Vlotte levering goedverpakt.

Snel en correct geleverd

Netjes ingepakt en snelle bezorging

Snelle bezorging en goed verpakt! Heldere communicatie.

Pakket tevreden, levering ontevreden

De levering van het pakket werd een week na bestelling gedaan, ik had netjes bericht gekregen van HUMK dat het pakket wat later geleverd zou worden. Maar het pakket werd 6 dagen na bestelling aan mijn buurvrouw overhandigt omdat ik niet thuis was, ik had bericht gekregen van GLS dat ik binnenkort kon zien wanneer het geleverd zou worden, ik heb alle dagen gekeken maar nee hoor nog niet verzonden stond in de mail tot de buurvrouw het pakket woensdag kwam brengen, zonder dat ik een mail of een briefje in de deur had gekregen dat het geleverd was. Het pakket zag er zeer goed uit en het artikel was keurig netjes ingepakt, dus alle lof voor HUMK, maar voor GLS......nee

Zeer tevreden!

Via telefoon wat vragen over product gesteld, zeer vriendelijk te woord gestaan en uitleg gekregen. Daarna product snel geleverd en zeer tevreden, dus al met al prima service.

Prima, goed geregeld

Goede contact, goede qualiteit, snel geregeld. Ben echt blij

Mooie stalen herenarmband besteld, die een maat te klein bleek. Zonder probleem omgeruild voor de goede maat. Vriendelijk contact gehad en super geholpen.

Een snelle , nette levering.

Prima en snelle service.

Netjes met een snelle verzending

Makkelijke app Armband is voor nu van mooie kwaliteit ziet er netjes uit ook de gravures. Snelle verzending.

Bracelet helemaal.volgens mijn wensen gemaakt en erg blij mee!

Bracelet helemaal.volgens mijn wensen gemaakt en erg blij mee!

Goede service en mooi product!

Telefonisch goed geholpen bij een vraag die ik had. Mooi product en snelle levering!

Prachtig kwalitatieve sieraden met uitstekende service

Zeer fijne en plezierige ervaring met 'Humk', uitstekende service ook na aanschaf. Kortom een atelier die achter zijn producten staat en betrokken is naar de klant!

Kei leuk persoonlijk cadeau

Uitzoeken, aanpassen, betalen en verzenden ging goed. Ik had alcohol vrije gin gekocht in een mooie fles met een persoonlijke boodschap. De jarige is er blij mee, dus geslaagd!

Snelle levering en perfecte kwaliteit!

Uitstekende ervaring

Artikel is overeenkomstig de foto en omschrijving, goede informatie over verzending en snel geleverd.

Bedankt

Goede en snelle service. Armband met vingerafdruk laten graveren. Bijzonder en heel mooi cadeau.

snel en goed

Op mijn verzoek aangepaste armband met niet-magnetische sluiting geleverd, mooi gedaan. Fijn dat het zo flexibel kon en dat standaard producten kunnen worden aangepast

Prachtige gepersonaliseerde armband

Heel snel geleverd en mooi gemaakt. Ook heel snel een reactie ontvangen op mijn vraag via de email. Top!

Erg goede service!

Het bestelde artikel voldeed aan de verwachtingen. Maar de service was nog beter, want ivm de feestdagen liep er vertraging op bij die koerier. Jullie klantenservice heeft zijn best gedaan om hier achteraan te gaan en mij over de status te informeren!

Fantastisch!

Voor ik de bestelling online wou plaatsen heb ik eerst telefonisch contact gezocht met Humk. Ik had nog enkele vragen ivm de bedrukking en had een specifiek symbool dat ik op de armband wou. Na een heel vriendelijk gesprek te hebben gehad met de nodige info wou ik de bestelling online plaatsen. Zodra ik het formulier invulde kon ik het adres niet ingeven voor verzending. Maar dit was geen enkel probleem voor Humk. Zij konden mij gelukkig verderhelpen via mail. Zo gezegd zo gedaan en de bestelling via mail doorgestuurd. Vol spanning zitten wachten op de armband die ik besteld had voor mij man en eens aangekomen kon ik niet wachten tot de feestdagen om deze af te geven :) Hij had hem dus al vroeger gekregen dan eigenlijk voorzien. Bleek dat de armband toch ietwat te groot was. Hierop heb ik terug contact gehad met Humk en terugsturen en verkleinen, geen enkel probleem! Vandaag hebben we de armband terug aangekregen en met een grote glimlach op mijn gezicht heb ik deze aan mijn man overhandigd. Hij is PRACTIG! Perfect hoe ik hem wou en hij past als gegoten! Zeker aan te raden om hier een mooie armband te bestellen! Hele mooie ontwerpen, heel goede kwaliteit!

Mooie sieraden, snelle levering

Ik heb hier een hele mooie armband gekocht voor mijn neefje. Met een prachtige gravering. Werd snel geleverd, goede kwaliteit

Top service, mooie kwaliteit

Snel en correct

Mooie producten. Goed bevestigd, snel geleverd

Precies zoals de foto’s

Het zag er precies zo uit als op de foto’s Snelle levering Heel tevreden

Super service

1 van de 2 bestelde armbanden kwam in de verkeerde kleur. 1 mailtje was genoeg; werd direkt geregeld en binnen enkele dagen had ik een nieuw exemplaar in de juiste kleur in huis. De armband in de andere kleur mocht ik houden. Super!

Over Humk

Cadeaus voor echte mannen! HUMK staat voor Handgemaakte Unieke Mannen Kado’s. HUMK biedt jou én de man die geen enkel idee voor een leuk cadeau heeft altijd één of meer passende antwoorden op de vraag: “wat wil je graag als cadeau ontvangen?”. Bij HUMK kun je terecht voor cadeaus waar de man echt wat aan heeft.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.