Geleverd als beloofd

Komen na wat op de website vermeld word. Kan Topstore aanbevelen.

Na bestelling snel geleverd

Laattijdig

Volgens de site, vandaag besteld voor 22u morgen in huis, ik heb 5 dagen moeten wachten.

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding ook tijdens het seizoen en niet om overschot uit de voorraad te verkopen.

Vandag besteld, morgen geleverd

Snelle en correcte levering

Snel en goed geleverd

Montage skimmer,daar had ik wat meer uitleg over willen hebben.

Top leverancier!

Duidelijke communicatie, je weet waar je bestelling is, snelle levering en fijn dat ik niet vooraf moet betalen. Wanneer mijn bestelling binnenkomt, de volgende dag ontving ik de factuur en deze gelijk betaald. De bestelling was zoals afgesproken! En niet te vergeten…. De prijzen zijn goed

Correct en snel.

Heel correct en snel geleverd.

Topservice door Topstore !

Zeer snelle levering.

Goed product en snelle levering.

Kan niet beter. Top.

Prima service en snel geleverd

Snel geleverd en goed verpakt.

The place to be.

Correcte en snelle afhandeling van bestelling.

Zeer goed product

Zeer goed product

Dank je wel voor het product dan ik ont ving Super en het werkt echt De producten dat we vroeger kochten Werkten niet er te duur Dank je wel

Top service!

Heel snelle levering, netjes ingepakt en op de correcte plaats gezet!

Pas ontdekt

En nu 2 keer besteld, goede prijzen. En de artikelen die we gebruiken. Snel word het verzonden. Tip : vloeibaar plak de dop vast met tape.

Grandioos

Waanzinnige snelle service einde dag besteld volgende dag in huis dit is ontzettend fijn online winkelen Top en complimenten.

top

Prima vlotte bestelling.

Netjes en snel geleverd!

Vrijwel altijd alles op voorraad en tegen goede concurrerende prijzen!

Alles volgens kwaliteit, gemaakte afspraken en levering. Groet Andy

Supersnelle levering

Supersnelle levering van top producten

perfekte afhandeling

zeer goed geholpen en een perfecte afhandeling

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!