Mooie Deceuninck kozijnen

Duidelijk bestelproces en goede kwaliteit kozijnen. Levering was wat vertraagd, maar prima communicatie hierover. Chauffeur zeer vriendelijk en zet de kozijnen met precisie neer. Voor herhaling vatbaar, 2e bestelling is inmiddels ook al geplaatst.

Goede kunstof kozijnen

3 kunstof kozijnen besteld. Netjes geleverd door partumoline. Ze hebben ook de aanvraag voor het inmeten en zetten goed geregeld. Extra vragen over kozijnen werden netjes beantwoord door partumonline.

• Klantenservice

Duidelijke info bestellen, goede kwaliteit

Duidelijke info bij bestellen, netjes afgeleverd

• Klantenservice N.v.t.

Top bedrijf met een top service.

Onze ervaring met Partumonline is echt top. Kozijnen en een mooie voordeur besteld. Vriendelijke mensen en reageren zeer snel.

Super blij mee !

Bestelde kozijnen zien er top uit en zorgvuldig afgeleverd wij hebben ze zelf geplaatst en het ziet er top uit super blij mee !

• Klantenservice

Alles in goede staat afgeleverd

Kozijn kon ik goed plaatsen en functioneert prima.

Top bedrijf

Aardige mensen mooi product En snelle levering

Mooi kozijn,

Ziet er goed uit, netjes afgewerkt

• Klantenservice N.v.t.

Vriendelijk behulpzaam en maatwerk top!

Alles klopte tot op de milimeter. Levering en kwaliteit tip top!

• Klantenservice

Uitstekend product en service!

Na de harmonicadeur bij mijn buurman te hebben gezien deze zelf ook gekocht en gemonteerd. Zeer tevreden mee.

Top product met Top service

Wij hebben in mei j.l. onze online bestelde aluminium vouwwand (3 deurs met loopdeur) ontvangen en zelf geïnstalleerd. Allereerst heel tevreden over de website, de online filmpjes, het contact via de app, maar ook de continue bereidheid en service om vragen telefonisch of per email te beantwoorden over levertijd of betaling e.d. je wordt continue op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. We hebben onze vouwwand zonder te kijken in de winkel, zonder inmeetservice en zonder montage afgenomen voor een mooie scherpe prijs! Heel spannend allemaal! Met hulp van de aannemer en de zeer, zeer uitgebreide handleiding is de vouwwand perfect geïnstalleerd! Inmiddels genieten we al enkele maanden intens van de vouwwand, het is 100% het geld waard. De kleur van de vouwwand, de materialen en diens kwaliteit zijn perfect en 100% het geld waard. Ik zou iedereen aanraden om hier een aluminium vouwwand aan te schaffen! Wij zijn zeer tevreden.

prima geholpen !

fijn om naast digitale bestelling ook persoonlijk tel. contact en advies te krijgen. Levering en afwerking ziet er prima uit

goed en volgens afspraak

uitstekend

Prima kozijnen

Prima bedrijf alles correct afgeleverd

Een tevreden klant.

De levertijd was helaas door omstandigheden langer dan verwacht. Medewerkers van Partumonline, zowel middels telefonisch alsook de bezorger waren zeer vriendelijk. We waren enigszins huiverig voor het plaatsen van een kunststof raam, gezien ons meer dan 100 jaar oude huis (dat zeer weinig respect lijkt te willen ophebben met waterpassen). Maar het raam moest geplaatst worden in een zijkamertje met toegang tot een kattenren. Het raam, de zogenaamde houtnerf en de kleuren stellen niet teleur. Het ziet er leuk uit, zit keurig in de oude opening, sluit en opent zeer makkelijk, ik ben dik tevreden.

• Klantenservice

Hij is nog niet geïnstalleerd

Waar kan ik een handleiding vinden

zeer tevreden klant

zeer goede kwaliteit

Mooie kunststof kozijnen

Lange levertijd, maar een goed product

Had niet beter gekund !

Heb mijn huis geheel laten voorzien van kunststof ramen en deuren (triple glas) door partumonline. Heb gekozen voor aluplast . Top materiaal en top service. Ze denken mee ,zijn goed bereikbaar, goede duidelijke website en geen bijkomende kosten. P.S normaal reageer ik niet op het maken van een review. Maar ik vond alles echt ok bij Partumonline, vandaar !

• Klantenservice

Fijne website en top service

Alle kozijnen voor onze woning zelf besteld en geplaatst. Prima prijs en kwaliteit, en de vragen worden direct beantwoord. Een aanrader!!

• Klantenservice

Helemaal top! Super vriendelijk en behulpzaam.

Helemaal top! Super vriendelijk en behulpzaam.

• Klantenservice

Gewoon goed. Kunststof kozijnen besteld. Duidelijke communicatie. Zeer netjes afgeleverd en prima product!!!!!!

Prijs kwaliteit product super

Alles zoals afgesproken, goed bij huis afgeleverd, is een aanrader

• Klantenservice N.v.t.

Onze ervaringen met partumonline is uitstekend. Goede levering en zeer klantvriendelijk.

PRIMA

Alles is gedaan zoals afgesproken en voor een zeer redelijke prijs.

De Lus 15

1742 PH Schagen