Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de hoge kwaliteit en de afwerking van de kozijnen. Leveringen verlopen meestal op tijd en het contact is duidelijk en behulpzaam. Prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak positief genoemd, en de service is over het algemeen betrouwbaar en vriendelijk. De algehele ervaring is positief en consistent.
gemakkelijk te bestellen met een duidelijke uitleg voor de meet instructie. montage en onderhoud handleiding zijn gemakkelijk te vinden op de website. duidelijke communicatie van de status en levering
21 June 2026
Thessa
Swolgen
Heel goede uitleg, alle tijd, voor mij als klant en vriendelijk. Aluminium kozijn is prima. Goede prijs, Een goed bedrijf om bij Partumonline kozijnen te bestellen. Zeer tevreden.
21 June 2026
Henk
Heerenveen
Voor de derde keer besteld, weer super geleverd en mooie kozijnen en horren.
17 June 2026
Ivo
Breskens
Maatvoering perfect en bijbehorende materialen compleet en goed. Houden zo toppers
Beveelt niet aan
27 May 2026
henk
WERGEA
Vanaf het moment van bestellen, telefonisch goed geholpen en nog advies gekregen over verdeling van een groot raam in drie vlakken. Aflevering op tijd en netjes bezorgd door eigen chauffeur. Zelf gemonteerd, en duidelijke instructies waren toegevoegd. Kozijnen en sluitwerk is echt top!
26 May 2026
Johan
Steenwijk
Alles via Partum geregeld, fijn contact met de gestuurde aannemer die de schuifpui er in heeft gezet wat je alleen maar kan aanschouwen als puur vakmanschap. De kwaliteit van de pui ook 10 punten, mooi afgewerkt en makkelijk schoon te houden. Heeft al (helaas) een vorse stoot gehad maar daar zie je amper wat van door het gebruikte materiaal en de lak die gebruikt is. Al om al, zeker een aanrader, prijs kwaliteit zeer goed en je word vrijwel compleet ont zorgt op de betaling na (;
23 May 2026
Niels
Drachten
Ze hebben een goede klantenservice, zijn graag bereid en bereikbaar om mee te denken en op te lossen. productie gaat snel en levering gaat heel strak. Duidelijke leveringsinstructies en leveringsvoorwaarden en natuurlijk moet je wel zelf je afspraken en betalingen (tijdig) nakomen. De kozijnen voor ramen en deuren zijn stevig en exact op maat, sluiten goed en laten zich goed plaatsen.
21 May 2026
andré (Zicht Bouwadvies)
Schoondijke
Gemakkelijk bestellen, duidelijke site. Goede communicatie over levertermijn. Chauffeur heeft het kozijn zo dicht mogelijk bij de stelplaats gezet waarna plaatsing (zelf) gebeurde. Erg tevreden mee.
21 May 2026
Christian
Philippine
heel prettig ervaring goede comunicatie als er iets afwijkend is of vragen zijn. Jammer alleen dat julie niet tefefonische bereikbaar zijn tot 21 uur. Wacht alleen nu nog op de schuifpui heb deze begin maart besteld je kan op de foto nog een leeg gat zie.
19 May 2026
leopold sophia
munstergeleen
Zelf gemonteerd. Echter vind ik dat er één detail niet klopt. De onderdorpel heeft een extra aluminium koker die er volgens jullie erop moest blijven. Helaas heb ik mijn eigen hoog technisch inzicht in de wind geslagen. Gevolg een slechte afdichting op de dorpels. De kokers van het deurposten waren te lang. Ik had ze gewoon moeten inkorten. Wel inmiddels een oplossing gevonden. Dit heeft veel ergernis opgeleverd. Maar eind goed al goed
28 April 2026
Paul
Egmond aan Zee
Eenvoudig online bestellen, bij vragen reageert klantenservice snel en goed. Levering prima en gaat er iets mis dan wordt het meteen en zonder gedoe opgelost. En ook goede ervaring met de montage service Top bedrijf !!
13 March 2026
Peter
Wilnis
Een super bedrijf. Alle raamkozijnen met horren en een mooie voordeur bij dit bedrijf besteld.
13 March 2026
Priscilla
Bruchterveld
Bij 1 kozijn 1 x Ontwatering gat liep niet goed door waardoor het water in de sponning naar binnen liep. De rubber tochtflap in de sponning zitten niet dicht nog verlijmd. Dan heeft die flap ook geen functie.
29 January 2026
Mark
Bolsward
Netjes contact over de levering en advies over het te bestellen kozijn. Later nog een keer gebeld over het wijzigen van de positie van het kiepraam, dit was geen probleem. Ook netjes op de hoogte gehouden over de levering.
20 January 2026
Harmen
Twente
Samengevat: prima ervaring. Ik heb verschillende kozijnen bij partumonline besteld met een deceuninck elegant thermofibra profiel. Kozijnen zijn prima en het proces mbt bestellen ging ook prima. Absoluut pluspunt: Als je iets anders wilt dan dat standaard staat aangegeven op de site, (bijv. zwarte afstandhouders in glas of een lang rubber aan onderkant van het kozijn) dan kun je dit even navragen bij partumonline en je hebt vrijwel direct antwoord of dit mogelijk is. Als het mogelijk is, dan wordt het netjes doorgevoerd in de productie. Een paar punten waar je op zou kunnen letten als je deceuninck profielen bestelt: -De V-perfect verbinding is niet zo "perfect" als dat ik bij een andere fabrikant van kozijnen met deceuninck profielen heb aangetroffen. De las is nog steeds wel mooier dan een standaard las, dus ik zou de V-perfect verbinding wel aanraden. -Er worden meer afwateringsgaten gebruikt dan dat ik bij 2 andere fabrikanten van kozijnen met deceuninck profielen heb gezien. Met name de gaatjes aan de onderkant van de bovenste stijl zijn wel zonde en is iets dat ik niet zie bij andere fabrikanten. De technische afwegingen hierachter ken ik niet, dus een echt oordeel kan ik niet vellen. Ik moet zeggen dat ik erg kritisch ben, dus bovenstaande 2 punten zal de gemiddelde persoon niet opvallen. Al met al ben ik zeer tevreden en is het wat mij betreft een aanrader!
31 December 2025
Ben
Roelofarendsveen
Goede kozijnenboer die er ook staat, als het produkt wat scheelt en wordt het opgelost.
28 December 2025
Ali
Hem
Weer een prima goed afgewerkt ,zeer netjes gemaakt en goed geplaatst. Heel fijn was ook het meedenken in de voorbereidings fase met de kleurkeuzes die anders was als de eerder geplaatste kozijnen. door Parumonline..
22 December 2025
Dirk