Attent en vriendelijk

Mijn ‘kleur’ was niet aanwezig en het is vanzelfsprekend voor hen dat ze dit regelen en naar je huis sturen. Inclusief persoonlijk kaartje en presentje. Aangenaam verrast!

Vriendelijkheid. Vertrouwen

Ik kan niet wachten om weer een paar schoenen te kopen. Maar dan toch even sparen. Ze zijn gelukkig erg goed van kwaliteit.

Pakketje kwam maar niet aan en is uiteindelijk retour winkel gegaan. De post kon het servicepunt niet vinden. Ik kreeg direct een telefoontje toen het pakket weer in Groningen was en het is direct weer opgestuurd. De volgende dag had ik het.

Afspraak is afspraak. Top!

Beloven wat ze schrijven op de site.

perfect opgelost

snelle reactie in het oplossen waar de schoenen zijn gebleven

In 1 woord prima!

Heel snel ontvangen en de schoenen waren leuk ingepakt. Zat een leuk zelfgeschreven briefje bij. Kortom alles top geregeld!

Perfect geregeld! Houden je goed op de hoogte met voortgang van bestelling

Voor het eerst bij jullie als klant.kom graag nog eens persoonlijk in de winkel.

snelle levering van prachtige schoenen

snelle levering met persoonlijke tint. mooi verpakt, met geschreven kaart, maakt het pakket een cadeautje . en prachtige schoenen van het merk Think!

Direct werd er contact opgenomen over de levertijd en nogmaals toen het pakket verstuurd werd. Ook de prijs in concurrenend

Erg tevreden

Ik had al eerder besteld en was erg blij. Nu weer besteld heerlijke Glerup pantoffels.

Keurig netjes geholpen

Het pakket was keurig verzorgd en goed aangekomen Helaas wat altijd kan gebeuren immers we zijn mensen Kreeg ik een schoen maat 9 en maat 10 Gelijk gebeld en in no time had ik een mail voor een gratis retour zending Ook dit keurig verzorgd Met meermaals excuus

Perfect! Wat een goede service en persoonlijke touch geven jullie aan webshoppakketjes!

De wolky's die ik bestelde ,waren niet meer in de winkel, de volgende dag werd ik netjes gebeld, dat het een weekje langer ging duren met veel excuses(super netjes!) ,om ze toch te regelen...en inderdaad, werd er goed aan de belofte gehouden! Erg tevreden! Mijn volgende wolky's bestel ik weer bij jullie!! Groetjes Marianne

Zeer verzorgd

Er was veel aandacht aan het pakketje besteed, het zag er gewoon leuk uit en er zat onder meer een vriendelijke kaartje met advies bij de schoenen. Top !

Prima product

Snelle levering van een prima product

Superfijne afhandeling!

Vlotte afhandeling, prima communicatie en door het persoonlijk geschreven kaartje en extra feestelijks op de verpakking was het een waar genoegen om het pakket in ontvangst te nemen. Dank hiervoor. Echt topservice!

5 Sterren Service

Prachtige comfortabele schoenen Prettig contact Ultra snelle levering Niet standaard verpakt maar met uiterste zorg kwam er een vrolijk verpakt pakket het lijkt wel een kadootje Ga zo door ! SUPER

Service met persoonlijke touch

Wat een cadeautje om van jullie een pakket te ontvangen. Mooi ingepakt, met persoonlijk, handgeschreven kaartje. Heel bijzonder in deze tijd. Werd op tijd bezorgd. Helaas waren de sandalen te groot en heb ik ze moeten retourneren. Maar de service is top!

Uitstekend!

Snelle levering. Mooi ingepakt!

Topservice

Ik kocht een paar sandalen die elders afgeleverd waren, dezelfde dag nog opgelost. Helaas waren ze net iets te krap. Ik koos ervoor om de schoenen te ruilen. Het advies was te wachten met het opsturen van het 1e paar sandalen want ze zou bij het te ruilen paar een retourbon meesturen zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Dat noem ik topservice.

Snelle levering, met persoonlijke touch

Mooie prijs voor goede schoenen. Snelle bezorging.

1, dag ba nijn bestelling de schoenen al binnen Netjes verpakt Hellemaal top en zeker een volgende bestelling waard

Mooi pakket, met vogeltje, lief. De schoenen zijn netjes verpakt op tijd geleverd.

Zorgvuldig snel en zeer klantvriendelijk

Hele fijne online winkel. Zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Prima service, snelle levering!

Alles keurig en verzorgd geregeld ,leuk om zo’n net pakje te ontvangen .hartelijke groeten

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al ruim 48 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Xsensible, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!