Een beetje dubbel

Geachte Ik heb voor het eerst iets besteld bij jullie en het werkt niet! Graag zou ik weten wanneer ik daar een antwoord mag vsn verwachten? Heb een video filmpjes opgestuurd naar jullie zoals gevraagd Mvg Bisschop Paul

Verkeerd product

Doordat er bij de productspecificaties geen afmetingen werden vermeld bestelde ik het verkeerde product.

Vriendelijkheid aan de telefoon

Na verscheidene keren achter elkaar gebeld te hebben bleef men geduldig en behulpzaam aan de telefoon.

snel geleverd

Marks Koivoer besteld ivm een aanbieding en binnen 3 dagen thuis geleverd. Goed en veilig verpakt.

Goede ervaringen

Bestelling netjes en snel geleverd.

Vlot verlopen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Met zeer tevreden met koi winkel en uitgevoerde werkzaamheden aan mijn koi vijver- installatie

Heldere Webshop - snelle levering

In de afgelopen 2 weken tweemaal een bestelling geplaatst, en keurig geleverd volgens belofte de volgende dag. Eenmaal telefonisch contact gezocht - professioneel en kundig te woord gestaan - goed advies.

Snel en correct website overzichtelijk. Verpakking uitstekend

Alles loopt zoals verwacht

snel en goed geleverd.

zie boven

Topr

Zeer snel geleverd.

Snel besteld en ontvangen. Product gekozen omdat het zgn heel sterk en onverwoestbaar zou zijn voor onze pup. Na ontvangst was het na twee dagen helemaal kapot, duur hondenbedje zo.

Snelle levering, product precies als omschrijving Gewoon top.

Super snelle l evering

Topproducten

Snelle service en topproducten voor vijver ed.

Werkt prima

Waterkwaliteit op pijl te houden

Bezorging volgens verwachting

Daar waar ik een eerste instantie nog bericht kreeg dat de bezorging 1 tot 2 weken zou duren werd het pakket uiteindelijk na 4 dagen al bezorgd. Dus al met al uiteindelijk toch nog erg tevreden.

Helemaal niks op aan te merken het ging allemaal goed

Makkelijk en snel bereikbaar met vragen/problemen. Alles snel geleverd. 1 stuk was defect maar 2 dagen later al een nieuwe aan de deur geleverd. Top firma! Bedankt

Zo hoort een webshop te zijn!!!

Mooie webshop, snelle verzending en ook nog eens een aardige persoon bij de klantenservice. Super!

Alles zoals beloofd

Prima product

Goede prijs

Goede communicatie, zeer goed verpakt. Super gewoon

Op tijd verwittigd dat het wat langer ging duren. Ik had de keuze maar geen moment spijt dat ik de bestelling liet doorgaan. Supergoed verpakt.

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!