schnell , zuverlässig , gut

Die Lieferzeiten sind super und die Qualität stimmt auch. Weiter so !!!!!!!!

Goed geholpen

spullen zijn er de volgende dag al, goed en nette prijs

Ze doen wat ze beloven, s'morgens besteld en de andere dag in de voormiddag was het geleverd. Proficiat ondanks de Corona toestand.

Snelle levering en goede kwalitiet!

Denken met je mee!

Het was een goede service, onderdelen kwamen snel en juist.

Goede prijs

Mycket bra.

Väldigt snabb leverans och svarade snabbt om man hade någon fråga.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Tijdig geleverd

Snel en makkelijk

Vooral dat er te zien is of het artikel op voorraad is.

Perfect thanks again

Wish You all the best! Will keep going order parts with You! Best

Snelle levering Duidelijke site Gwn top

Good quality

Very good quality and fast shipping! Will order here again

Bra

Bra sortiment och snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Passt!

Ersatzteile passen, Lieferung problemlos, nur bei der Bestellung ist die Artikelbeschreibung manchmal etwas ungenau. Die Kommunikation ist etwas schwierig, da die mails oft auf Niederländisch geschrieben werden.

Sneĺe correcte afhandeling

Snelle correcte afhandeling

zeer goed

snel en goed

Goed product en snelle levering

Hebben de goeie spullen en snelle levering

Gewoon een top bedrijf

Als je iets besteld word het netjes de zelfde dag nog verstuurd en als het niet op vooraad is dan krijg je gelijk een berichtjes van ze netjes antwoord op al je vragen spullen worden netjes verpakt

Zeer zorgzaam met klanten

En helpen heel goed

Die Teile passen und wurden schnell geliefert, gerne wieder.

Ich war sehr zufrieden, Die Teile waren in einem guten Preis-Leistungsverhältnis und wurden inerhal 3 Tagen geliefert.

zeer snelle levering

wordt goed geholpen

Oosterinslag 1

3871AL Hoevelaken

Over Minicar-Parts

Website: www.minicar-parts.nl Adres: Oosterinslag 1, 3871 AL Plaats: Hoevelaken Op zoek naar onderdelen voor uw brommobiel? Dan bent u bij Minicar-Parts aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij de grootste aanbieder en specialist in brommobiel artikelen met een online webwinkel en een groot magazijn / fysieke winkel in Hoevelaken. Wij leveren onderdelen van de merken Aixam, Microcar, Ligier, Chatenet, JDM, Casalini, Grecav en Bellier. Naast het assortiment van originele onderdelen bieden wij ook geschikte onderdelen aan als alternatief.