen de gestelde termijn geleverd.

Snelle levering en deskundig advies

Snelle levering en deskundig advies

perfect

Zeer fijne ervaring; van plaatsen bestelling, snelle levering maar ook goede en snelle retourafhandeling.

Zeer snelle levering en scherpe prijs.

Vrijdagavond 20:00u besteld en de volgende dag in huis en ook nog scherp geprijsd. Top

Topprijs op topsite

valt tegen

Een bestelling gedaan, niet alles was op voorraad zou een tot vijf dagen duren . oké dan een bericht dat het mondstuk pas over 14 dagen te leveren is . We kunnen wel de rest opsturen, en dan later het mondstuk maar dan komen er wel extra verzendkosten bij. Wat een vreemde manier en klant onvriendelijk. dit was mijn laatste bestelling bij Topstore.

Snelle, correcte levering.

´s Middags besteld, ´s anderendaags geleverd.

Snel besteld snel geleverd

Hetgeen ik besteld had was met ca twee werkdagen in huis; de slogan voor 22h besteld de volgende dsg in huis klopt derhalve niet Oh ja , het product was gewoon op voorraad

snel geleverde bestelling tevreden

Vakkundig bedrijf.

Mijn eerste bestelling ging eenvoudig en is keurig afgehandeld. Duidelijke website. Betalingskeuze! Concurrerende prijs.

Snel gekregen wat ik had besteld!

Helemaal goed!

zeer snelle levering

een dag na bestelling geleverd. TOP !!

Snel

Alleen jammer dat postal er meer als 3 dagen over deed om te leveren iedere dag kreeg ik een mail we hebben het Bezorg moment helaas niet gehaald

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!