Laden reviews...
Review overzicht
8 February 2023
Harrie
Helmond
Goede en prima website, prima levering! Alleen een artikel van €16.00 retour doen kost ff € 7.95 das wel een hele tegenvaller, zal nu wel paar x vaker na denken voor ik weer wat ga bestellen, of ik het elders gratis retour kan doen, mocht het artikel niet passen!! Dus vandaar maar 2 sterren.
Beveelt niet aan
7 February 2023
Bartine
Lemele
Mycket bra service. Mycket bra priser: Mycket bra kvalitet. Jag kommer att rekommendera erat företag till flera.
Sven-ivar
sollefteå
Alles bestens, gute Preise und schnelle Lieferung
Carsten Pape
Burgdorf
Vandaag bestellen morgen binnen wat fijn kan weer rond rijden
Elisa
St oedenrode
Ze hebben werkelijk alles zover ik het kan beoordelen. Was snel binnen. prima verpakt. Ik ben blij met Minicar-Parts
Wendy Koot
Lelystad
Ben zeer positief over Minicar-parts als het over onderdelen gaat, en snel geleverd. En ook als je een vraag heeft.
A.P
Numansdorp
Ich bin wie immer sehr zufrieden Schnelle Lieferung Promte Bedienung
Josef
Sigharting
Alles verlopen hoe het hoort
JEAN PAUL
Weert
Zeer goede service op vragen krijg je netjes andwoord mocht er iets niet goed zijn aan de bestelling Word er altijd naar een oplossing gezocht of vervangend product toe gestuurd
4 February 2023
Orrin Opstal
Alkmaar
Zie boven
4 February 2023
Kees en Nellie
Wolphaartsdijk
Zoals ik al zei helemaal top.
Toon Arts
Gennep
pakket niet ontvangen wel alszodanig gemarkeerd. Contactpersoon van Mini Car Parts was niet bereid een ander pakket op te sturen. we zaten er met spoed op te wachten, jammer.
Beveelt niet aan
Han
Valkenburg
Corina
Purmerland
Vind alleen jammer dat je niet meer ken bellen voor informatie want via dat typen moet je minimaal dag wachten daar heb je meestal geen tyd voor om dat je wil weten of ze goede onderdeel hebben en verders is dat spullen supper goed zijn meestal in 1,dag bezorgd
john
Waalwijk
Schneller Versand und gute Qualität gern wieder
Sven
Köcke
Goede en snelle levering en redelijke prijs
2 February 2023
Mup Van loon
Bergen op Zoom
Goede prijs en snelle levering
1 February 2023
John
Hoensbroek
Toller Service und eine unkomplizierte zeitnahe Beratung per Mail Besonders zu erwähnen ist, dass die von mir gekauften Ersatzteile per UPS innerhalb von 24 Stunden bei mir eingetroffen sind! Da können sich manche eine Scheibe von abschneiden. Grüße in die Niederlande! Macht weiter so
31 January 2023
Oliver
Mülheim
Alles gut verpackt und vollständig geliefert.
Frank Rattay
Oldenburg (Niedersachsen)(D)
FANTASTISCH
JOHN DOMS
boom
Schnelle Lieferung. Top Qualität
Michael
Hemmersdorf
bin top zufrieden und geht auch alles ganz schnell immer wieder gerne .
David
stade
trotz korrekter bestellung falsche ware geliefert,soll nun auch noch retoure selber bezahlen-danke nie wieder-gruss nach Rücksprache Entschuldigung-kleine Entschädigung
Gisela Koch
joachimsthal-D
Wir haben uns inzwischen gemeldet und das Problem wurde gelöst!
prima geregeld bestellen en snel thuis . maar het beste eerst contact via mail voor juiste onderdeel . werkt zeer goed . om teleurstelling te voorkomen goed bedrijf .
evert frankes
GROOTEGAST
Website: www.minicar-parts.nl
Adres: Oosterinslag 1, 3871 AL
Plaats: Hoevelaken
Op zoek naar onderdelen voor uw brommobiel? Dan bent u bij Minicar-Parts aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij de grootste aanbieder en specialist in brommobiel artikelen met een online webwinkel en een groot magazijn / fysieke winkel in Hoevelaken. Wij leveren onderdelen van de merken Aixam, Microcar, Ligier, Chatenet, JDM, Casalini, Grecav en Bellier. Naast het assortiment van originele onderdelen bieden wij ook geschikte onderdelen aan als alternatief.
Oosterinslag 1
3871AL Hoevelaken