Kozijnen zijn nu goed

Veel problemen gehad met niet juiste kleur Lang moeten wachten op vervanging Lange levertijden Maar altijd snel en goed geholpen zowel via de telefoon als toen ze het glas kwamen vervangen

• Klantenservice

Top service en perfecte (technische) support

Lang gezocht naar een kwalitatief goed aluminium kozijn met de juiste prijs. Door de combinatie van kwaliteit, service en prijs heb ik hier besteld. Vakmensen waarbij service nog belangrijk is :)

• Klantenservice

Super fijne service en goede kwaliteit

We zijn ontzettend blij met de harmonica deur die bij ons geplaatst is. De kwaliteit is super en de service die geleverd is hebben wij als heel fijn ervaren. Iemand die kennis heeft van zaken, weet wat hij doet en goed uitlegt waarom hij iets doet. Zeker een aanrader!

Goede kozijnen & goede service

Na zelf de gevel verwijderd te hebben en een nieuwe opgebouwd te hebben, was het tijd om te zoeken naar kozijnen. Na het vinden van Partumonline.nl was vooral de 10% aanbetaling iets wat ons over haalde om contact op te nemen. Freerk beantwoordde uitgebreid onze vragen en dacht zelfs mee over mijn constructie en gaf goed advies. Hij nam zelfs tijd en moeite om een constructie schets op te zetten, en onderbouwde dit telefonisch! Een service die hij helemaal niet verplicht was. Vond het een aangename samenwerking! Achter af was er een kleine miscalculatie maar dit werd goed opgelost. Met het plaatsten van kozijnen had ik geen ervaring dus hebben wij gekozen voor de montage service via Partum. Het bedrijf dat ons namens Partum hielp wist precies wat ze deden en gaven net zoals Freerk goed advies. De kozijnen zijn in korte tijd uitstekend geplaatst! Deze review is een beetje laat, eind 2020 zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Wij wilden graag een foto plaatsen met gevelbekleding. Onze keuze op gevelbekleding liet op zich wachten. Uiteindelijk gekozen voor Siberisch lariks. Nu na bijna 2 jaar zijn wij nog steeds heel content met de kozijnen, wij hadden gekozen voor kozijnen van het merk Deceuninck met een witte buitenkant en een antraciete binnenkant met triple HR+++ glas Beter laat dan nooit.

• Klantenservice

Bedrijf met vakkennis en prettige werknemers!

Bij ons is gisteren de schuifpui geleverd en door goed overleg met collega is de schuifpui meteen naar twee hoog op balkon gezet. Complimenten voor het bedrijf door niet impulsief "nee kan niet" te geven. Weloverwogen met klant en bezorger Peter de keuze gemaakt. Zorgvuldigheid van Peter heeft ons veel tijd en geld bespaard. Er is een mooi product geleverd. Super bedankt Peter en Partumon.

Mooie harmonicapui geleverd

Service en contact een jaar na plaatsen nog geweldig!!

• Klantenservice

duidelijke website, en wat ze beloven komen ze na. goede service. Zeer goede prijs kwaliteit verhoud

duidelijke eerlijke en handige informatie op de website. Intuïtieve website en altijd snel antwoord als ik vragen had. Prima service en wat ze beloven zijn ze nagekomen.

• Klantenservice

prima kozijn , nette levertijd . goed afgeleverd , chauffeur die alles in het werk stelt om het kozijn zo dicht mogelijk op het werk te plaatsen .

• Klantenservice

Goede communicatie en komt afspraken na

Goede communicatie. Komt afspraken na en weet waar hij over praat.

perfecte service

Na plaatsing bleek dat er 3 ramen niet voldeden, binnen 2 weken heeft Partum ze alle 3 vervangen.

Afspraken nagekomen

Goed product en redelijk snel geleverd

Goede service en Kwaliteit

Zeer goed geholpen door klanten service tijdens het bestel proces. De Voordeur en zijlicht werd geplaatst door monteur die deze zeer netjes en goed heeft geplaatst. al met al was alles top.

Super, top kozijnen

Goede levering en vakkundig gelost. Super mooie kozijnen en voldoen aan de verwachtingen . Makkelijk te bestellen via de site. Goede uitleg waar je op moet letten ,voordat je besteld.

Fantastische pui

Oerdegelijk en strak design. Wil je je tuin bij je huis betrekken? Kies dan voor een harmonica pui van partumonline!

• Klantenservice

Alles online besteld, maar als ze denken dat het niet klopt nemen ze contact met je op. Dan nemen ze samen even alles door. Service is top! Doen wat ze beloven. Goed in prijs. Kwaliteit perfect

Het waren mooie kozijnen

Goed en snel geleverd Netjes op de oprid gezet Makelijk zelf te plaatsen

Jammer

Via deze weg wil ik mededelen dat ten alle tijden de oplossingsgerichtheid van dhr. F.Kingma ons zeer positief heeft verrast. Reageert snel en is altijd bereid geweest om oplossingen aan te bieden. Helaas doet Partumonline zaken met een uitvoerende partij waar wij enorm veel last van gehad hebben. Tot juridische stappen aan toe. Als dhr. F.Kingma wil dat zijn product goed wordt geplaatst zou ik willen adviseren om toch verder te kijken dan die ene partij waar hij zaken mee doet voor het plaatsen van kozijnen in Zuid-Holland. Het product is conform hetgeen hij aanbied op zijn site. Mooi en degelijk product. Door de tekortkoming van de uitvoerende partij en het juridische verhaal (minimaal 1 jaar gaande) kan ik maar een 6 toekennen.

Uitstekende klantenservice

Ik had een foutje gemaakt met het kozijn en Partumonline heeft zijn uiterste best gedaan met het zoeken van een oplossing. Ik ben erg tevreden over het kozijn en de service! Als ik weer een kozijn nodig heb dan zal ik hier zeker weer bestellen! Nu de wanden stuccen en de rest van de keuken nog afmaken.

Top product

Partumonline.nl is door de heer Yilmaz aanbevolen. - De producten van Partumonline.nl zijn mooi en zeer scherp geprijsd. - Service gericht en kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kozijnen, die inmiddels ook door de heer Yilmaz is geplaatst en netjes afgewerkt.

Probleem netjes opgelost

Begin maart kozijn besteld, zou 4 april geleverd worden. Uiteraard toen al rekening gehouden met iets uitloop, het is immers druk. Vrij snel volgde een (automatische?) email dat het kozijn was besteld, maar dat de levertijd inderdaad iets uit zou lopen, week 14. Week 14 kwam... en ging. Ik kreeg geen updates meer, geen reactie op mail en kreeg ze telefonisch niet te pakken, dus ik klom in de pen om er hier wat over te schrijven. Gelukkig werd er toen toch gereageerd - ze belden me persoonlijk op met een verontschuldiging voor de late reactie en we hebben vrij snel een afspraak gemaakt voor de levering. Die levering heeft zojuist naar tevredenheid plaatsgevonden, met een kleine attentie voor het ongemak. Ik heb geen verstand van kozijnen maar het ziet er netjes en solide uit. Op basis van deze (uiteindelijke) ervaring zou ik er wel weer klant zijn mocht ik nog een kozijn nodig hebben.

• Kwaliteit van producten N.v.t.
  • Klantenservice

Fijn geholpen en value for money!

Fijn geholpen door het bedrijf en met een adviesgesprek per telefoon ivm de lock down was het toch spannend om 2 harmonicadeuren van 4m te bestellen. Nu trotse eigenaar van 2 prachtige deuren. Wel is de monteur 3 keer langs gekomen (direct na bellen en zonder wachttijd) om een kleinigheid te repareren. Dit kan echter gebeuren en als je het goed oplost is het leed snel verdwenen.

• Klantenservice

Ze doen wat ze beloven. Goede communicatie en planning

Website is overzichtelijk en voorzien van goed bruikbare content. Ook de whatsapp tool en verdere communicatie (email en telefonisch) verliep prima. Alles werd volgens planning op tijd geleverd en geplaatst. Al met al een zeer prettige ervaring om zaken mee te doen en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ook de plaatsing die in samenwerking met "Uw Rechterhand" verzorgd werd was goed gecoördineerd en volgens offerte kundig uitgevoerd en ook weer allemaal binnen de juiste planning. Bedankt Freerd en Ed.

• Klantenservice

Zowel ordering en aanpassing daarna prima verlopen. Het plaatsen is vakkundig uitgevoerd. Dus gewoon TOP! Ik beveel Partumonline van harte aan!

Fantastisch team en product

Zowel door leverancier als aannemer zeer professioneel geholpen. Naar volle tevredenheid.

Conform afspraak, prima kwaliteit

Van begin tot eind prima. De pui is keurig over het huis gedraaid, netjes op aanwijzing neergezet. Bij het zelf plaatsen was een telefoontje voldoende om duidelijkheid te krijgen over de montagehandleiding (die niet briljant is).

De Lus 15

1742 PH Schagen