Laden reviews...
121 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente kwaliteit en een ruim assortiment. Levering is snel en de verpakking wordt met zorg gedaan, vaak met een persoonlijk kaartje of kleine attenties. Het personeel wordt gewaardeerd om vriendelijkheid, deskundigheid en heldere communicatie. De ervaringen zijn over het algemeen positief met soepele afhandeling bij vragen of retouren.
Mijn vraag via de Whatsapp werd binnen een dag beantwoord en kon meteen mijn bestelling doen. Deze werd de volgende dag, keurig verpakt, al bezorgd!
24 June 2026
Lianne
Dantumadiel
Het artikel is met aandacht geleverd, de verpakking zag er heel verzorgd uit. Als mijn artikel in de collectie zit, zal ik zeker opnieuw bij Happy Walker schoenen bestellen
24 June 2026
Carla
Beek en Donk
Perfecte duidelijke en makkelijke website. De schoenen besteld en de volgende dag in huis. Ontzettend leuk ingepakt en met een persoonlijke note en attentie. Absoluut een geweldige fysieke winkel, en als je geen tijd hebt zijn ze online ook zeer goed. Tot gauw! Aanrader!!!
desiree
Haren
Snelle levering - zoals beloofd; leuke verpakking; fijn dat er een extra set veters bij zat, in de kleur van de schoenen >> meteen gebruikt!
Pieneke
Zutphen
De schoenen zijn van zeer goede kwaliteit, en ze zijn met liefde ingepakt! Wat leuk om zo’n pakketje te krijgen! Ook erg leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat! Kortom goede kwaliteit en fantastische service!
Shannon
s-Hertogenbosch
Veel aandacht, verstand van schoenen, evt, voetproblemen en oplossingen zonder iets op te dringen.
9 June 2026
Helma
Nuis
Ondertussen meerdere keren Glerups besteld, wat zijn dit toch een fijne sloffen, mijn man heeft ze nu ook en ook hij is zeer tevreden. Maar is zoals hij moet zijn. Wij hebben de Glerups met rubberen zool, dan stap je gemakkelijk even naar buiten. De levering is altijd vlot en met een persoonlijke noot. Ga zo door, Happy Walker!!
8 June 2026
Atinah
Grootebroek
Ik had te kleine schoenen gekocht en woon in Haarlem. Toen ik contact met de winkel opnam kwamen zij direct met een oplossing en na de schoenen heen en en weer te hebben gestuurd (kosteloos) ben ik heel blij met mn nieuwe paar schoenen in de goede maat. Higly recommend!
6 June 2026
Mevr. W.W
Haarlem
Als gewoonlijk prettig en professioneel geholpen. In dit geval niet live maar via de site en telefonisch. Ook bij beide was de insteek klant voorop geen gedoe maar plezier hebben met een product
6 June 2026
Joke
Dalerveen
Goed en korrekt
2 June 2026
Hans
Eibergen
Vlotte levering en telefonisch contact over het product. Je voelt dat de medewerkers van happy walker hart voor de zaak, hun schoenen en klanten hebben.
29 May 2026
Bert
Rosmalen
Snel geleverd.in een persoonlijke en feestelijke verpakking. Zo wordt schoenen kopen een feestje.
28 May 2026
Jolanda
Rheden.n
De kleur die ik had besteld was er niet meer,. Andere mee genomen
28 May 2026
Anne
Groningen
Fijne winkel die oog voor je heeft, altijd even een persoonlijk berichtje bij je aankoop.
16 May 2026
Bruce
Groningen
Ik ontdekte dat Happy Walker goede merken heeft. Waaronder de fijne wandelschoenen van Dolomite en een ruim assortiment barefoot/platte schoenen. Wel jammer was dat ik online moeilijk kon inschatten welke daarvan een slanke leest hebben, want de meeste vallen breed. Als die info erbij zou staan, zou dat klanten nog beter op weg helpen. Mijn pakket kwam aan met allerlei vrolijke versiersels, erg leuk!
11 May 2026
Mieke
SOEST
Betrouwbaar om te bestellen.
2 May 2026
Marte
Delfzijl
Prima service!
23 April 2026
Marta
Bussum
Na 4 jaar waren mijn Dolomite's toe aan vervanging. Even bellen om te weten welke maat ik nu ook al weer had en fijn en vlot bezorgd met een persoonlijk briefje.
19 April 2026
Hanneke
Den Haag
Er is aandacht besteedt aan de verpakking. Bestel er gerust zelf iets en je zult het zien.
18 April 2026
Henk
Boven-Amsterdam
Duidelijke communicatie, snelle levering, leuke verpakking.
16 April 2026
Agnes
Hasselt
Een feestje om te krijgen, zorgvuldig ingepakt en een persoonlijk berichtje. Er is aandacht aan gegeven, ik word er heel blij van!
13 April 2026
Anita
Molenbeersel, kinrooi
Prettige winkel met kwaliteitsschoenen. Ze rekenen verzendkosten bij evt retouren, ik vind dat een goed beleid.
9 April 2026
Jenny
Haarlem
Snelle service, zorgvuldig ingepakt, duidelijke communicatie, en lief kaartje erbij.
9 April 2026
TvD
Amersfoort
Super snel geleverd en nog eens leuk verpakt ook
6 April 2026
Andre
Sliedrecht
Levering kwam door drukte later dan verwacht, daar werd ik duidelijk en tijdig van op de hoogte gebracht. Pakket was mooi verpakt met een persoonlijk briefje erbij
3 April 2026
Maartje
Rijssen
Happy Walker is een begrip in Groningen, al ruim 48 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Xsensible, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!
Steentilstraat 2 4
9711GM Groningen