Goede prijs en levering van product.

Alles snel en netjes geleverd tegen een goede prijs!

Ruim assortiment en snelle levering!

Het assortiment is ruim en de producten werden snel geleverd! Zeer blij mee en van goede kwaliteit!

Werkt perfect en eenvoudig in gebruik.

In aanschaf eerst duurder, bij volgend gebruik is het al goedkoper. De bacteriën doen hun werk. Ben heel blij met mijn Bacterial Activator.

Topservice !

Mijn bestevan koi-voeder werd in minder dan 20u geleverd.

Goede en snelle levering

top

Snelle levering keurig verpakt

Super snel bezorgd en een uitstekende vijverfilter

Duidelijk

Uitstekend geholpen.

Bestelling makkelijk gedaan, personeel behulpzaam. Top

Prima ervaring

Makkelijk te bestellen, vlot geleverd

Geweldige vijverpomp geleverd

Nieuwe vijverpomp besteld en na 1 dag al geleverd. Pomp functioneert perfect en voldoet aan de beschrijving: eindelijk een heldere vijver

Perfect, precies wat je mag verwachten van een webshop!

Perfect, precies wat je mag verwachten van een webshop

Goed geregeld

Gelijk aktie als je een bestelling plaats super top

Fijne winkel

Echt top geregeld allemaal

Alles was echt goed geregeld ik was zelf te vroeg en alles werd gelijk voor me geregeld en gepakt helemaal top en me vijver was binne 3 dagen weer echt helemaal helder

Leuke actie

Breed assortiment

Perfecte service

Eerste bestelling. Zeer vlug en kordaat geleverd. En met het bestelde product.. Zeer goede resultaten. Heel tevreden.

Een beetje dubbel

Geachte Ik heb voor het eerst iets besteld bij jullie en het werkt niet! Graag zou ik weten wanneer ik daar een antwoord mag vsn verwachten? Heb een video filmpjes opgestuurd naar jullie zoals gevraagd Mvg Bisschop Paul

Verkeerd product

Doordat er bij de productspecificaties geen afmetingen werden vermeld bestelde ik het verkeerde product.

Vriendelijkheid aan de telefoon

Na verscheidene keren achter elkaar gebeld te hebben bleef men geduldig en behulpzaam aan de telefoon.

snel geleverd

Marks Koivoer besteld ivm een aanbieding en binnen 3 dagen thuis geleverd. Goed en veilig verpakt.

Goede ervaringen

Bestelling netjes en snel geleverd.

Vlot verlopen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Met zeer tevreden met koi winkel en uitgevoerde werkzaamheden aan mijn koi vijver- installatie

Heldere Webshop - snelle levering

In de afgelopen 2 weken tweemaal een bestelling geplaatst, en keurig geleverd volgens belofte de volgende dag. Eenmaal telefonisch contact gezocht - professioneel en kundig te woord gestaan - goed advies.

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!