Gewoon lekker snel

Als ik iets bestel en er wordt over getwijfeld wordt er gelijk contact opgenomen met me met de vraag of het wel klopt. En ze komen met goede adviezen

Uitstekende service

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Goede. Levering

Prima en snel geleverd

Super service en ook nog de goedkoopste inclusief verzendkosten

Heel goed!

Goede shop en een goede pomp

Snelle en goede levering, product is goed

Prima ervaring

Zeer tevreden en snelle levering

Duidelijke website en snel geleverd

REDLABEL automatisch bijvulsysteem

Topprodukt dat doet wat het moet doen,bijvullen tot waterniveau de twee voelers raakt en automatisch stopt dmv magneetventiel

Opzich dik tevreden alleen jullie site staat voor 20/22 uur besteld volgende dag in huis daar ontbreekt de werkdagen had hem op zondag besteld kwam dinsdag binnen. Verder prima service en levering Heb een aqauforte 30.000 vario s zonder controller besteld mis alleen de beschrijving van de pomp zat er niet bij. En moest de kop waar de 2" aansluitingen opzitten demonteren is gelukt maar miste de handleiding ervoor wel. Vandaar ook de 8 Verder top store bestel er vaker vriendelijke mensen.

Snel binnen en fatsoenlijk verpakt. Eerst keer besteld en ging goed.

Movicon

Product besteld dag erop in huis. Prima

Probleem met levering van post.nl is onmiddellijk door Topstore in orde gebracht. Topstore is Top service.

Super makkelijke webshop en erg voordelig

Zeer tevreden onder andere de snelle levering,super service en voordelig en kom hier graag weer terug.

Snelle levering voor een goede prijs

Aanschaf kadobon prima, verzendkosten vreemd

Ik heb een kadobon aangeschaft voor 100 euro. Dat ging als een zonnetje. Ik ontving de code voor deze bon snel in mijn mailbox. Echter mijn broer wilde een kadobon van 20 euro kopen en werd in het afrekenproces geconfronteerd met verzendkosten van 6,95. Hij koos dus voor handje contantje ipv een bon.

Service en prijs waren top

Snel, duidelijk, correct en goede prijs

Fantastische service

Zeer kwalitatieve produkten met perfecte uitleg. Supersnel en prima geleverd. Dag na bestelling was het produkt al in huis.

Heel tevreden

Correcte en snelle afhandeling

Super goed

Hele snelle levering

Niet eerlijk.

Op de site was een aanbieding van een vijverfilter met pomp . Deze werd netjes en snel afgeleverd. Bij het uitpakken zat de pomp er niet bij. Gebeld met het bedrijf. Na overleg bleek dit een fout te zijn op de website. Verder werd er niets mee gedaan. (Geen pomp).

Snelle sevice

Snelle bezorging

Snelle bezorging, En de spullen die we hebben gekocht zijn van kwaliteit. Zeer tevreden!

Alles top

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!