Netjes afgeleverd

Even nog gebeld voor de bijzondere wensen die ik wilde.

plezierig en correct

Goed matriaal en een zeer correcte afhandeling. Aanrader

• Klantenservice

Goede kwaliteit met scherpe prijzen

3 kozijnen en een deur voor de schuur, netjes geleverd en prima zelf te installeren. De klantenservice was zeer behulpzaam met vragen over maatvoering en bezorging.

• Klantenservice

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

kozijn met openslaande tuinderijen, netjes geleverd en altijd behulpzaam met vragen en uitleg over hoe zelf te monteren.

perfecte afhandelibg

uitstekend kozijn geleverd en uitmuntende montage door RCA Timmerwerken Zeer tevreden

Super !!

Rond 18 Aug een kozijn besteld en vandaag 12 Sept geleverd. Voor levering netjes een mail gekregen met dag van levering en daarna nog telefonisch contact over dag van levering. Dag van levering een telefoontje/berichtje dat de wagen in aantocht is. Kozijn is netjes in de voortuin gezet. Hele klantvriendelijke mensen. Het volgende kozijn gaat zeker hier vandaan komen...

• Klantenservice

Goed geholpen en scherpe prijzen!

Ik heb bij Partumonline.nl vier raamkozijnen en een voordeur met zijlichten besteld. Alles prima en netjes binnen de aangegeven week geleverd. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden via de mail over de status van de bestelling(wat erg fijn is). Door de hulp van de klantenservice en de aanwijzingen op de website, zijn de kozijnen prima zelf te monteren als je een beetje handig bent. Kortom, prima kozijnen tegen een scherpe prijs! Ps. Vandaag weer een nieuwe bestelling bij jullie gedaan!

• Klantenservice

Fantastische materialen,en service top!!!

Dit bedrijf heb ik gevonden via google.Je kan alles bestellen op de website,en als je er niet uitkomt zijn deze mensen via de telefoon om je bij te staan,zodat je alles goed kan berekenen welke maten je nodig heb. Top Zaak!!!

• Klantenservice

Een goede service, duidelijke uitleg, goed meedenken, top geregeld allemaal!!!

Online op zoek gegaan naar kunststof kozijnen, zo kwamen wij bij Partumonline uit, gebeld en Freerk gaf alle info waar we vragen over hadden, de spullen opgehaald, en gemonteerd. Perfect allemaal, ook bij vragen goed bereikbaar. Ondertussen de overige kozijnen voor het huis zojuist ook besteld, een mooie scherpe offerte en er is wederom goed meegedacht met onze wensen. Als de schuur verbouwd gaat worden komen we zeker weer bij jullie terug.

Vriendelijk en komen afspraken na ook al moeten ze extra rijden supper

Vriendelijk en komen afspraken na ook al moeten ze extra rijden supper

Helemaal top

Goede info en geheel op maat gemaakt

Goede kwaliteit

Snelle levering en Een goede kwaliteit

• Klantenservice

Prima communicatie en nakomen van de afspraken.

Mooie schuifpui en deskundig gemonteerd.

• Klantenservice

Kwaliteit, service én betaalbaar!

Na een online zoektocht naar betaalbare kunstof kozijnen kwam ik uit bij Partum Online. Het contact was direct goed, er werd vlot op mijn vragen gereageerd, ik kreeg foto's opgestuurd en naar aanleiding daarvan kwam Freerk van Partum Online met een montage installateur thuis om de juiste maten op te nemen. Ook nam hij wat profielen mee en mooie (veelzijdig) kleurstalen. Al gauw volgde een mooie offerte met zeer aantrekkelijke prijzen. In overleg besloten wij dat alles mocht worden geïnstalleerd, uiteraard voor een meerprijs. Gisterenavond is alles afgerond door de hardwerkende maar zeer kundige installateur Ed van Renovatiegroep Uw Rechterhand. Wij hebben nu een prachtige nieuwe voordeur, mooi keukenraam én een degelijke maar schitterende schuifpui. Alles zit er mooi en strak in en onze achtertuin lijkt door de schuifpui nog mooier. Het enige nadeel? Nu wil ik de kozijnen op mijn bovenverdieping óók laten vervangen...

• Klantenservice

Het eindresultaat is boven verwachting.

De materialen zijn degelijk en van hoge kwaliteit. De aluminium kozijnen zijn op maat geleverd zodanig dat het precies deze pui opvult. Ze kunnen ieder formaat en kleur leveren. Deze pui is in een antraciet kleur uitgevoerd. Het glas is licht getint en heeft een geweldige afdichting. Ik ben met deze aankoop ruim binnen mijn budget gebleven!

Uitstekend bedrijf

Mooie website met duidelijke voorbeelden en goede calculatie van prijsopgaves. Goede en eerlijke informatie, komen afspraken prima na. Een echte aanrader voor wie kwalitatief en betaalbare kunststof kozijnen ramen en deuren wil hebben. Kan tevens geplaatst worden, in overleg.

• Klantenservice

echt top verzorgd van begin tot eind.

Zeer goede uitleg voordat ik een raam bestelde, inclusief wat ik nodig had aan materiaal en hoe dit te gebruiken en bevestigen. Ook na mijn bestelling werd ik uitgebreid geholpen zonder het gevoel te hebben dat ik "vervelend"was. Ik kan niet anders zeggen dan echt een top service.

• Klantenservice

Volledig en vakkundig verzorgd en keurig afgehandeld

Wij hadden de wens voor een specifiek type deurpaneel. Dit type deurpaneel werd nog niet gevoerd door Partumonline.nl , maar na het uitspreken van onze wens is hier meteen op gehandeld! Het resultaat is dat wij een kozijn en deurpaneel hebben die volledig naar onze wens is en vakkundig is gemonteerd. Klasse!

• Klantenservice

Ik ben zeer tevreden over de kozijnen

Ik heb goede ervaringen met ' Partumonline' In ben zeer goed begeleid in het proces. Er werd goed meegedacht. Voordelen: 1 aanspreekpunt betaalbaar goede service transparant goede communicatie Nadelen? Het is een jong bedrijf, in het begin was ik kritisch of het een betrouwbaar bedrijf is. Dat vertrouwen had ik gewonnen door een klant te spreken waarbij de kozijnen al waren geleverd en geplaatst. Dat was voor mij het doorslaggevende moment om zaken te doen met Partumonline.

TOP persoonlijke aandacht!!

Ik was in het begin een beetje huiverig omdat het allemaal online gaat. Maar toen ik eenmaal in contact kwam ben ik heel goed geholpen en geadviseerd. Ook de nazorg is fantastisch en ze houden contact met je tot je 100% tevreden bent. Kwaliteit van de materialen is ook prima. Wij hebben openslaande deuren en kozijnen besteld, allemaal gewoon helemaal goed!

Goede kwaliteit voor weinig

Na een goed telefonisch overleg het juiste kozijn besteld. Aangezien het bestelde kozijn niet meer geleverd kon worden met een rooster boven het raam, werd het na overleg geleverd met een rooster in het raam (duurdere variant). Dit was prettig. Later nog telefonisch contact gehad over de afmetingen: of we wel rekening hadden gehouden met 1cm extra speling. Dit was niet het geval, daarom nog een cm er bij op laten tellen. Achteraf was dit 1cm te veel en moeten de naden (zie foto) nog afgekit worden. Dit was een tegenvaller.

• Klantenservice

Degelijk, goed afgewerkt raam, goede service en communicatie!

Een aanrader voor de particulier, voordelig en goede kwaliteit, duidelijke website!

• Klantenservice

Ik had een prijsopgave gekregen om mijn dakkapel te vernieuwen a €4000,- Ik vond dit nogal aan de dure kant en ben toen eens gaan kijken naar renoveren, renovatie kosten € 2000,- Dit klonk al wat beter, vervolgens kwam ik op jullie site en ik heb vervolgens met 1 van jullie medewerkers gesproken. Hij heeft mij uitgelegd dat het vervangen van het bestaande kozijn en vervolgens een nieuw kunststof kozijn te monteren, best zelf gedaan kan worden. Vervolgens heb ik een kunststof kozijn besteld met 2 vaste ramen en in het midden een kiepkantelraam a € 377,- Vorige week heb ik samen met een vriend dit kunststof kozijn gemonteerd. Wij begonnen om 8 uur en om 12 uur waren wij klaar ! Parumonline heeft mij zeer goed geadviseerd en ook over het geleverde kozijn ben ik dik tevreden !!!

De Lus 15

1742 PH Schagen