Beste Bente, jammer te vernemen dat je alsnog deze review schrijft. Volgens mij hebben we het netjes met je opgelost door de huurovereenkomst direct te ontbinden zonder je aan de contractvoorwaarden te houden die je zelf hebt getekend. Hier had je, ondanks dat je het wellicht anders begrepen hebt, kunnen lezen welk huurbedrag we rekenen voor de garageboxen. Groet Shelly
Beste Dwight, bedankt voor je reactie. Jammer te vernemen dat ik je het gevoel heb gegeven er geen zin in te hebben, dat heb ik namelijk zeker wel en ik ben erg blij met jou als huurder! De locatie en de werking van alle systemen zaten nog in de opstart fase en waren mij nog niet allemaal bekend. Mijn excuses dat je hier last van hebt gehad. Ten aanzien van de toiletten, wij zullen de schoonmaak extra aansturen voor de toiletten. In ieder geval wel heel fijn dat het pand mooi is en de box perfect is voor de prijs. Ik hoop je binnenkort te treffen in Groningen om mijn excuses voor deze eerste indruk te maken. Groet Raymond
Beste Peter, bedankt voor je beoordeling. De instellingen van het alarm worden momenteel nagekeken door de installateur. Deze staat nu te scherp afgesteld. Groet, Shelly
Beste Laura, wij zijn ook heel blij met jou als huurder ;) Groet Shelly
Hoi Bente, bedankt voor je beoordeling, we hopen je nog lang als huurder te mogen verwelkomen! Groet Shelly
Beste Frits, bedankt voor je beoordeling! Groet Shelly