Väldigt bra priser, hemsida och snabb leverans.

Bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Goede shop

Altijd bereid om te helpen, snel met versturen.

OK

OK

Goede ervaring

al vele keren onderdelenlgekocht bij hun

All my purchase vas perfect and fast shipping

Bra och snbbt

Bra setvice

• Skulle du rekommendera oss? Ja

In tegenstelling tot andere bedrijven leveren zij wel snel de onderdelen

Op tijd geleverd en net verpakt

Jullie zijn een goede bedrijf en levert op tijd

goed geregeld

de site werkt goed zelfs telefonisch perfect bereikbaar en topservice...... verzenden ook goed.......

Ik heb al dikwijls bij minicar parts stukken besteld en heb er nooit lang op moeten wachten , en dat vind ik dan ook heel goed . Daarom zeg ik ook tegen onze kameraden dat als ze onderdelen nodig hebben voor hun brommobiel , dat ze de website van Minicar parts maar eens moeten bezoeken

snel geleverd prima

snel geleverd prima

Top geregeld!!!!

Goede communicatie en uitleg bij bestelling gekregen

Goeie snelle service.

Hadt mijn bestelling mooi op tijd. Mijn aixam weer mooi in orde

Uitstekende levering

Heb een flexibel stuk gekocht voor mijn Aixam en heb deze geplaatst zit veel beter een originele.

Snel en correct

Goede producten

goede service en snel geleverd

fijn bedrijf om zaken mee te doen

Good service.

Good service, You need t change a Slovenian flag in language selection.

• Bi nas priporočili? Yes

Prima bedrijf

Het product wat ik besteld had was niet leverbaar maar door minicar-parts elders geregeld duurde daardoor iets langer maar natuurlijk wel goede service !!

Goed bedrijf

Goede servers

OK!

OK.

Perfecte service

Direct en keurig verpakt de bestelling de volgende dag in huis. Per ongeluk ontving ik een dubbele zending. Dadelijk opgelost via Whatsapp. Uitermate klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

Heel snelle service heel blij mee

Ik ben echt zeer tevreden met jullie

Goede service je word goed geholpen

Oosterinslag 1

3871AL Hoevelaken

Over Minicar-Parts

Website: www.minicar-parts.nl Adres: Oosterinslag 1, 3871 AL Plaats: Hoevelaken Op zoek naar onderdelen voor uw brommobiel? Dan bent u bij Minicar-Parts aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij de grootste aanbieder en specialist in brommobiel artikelen met een online webwinkel en een groot magazijn / fysieke winkel in Hoevelaken. Wij leveren onderdelen van de merken Aixam, Microcar, Ligier, Chatenet, JDM, Casalini, Grecav en Bellier. Naast het assortiment van originele onderdelen bieden wij ook geschikte onderdelen aan als alternatief.