Jammer dat ik dacht dat een vensterbank zou afgewerkt worden maar dat was een meer prijs en ik dacht dat boven mijn voordeur ook gedaan zou, had er volgens mij wel voor besteld

• Klantenservice

goede communicatie tussen leverancier/montage en de klant.

De volgende vraag over de kwaliteit is na 2 maanden moeilijk te beantwoorden. Het ziet er goed uit en ik hoop dat dat na jaren nog steeds is.

• Klantenservice

Een prima werkend bedrijf waar ik zeker de komende jaren mee verder ga

Zie mijn eerste zin

• Klantenservice

Goede afspraken en chauffeur die zeer hulpzaam is om de boel op de plek te krijgen. Verder goede kozijnen voor redelijke prijs. Nogmaals bedankt.

• Klantenservice

Top kozijnen, uitstekende service, met veel kennis in huis

Ben uitstekend geholpen door Freerk. Eerst gaan kijken omdat ik alle kozijnen wil vervangen voor het gehele huis. Goed advies mooie kozijnen. Aanrader. Mvg Gerry

• Klantenservice

Top product wat makkelijk zelf te plaatsen is (met wat uitleg)

Mooi product een harmonica vouw deur 4 segmenten totaal. Zelf geplaatst dat ging zeer snel. Alleen daarna het glas wel 2x moeten bij stellen/afhangen ivm doorhangen van de pui. Er staat nog 1 punt open dat is bij de loopdeur Ik hoop dat partumonline daar nog met de juiste oplossing komt. Heb wel 2 stuks extra magneten gehad om op de loopdeur ook 1 te monteren.

• Klantenservice

hoge kwaliteit voor een heel goede prijs

Wij hebben twee grote kozijnen/ balkondeuren besteld. Wij waren goed informeert en op de hoogde gehouden tijdens de leveringsproces. Het was precies geleverd wat wij wilden. Wij hebben de montage zelf gedaan en ook dat was geen probleem. Het is een heel hoge kwaliteit geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Erg tevreden

Met alles. Het duurde wel een paar maanden maar dat was geen probleem. Genomen het Deceuninck Elegant ThermoFibra verdiept profiel (zie foto). Het ziet erg goed uit.

• Klantenservice

Mooie kozijnen en netjes geplaatst

Van intake tot aftersales een fijne ervaring en oplevering gehad

Gewoon perfect

Makkelijk te bestellen duidelijke uitleg op de site en zeer goede communicatie. En de levering op locatie kan gewoon niet beter Echte mee denkers.

• Klantenservice

Top kozijnen tegen een goede prijs

Goeie leverancier netjes geleverd

kwaliteit

Kozijnen zijn prachtig, kwaliteit is naar tevredenheid, ook van klant. Administratieve duidelijkheid (via website bestelprocedure) en afwikkeling (o.a. foutieve kortingen) maakten het proces voor ons als bedrijf onoverzichtelijk en nam veel tijd in beslag. Na telefonisch contact is de zaak goed bekeken. Er is daarna geen contact meer geweest. De oplossing van een kortingsbon m.b.t. de te weinig berekende korting is niet overlegd en voelt dwingend aan. Het op de hoogte gehouden worden van aangepaste levertijden is fijn, dit gebeurde meerdere keren.

Matig

Er was al heel veel geneuzel over de prijs. Vervolgens betaald voor een luxe afwerking maar dat was verre van het geval. Wat korting gekregen. Eind resultaat is matig. Alles heel slecht gekit, sommige delen helemaal niet. Zijkantjes van de vensterbanken liggen er al af.

• Klantenservice

Alles is volgens afspraak verlopen.

• Klantenservice

Persoonlijk en goed geholpen, afspraken nagekomen

Hele ruime keuze in merken en opties en hier ook goed advies in gekregen. Per mail en telefoon goed geholpen. Zeer vriendelijke chauffeur die de kozijnen kwam brengen. Tip: telefonische bereikbaarheid kan soms beter en reactietijd per mail. Maar zodra je iemand spreekt wordt je goed geholpen.

• Klantenservice

Duidelijke montage handleiding. Aardige bezorger.

Het verliep allemaal prima en de harmonica pui was naar wens en van goede kwaliteit. Het zou fijn zijn als de levertijd wat sneller kan maar dat wisten we wel van te voren.

• Kwaliteit van producten N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Van bestelling tot levering was alles zonder problemen verlopen.

Geweldige service

Mijn ervaring was heel goed, goede prijs voor een goed product

Heel goed.

Ze doen wat ze zeggen

• Klantenservice

Wat een geweldige harmonicadeuren en service

Ik heb online diverse leveranciers bezocht en offertes opgevraagd, maar Partumonline sprong eruit omdat ze echt wel aanzienlijk goedkoper waren. Vaak geldt: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat het ook. Na online onderzoek te hebben gedaan en telefonisch contact te hebben gehad heb ik het besluit genomen om hier mijn harmonicadeuren te bestellen. We hadden voor bijna 9 meter breedte deuren nodig, dus dat is best spannend als je zelf de maten op moet meten. Na een aantal keer telefonisch contact te hebben gehad en doorgenomen waar we met de bouw van het huisje rekening mee moesten houden heb ik de deuren besteld. Ze hebben goed geholpen met de maten enz. Toen de deuren werden geleverd, netjes volgens afspraak, werd het echt spannend. Het plaatsen het kozijn en de deuren. Maar met wat telefonisch contact als we iets niet zeker wisten, ging alles van een leien dakje. Echt super blij met de deuren en raadt iedereen Partumonline aan.

• Klantenservice

Onze balkondeur is perfect.

Onze balkondeur is een geweldige met perfectie gemaakte deur die naar onze tuin gaat.

Prima gedaan

Zeer ruime keuze, je kan zelf het merk en type kozijnen kiezen naar jouw wensen en portemonnee. Goed geplaatst en gemonteerd. Geen meetfouten en op tijd geleverd.

Uitstekende service

Wij hebben 2 grote kozijnen en een voordeur besteld bij Partum. Hebben voor aluminium gekozen ivm de kwaliteit van de kozijnen. Wij hadden al eerder openslaande tuindeuren van Partum en waren daar al zeer tevreden over. Vooral het meedenken vinden wij een grote plus. Instalatie werd gedaan door dezelfde persoon due ook onze tuindeuren heft geplaatst. Daar hadden we ook specifiek om gevraagd ivm met de geleverde kwaliteit. Al met al zeer tevreden.

• Klantenservice

Goed bedrijf met directe benadering

Erg prettig ervaren hoe men reageert op vragen

Tevreden

Totale verloop van bestelling tot plaatsing volgens afspraak verlopen

De Lus 15

1742 PH Schagen