Probleem met levering van post.nl is onmiddellijk door Topstore in orde gebracht. Topstore is Top service.

Super makkelijke webshop en erg voordelig

Zeer tevreden onder andere de snelle levering,super service en voordelig en kom hier graag weer terug.

Snelle levering voor een goede prijs

Aanschaf kadobon prima, verzendkosten vreemd

Ik heb een kadobon aangeschaft voor 100 euro. Dat ging als een zonnetje. Ik ontving de code voor deze bon snel in mijn mailbox. Echter mijn broer wilde een kadobon van 20 euro kopen en werd in het afrekenproces geconfronteerd met verzendkosten van 6,95. Hij koos dus voor handje contantje ipv een bon.

Service en prijs waren top

Snel, duidelijk, correct en goede prijs

Fantastische service

Zeer kwalitatieve produkten met perfecte uitleg. Supersnel en prima geleverd. Dag na bestelling was het produkt al in huis.

Heel tevreden

Correcte en snelle afhandeling

Super goed

Hele snelle levering

Niet eerlijk.

Op de site was een aanbieding van een vijverfilter met pomp . Deze werd netjes en snel afgeleverd. Bij het uitpakken zat de pomp er niet bij. Gebeld met het bedrijf. Na overleg bleek dit een fout te zijn op de website. Verder werd er niets mee gedaan. (Geen pomp).

Snelle sevice

Snelle bezorging

Snelle bezorging, En de spullen die we hebben gekocht zijn van kwaliteit. Zeer tevreden!

Alles top

Alles prima : )

Netjes en snel ontvangen

Ze konden niet gelijk leveren maar stuurde een mailtje erover, dat ze het een maandag binnenkregen had het gelijk dinsdag in huis

Snel en goed geleverd

Bijna geleverd voordat het besteld was ;-)

Even wat probleempjes gehad met de betaling die niet lukte en waarvan ik toch een bevestiging kreeg. Na de "echte" betaling verliep alles super vlot. De dag na bestelling werd het product reeds geleverd en kon ik starten met de verzorging van onze vijver.

Super snelle levering

Super snel geleverd

Correcte afspraken en snelle levering, enkel even iets misgelopen met de aflevering.

Zeer snelle levering, goede prijs

In de namiddag besteld, volgende dag geleverd

niet de omschreven verpakking.

De afbeelding van het product stemt niet overeen met de levering. Het emmertje is veel handiger in het gebruik. MVG Joël

Super snel geleverd

Zeer tevreden. Zal zeker hier meer bestellen

TOPservice

We hebben twee jaar geleden een volledig nieuw trommel-filtersysteem gekocht bij Topstore. Dit verliep toen al vlekkeloos en supercorrect. Na de heropstart dit jaar deed de ene pomp het niet meer. Mailtje gestuurd, pomp verstuurd en volledig onder garantie een nieuwe ontvangen op een week tijd! Dat noemen wij TOPservice.

Altijd snelle service en nooit geen nawerk

ik was bekend met het artikel, dus heb ik een nieuwe besteld

Alles vlot verlopen en binnen het opgesteld termijn geleverd

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne

Over TOPSTORE

Wij zijn TOPSTORE (bekend van TOP Koistore), voor mensen met passie. Je kunt bij ons terecht voor alles betreft koi en vijver, hengelsport en huisdier. Kijk op www.topstore.nl voor meer informatie over onze nieuwe naam!