Geweldig van het telefonisch gesprek tot en met de aflevering

Goed gecommuniceerd mbt de stand van de bestelling en bijzonder vlot ontvangen.

Alles prima vlot geregeld.

Verkeerde info op de site en ook via de telefoon

Heb er probites wintervoer gekocht 6 mm zinkend volgens de site, toen ik het voer binnen kreeg bleek het 3 mm te zijn, ik heb toen even gebeld en mij werd toen verteld dat wintervoer altijd 3 mm is oké dat kan. Ik heb er vervolgens de probites herfst en voorjaar voer besteld ook 6 mm eerst nog even gebeld of dit dan echt 6 mm is en ja hoor dit is de medium van probites 6 mm, niet dus weer 3 mm heb het maar opgegeven ik maak het op maar ga daar zeker geen voer meer bestellen

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Zo mooi en echt lijkend

Een prachtige breathingredpanda besteld.Voelt als echt en geeft mij rust,voelt warm aan,en de silicone onderdelen voelen aan als echt nageltjes,neusje en kussentjes.Zo cute....

Heel goed en snel

Snelle levering top

Zoals de klant het wil

Geweldige service en snelle leverinr

Mooie producten tegen betaalbare prijzen!

Livraison rapide, et conforme au site. Très content.

Livraison rapide, et conforme au site. Très content.

Goed geholpen

Goed geholpen met de juiste uitleg

Spullen besteld en snel gekregen.

Netjes en correct

Ik kreeg voor de levering netjes aangegeven dat het iets langer zou duren, hierna kreeg ik alles precies zoals besteld geleverd.

Producten geleverd zoals beloofd, goed ingepakt en op afgesproken tijd ontvangen!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Mijn bestelling werd vlug en korrect verlopen

Goed voor elkaar

Een te vreden klant

Overzichtelijke site

Snellen levering zonder verzendkosten

Topstore doet de naam eer aan!

Prima verlopen. Van bestelling tot levering. Bedankt!

Snelle bezorging in degelijke verpakking

Prima shop, overzichtelijk en prijs kwaliteit prina!

Perfect!

Snelle levering en goed verpakt. De kranen werken perfect!

Jammer dat niet duidelijk was, dat het gewenste afleveradres door de PTT kan worden veranderd

Redelijk geprijsd en vlot geleverd. Helaas bleek dat de PTT het pak niet leverde op het aangegeven adres, maar bij hun dichtstbijzijnde agentschap. Voor mijn was het een hele opgave om het 20 kg wegende pak, per fiets anderhalve kilometer te moeten vervoeren. Ik ben de 80 jasar al gepasseerd.

Toppie

Snel, vlot, goede prijs kwaliteit

Alles is verlopen volgens plan, een topproduct aan voordelige prijs ige

Levering volgens afspraak Topproduct aan voordelige prijs

Gede en snelle service

Product op tijd en netjes ontvangen

Snelle levering en goedkoopst

Acana kattenvoer besteld en zeer snel geleverd. Tevens het goedkoopste adres wat ik kon vinden in Nederland.

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!