E

E

Onderdelen zijn top

Heel snel geleverd.

gerne wieder

alles gut der Service war sehr gut

Vlot

gewoon goed geregeld

Ik heb al diversen keren onderdelen besteld , en heb nooit problemen ondervonden . ga vooral zo door .

Sehr gut

Sehr gut

Value for the money :-)

Good prices. A1 seller :-)

• Vil du anbefale oss? Ja

heel goed

mijn probleem niet helemaal opgelost maar wel goed op gereageerd verder netjes gewerkt. tanks .

Super goed geholpen

Mij is telefonisch uitgelegd hoe en wat ik moet doen. Hier werd alle tijd voor genomen zodat ik mij goede onderdeel kon bestellen.

Betrouwbaar bedrijf

Goede ervaringen met dit bedrijf , ook zeer behulpzaam met vragen over hun producten .

Schneller und guter Versand

Schneller und guter Service, nur mit dem online Chat ging es etwas holprig. Alles in allem sehr gut.

fast service and advice

no problem with this website fully trustworthy i have absolute no Problems and will always shop here Greetings

Geweldige en overzichtelijke site en zeer snelle levering.

sehr gut!

Sehr gute Beratung und Service, schneller Versand. Vielen herzlichen Dank. Gerne bestellen wir wieder.

Meer dan goed

Bin mit allem sehr zufrieden

Alles bestens,grosse Auswahl,schneller Versand,gute Kommunikation,halt gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Дороговата доставка из Бельгии только 11€.

Пока хороший.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Goed advies via wats app

Super :-)

Sehr große Auswahl an original und after market Teile und die Preise überzeugen auch. Auch die Versandkosten sind super, Preiswert und schnell. Habe noch nie länger wie 3 Tage warten müssen für den Versand via UPS nach Deutschland. Macht weiter so :-)

Edvard

Köpte glödstift. Snabb leverans och väldigt billigt.

Snelle levering, en goede service

Sehr gut aufgestellt/schnelle Lieferung

Wie immer sehr schnelle Lieferung von Lagerartikel,super Quwalität.

Brilliant

Great products

Spitzenklasse!

Alles Perfekt! Mega kurze Lieferzeit - 1 Tag!!! Beste Firma seit langem!!!

Très satisfait

Parfait

Oosterinslag 1

3871AL Hoevelaken

Over Minicar-Parts

Website: www.minicar-parts.nl Adres: Oosterinslag 1, 3871 AL Plaats: Hoevelaken Op zoek naar onderdelen voor uw brommobiel? Dan bent u bij Minicar-Parts aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij de grootste aanbieder en specialist in brommobiel artikelen met een online webwinkel en een groot magazijn / fysieke winkel in Hoevelaken. Wij leveren onderdelen van de merken Aixam, Microcar, Ligier, Chatenet, JDM, Casalini, Grecav en Bellier. Naast het assortiment van originele onderdelen bieden wij ook geschikte onderdelen aan als alternatief.