trage levering, goed product

Er word beloofd binnen 2 a 3 dagen te leveren, dit is niet gehaald. paketjes die bol.com komen vallen idd binnen 2 dagen binnen. Dat ter kritiek. Wat het product betreft, was een 20 liter barrel is uniek wat mij betreft, helaas had ik de tekst niet goed gelezen: de 20 liter wordt geleverd zonder drank, stond goed op de site maar de 10 liter wel, dus als goede hollander ga je er van uit dat er ook bij de 20 liter drank bij zit. Ik heb zelf een goede fles gin gekocht voor mijn jarige.

Super mooie skyline, netjes stevig verpakt en eenvoudig op te hangen. En een snelle levering.

mooi product

snelle levering van een zeer mooie armband,ben zeer tevreden.

Precies zo uitgevoerd als is bedoeld!

Kleur valt iets donkerder uit als op de foto. Maar zit heerlijk en is een mooi sieraad om met trots te dragen!

Mooi product & snelle levering

Mijn ervaring was zeer goed. Het product is snel geleverd, zat goed ingepakt en de skyline van ‘s-Hertogenbosch is een ontzettend leuk en origineel cadeau voor mijn schoonbroertje! :)

Betrouwbare webshop en levert netjes snel en optijd. Goede prijs kwaliteit.

Super mooi en na een belletje dezelfde dag nog verzonden zodat ik hem super snel in huis had. Echt een aanrader voor een uniek origineel kado

Prima kwaliteit ,alles volgens afspraak.

Uitstekend !

Top ervarkngy

Na een beschadigd product te hebben ontvangen snel een reactie van ze gekregen en hebben ze een nieuwe opgestuurd! Top service

Goede service en kwalitatief sterke producten

De service is ontzettend goed! Ondanks een foutje bij mijn bestelling, werd dit gelijk geregeld en kreeg ik een nieuw, dus tweede product opgestuurd binnen no time.

Tegenvallee

Voor de prijs vind beetje jammer. Is vrij prijzig omdat er er paar plankjes in gezet zijn die niet eens netjes zijn afgewerkt. Ook het "ophang systeem" is heel simpel. Er worden 2 gaten in geboord en krijg 2 spijkers erbij. Dit zou je zelf kunnen maken voor nog geen €50,-. Zeer jammer . Maar idee is leuk levering was wel snel en netjes.

top service

ik kan alleen maar zeggen dat alles naar wens en spoedig is verlopen. van begin tot het eind goed product. ook via de telefoon prima geholpen. dus zeker een 10 waard.

Leuk cadeau met goede service

We hadden een beerbarrel besteld en deze is persoonlijk en erg snel geleverd.

Goeie service

Fijn gelijk na een mail binnen kort termijn antwoord.

Geweldig!

Ik ben zeer verrast over het product! De skyline, vind ikzelf, erg mooi!

Super tevreden over de bestelling Den Haag skyline!

Ik had een vraag gesteld aan de klantenservice mbt de duur van de levering van de skyline (omdat het een cadeau is). Zeer snel een reactie ontvangen en prettige communicatie. De skyline is snel bezorgd en was netjes verpakt. Het (noten)hout is mooi afgewerkt en je ziet dat het kwaliteit is waar je voor betaald. Nu nog snel ophangen:)

Vond snel geleverd alleen totaal plaatje viel tegen

Mdf zwart maar het is gewoon grijs en niet mooi zwart geschilderd

Ben super tevreden over de snelle afhandeling. En de klantvriendelijkheid

Ik had een memo bij de bestelling gedaan. Of ik het voor donderdag in huis kon hebben. Kreeg een berichtje dat ze het die dag al klaar hebben gemaakt en ook verzonden. Had het gewoon de volgende dag in huis. En had ook gevraagd of ze een ❤ ipv een & konden doen. En dat hebben ze super gedaan. Petje af..ik ben super tevreden.

Snelle levering en zeer goed ingepakt

Ben zeer tevreden!

Mooi product en snelle levering

Mooi gegraveerd product, heel snel geleverd

Zeer mooie armband en mooie inscriptie. Vlot en correct geleverd en fijn dat je per mail op de hoogte wordt gehouden.

een absolute must, een toppertje!

Een toffe site om te bezoeken als je een origineel kado wilt voor een man. Was heel toevallig op de site Humk terecht gekomen. Had hele leuke items gevonden en besteld. Zeer snelle levering! 1 item was niet toegekomen. Ik werd gebeld om te horen of ik het item al ontvangen had, niet dus. De man was zeer vriendelijk en heeft dit op een zeer professionele manier opgelost. Heb ondertussen het verloren item ontvangen met nog extra's erbij. Waarvoor mijn dank! Ben super tevreden!

Prima kwaliteit en snelle levering.

Gepersonaliseerde armband is mooi en werd snel geleverd. Zeer tevreden.

Tegenvallende foto van de Kuip

De tekening van de Kuip viel ons helaas tegen. De ontvanger (22 jarige fan van Feyenoord) haalde er zelfs de Kuip niet uit. Het is dat het in geschreven letters eronder stond... Dure tekening voor hetgeen we ervoor kregen ...

Gewoon top

Het Tasveld 10

3342GT Hendrik-ido-ambacht

Over Humk

Cadeaus voor echte mannen! HUMK staat voor Handgemaakte Unieke Mannen Kado’s. HUMK biedt jou én de man die geen enkel idee voor een leuk cadeau heeft altijd één of meer passende antwoorden op de vraag: “wat wil je graag als cadeau ontvangen?”. Bij HUMK kun je terecht voor cadeaus waar de man echt wat aan heeft.