Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super professioneel

Ruime keuzen, duidelijke website, top kwaliteit, goed overleg, altijd bereikbaar per mail en telefoon, keurig ingepakt en bezorgd en gemonteerd.

• Klantenservice

Al diverse malen besteld en altijd mooie producten met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Vorige week is de 3e bestelling geleverd. Bedrijf regeert snel en vriendelijk en een klein foutje wordt direct opgepakt en opgelost. Wij zijn zeer tevreden.

Top altijd goed

Zeer tevreden, leveringen zijn correct en zeer goede after sales.

Uiterst behulpzaam

De deur zag er piekfijn uit maar was te klein. Het was mijn fout. De meneer aan de lijn dacht echt met je mee en heeft zelf een andere deur gebracht, die ik voor een zacht prijsje kon overnemen uit de voorraad. Een wereldse deur...

Geweldig bedrijf

Heb me eerst via de site van Partumonline verdiept in de prijzen van 2 nieuwe buitendeuren incl. kozijnen en die zien er gunstig uit. Mijn vrouw vindt het geen prettig idee om een bestelling te doen voor deuren en kozijnen waarvan ze het materiaal niet gezien heeft. Gebeld met Freerk Kingma en de situatie uitgelegd. Hij nodigde ons in de middag uit om langs te komen in Schagen om wat voorbeelden van kozijn profielen te tonen en ons te adviseren. We hebben goede uitleg gekregen en Freerk Kingma heeft de bestelling voor ons in het systeem gezet. De montage wordt uitbesteed en Luuk Mettes is langs geweest om in te meten. Voor de bestelling de deur uit ging kreeg ik per mail nog het verzoek om het uitgezochte deurpaneel van de voordeur nog even te controleren. Na de bestelling kreeg ik regelmatig updates van de status van de order. Voor levering kregen we de montagedatum door. Na 12 weken was het zover en werd de levering ingepland en de deuren met kozijnen netjes verpakt bij ons afgeleverd. De nieuwe kozijnen en deuren zijn door Luuk Mettes professioneel gemonteerd. Na een aantal weken kraakte de voordeur bij het open doen. Luuk gebeld en na een aantal dagen kwam hij nog even langs om de deur te stellen. Wij zijn uiterst tevreden met de deuren en Partumonline.

• Klantenservice

Vanaf het eerste contact tot einde positief.

Ik was altijd een tegen het woord kunststofkozijnen, maar vanaf het eerste gesprek met dhr. Kingma ging ik overstag. En wat zijn wij blij dat wij toch gekozen hebben voor kunststofkozijn, een woord schitterend.

Snelle levertijd

Perfect gemonteerd ik ben super tevreden

Prima ervaring

Prima kozijn,heel goed geplaatst,erg duidelijkheid in het gehele proces van bestellen tot levering. Tijdens het produceren van het kozijn zeer regelmatig een mail met de updates.

Geweldige service en installatie

Wat een geweldig bedrijf. Bestelling wordt goed nagekeken en bij onzekerheid checken ze even of dit is wat je wil. Als iets niet mogelijk is dan zoeken ze een alternatief en levering en installatie verliep vlekkeloos.

• Klantenservice

Zet er goed uit, zeer tevreden

Goed contact met de klantenservice, Mooie kozijnen en juiste informatie. Zeer tevreden.

perfect

gemakkelijke te bestellen, inmeten staat duidelijk op de website beschreven en handleidingen zijn te downloaden via de website. tevens worden deze je ook al.vua mail toegestuurd. je word goed op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling. als het materiaal geleverd word belt de chauffeur een half uur van te voren op. Duidelijke communicatie

• Klantenservice

Prima gecommuniceerd en op de afgesproken tijd geleverd

Alles prima afgeleverd met eigen transport en ook prima kwaliteit en prijs

• Klantenservice

Super blij met het kozijn en nu de rest besteld.

Goede klantenservice, en snel handelen. Geen lange wachttijd op de kozijnen en het ziet er goed uit! Op naar de andere kozijnen.

Goede service, fijne producten

Altijd behulpzaam, fijne producten groot aanbod. Ook maatwerk geen enkel probleem.

• Klantenservice

Goed contact en alles volgens afspraak

Goed en duidelijk contact en leveringen volgens afspraak. Goede kwaliteit en mooie uitstraling

Goeie service!

Fijn bedrijf dat goed mee denkt en serieus met de klant omgaat. Het kozijn werd iets later geleverd dan vooraf bedacht, maar ze nemen netjes contact op, en lossen het op!

• Klantenservice

Prettig en altijd goed zaken doen

Zeer goede service en correcte leveringen. Voor vragen altijd goed bereikbaar.

Prettig, gemakkelijk.

December 2023 kozijn besteld. Voor eind maart 2024 waren deze geplaatst. Alles snel en keurig gegaan. Naar Schagen gereden om een keuze te maken. Wij werden daar op een prettige en deskundige manier geholpen. Er werd ons niet een duurder product aangeprezen dan wat wij wilden. Alle merken werden uitgelicht op een zelfde wijze.

• Klantenservice

Super kwaliteit en service!

Wij hebben een 6m brede vouwwand en nieuwe kozijnen met HR+++ glas besteld voor het hele huis. Vooraf een aantal keer contact gehad waarbij we erg goed geholpen zijn door de medewerkers van Partum. Het leveren van de producten verliep ook zeer prettig. Van te voren krijg je te horen waneer ze komen en de spullen zijn netjes met een kraan op de oprit gezet waar ze zo min mogelijk in de weg stonden. Tijdens het plaatsen van de vouwwand en kozijnen hadden we nog enkele vragen en ook hier werden we meteen kundig te woord gestaan door Freerk waarna we door konden met het plaatsen. De kozijnen zelf zijn van het merk Deceuninck Elegant en zien er erg strak uit en voelen zeer degelijk aan.

• Klantenservice

Alles netjes en op tijd geleverd. De prijs is ook heel goed Goede communicatie, en als je contact opneemt wordt je super geholpen. Dus een aanrader

Geweldig geholpen en resultaat

Geweldige combinatie van zelf bestellen alsof je een lampje koopt in een webshop en toch de ondersteuning krijgen die je fijn vindt als je 'wat grotere bedragen' uitgeeft.

• Klantenservice

Zeer goede kozijnen en netjes geleverd

Prima ziet er mooi uit

Ik vind de kozijnen mooi en goed uitzien maar er is 1 ding aan het kozijn met 2 x2 openslaande deuren en dat deze niet geleverd zijn met gelijksluitende cilinders

De Lus 15

1742 PH Schagen